FinanserBanker

"Væksten i bankens: Problemer (2014). OJSC "Bank of Growth", Rostov ved Don

JSC "ROST Bank", at have oplevet problemet så tidligt som 2014, i øjeblikket er en vellykket finansiel institution, hvilket støttes aktivt af den hjemlige regering. Det centrale kontor i banken placeret i det område af Moskva. Filialer er i forskellige dele af landet, herunder i Rostov ved Don og Orel, Ryazan og Murmansk, Tver og Saratov, og i mange andre steder. Den autoriserede kapital af instituttet er 2,375,139,760 rubler.

Lad os gå tilbage i historien

"Bank Vækst" dukkede så langt tilbage som 1994 og var kendt på det tidspunkt, som en bank "Kazan". I 2004 blev den juridiske form af den finansielle institution ændret fra LLC til JSC. I 2013 gennem sammenlægningen af bankerne "vækst" og "Kazan" blev dannet finansiel institution i dag er kendt som "væksten i banken." På grund af kreditinstituttet har i dag omkring 40.000 personer og 3.000 juridiske enheder. Antallet af mennesker, der har valgt institutionen som en partner, der er systematisk stigende. Kredit og finansielle organisation opererer under en generel licens af Central Bank of Den Russiske Føderation med besiddelse af retten til at åbne filialer i landet og i udlandet.

Finansielle politikker og prioriteter pengeinstituttet

JSC "ROST Bank" (problemet i 2014, desværre, var meget alvorlig) hele historien om sin eksistens som den vigtigste prioritet altid har valgt af hensyn til kunderne. Denne finansielle institution en af de første på markedet til at tilbyde vores partnere de bedste bankprodukter og innovationer. Kurset er taget på et langsigtet samarbejde med hver kunde.

udviklingsstrategi organisation præget af stive konservatisme. Arbejdet foretages udelukkende i den virkelige sektor af økonomien. Bank service er altid dynamisk, moderniseret og perfektioneret med de teknologiske landvindinger. Den finansielle institution er aktiv kreditpolitik, konstant og støt stigende sin portefølje.

pålidelig partner

"ROST Bank" Rostov ved Don, samt kontorer i Moskva og St. Petersborg, er medlem af REUTERS og SWIFT-systemer. Dette gør det muligt at give kunderne tjenester af internationale pengeoverførsler, viser virksomhedens pålidelighed. Vigtige finansiel institution partnere - er OJSC "Uralsib" og OJSC "Rosbank". Banken fastholder korrespondent relationer med udenlandske institutioner som:

  • Deutsche Bank Trust Company Amerika i USA.
  • Deutsche Bank AG i Tyskland.
  • Commerzbank AG i Tyskland.
  • VTB Bank i Danmark.
  • AG i Tyskland.

OJSC "Bank VÆKST" er en Moskva International Currency Association og Sammenslutningen af russiske banker er medlem af internationale betalingssystemer Visa International og MasterCard International, er involveret i handel på Moskvas valutaveksling og MICEX.

Hvad skete der i 2014?

Perfekt Bank historie er ikke altid udviklet sig jævnt og roligt. Senest var der en reel skandale, som heldigvis med mindre tab var i stand til at klare "vækst af banken." Problemer med centralbanken begyndte, da indførelsen af en grænse for udstedelse af indskud blev indspillet i 2014. Den finansielle institution betaler sine indskydere et maksimum på 30.000 om måneden. Folk gik hver dag på kontoret for at afhente deres opsparing.

Situationen har tiltrukket sig opmærksomhed fra Central Bank of Den Russiske Føderation og af den grund, at "væksten i banken" Rostov ved Don er faldet markant i rating Standard & Poors internationalt agentur, og ikke et par steder, og at niveauet af præ-standardtilstand. DIA har udpeget en finansiel institution i controlleren, der i løbet af vurderingen af situationen har afsløret fakta for ulovlig udlån, hvilket førte til et meget alvorligt problem.

Hvad var forudsætningen for 2014 problemet?

Bortset fra det faktum, at "væksten i bankernes likviditetsproblemer i 2014 havde en meget kraftigt fald i parallelt med de nuværende aktiver og ulovlig långivning, som havde forholdet til en af aktionærerne. Ifølge eksperter, en finansiel institution engageret i aktiv avl af aktiver til siden gennem fiktive lån på en af ejerne.

Som rapporteret i medierne, en af ejerne af aktier, nemlig Oleg Karchev, praktiserede han "kurve import" af sit eget firma Merlon, energisk anvendelse af arrangementet med kredit-by-night virksomheder. Ifølge de foreløbige skøn, mængden af ubetalte told- betalinger og afgifter målt i milliarder af rubler. Manglende aktiver blev en sort plet på omdømme "vækst i banken" Rostov ved Don, Moskva og filialer i andre dele af landet. Mangel på aktiver i mængden af 10 milliarder rubler var et slag, ikke kun til selve institutionen, men også bankerne obnalnogo såsom hans gruppe: JSC "Tveruniversalbank" og JSC "SKA-Bank", JSC "Cedar" og JSC "BaykalInvestBank".

Hvem er synderen af problemer?

Næsten officielt synderen sammenbrud af det finansielle system blev opkaldt Alexei Korneshov. Aktionær af JSC "ROST Bank" spørgsmål indledte sine svigordninger. Hans far, der tidligere var leder af Moscow State Technical University, og om ham har gentagne gange skrevet i den hjemlige medier, herunder regeringen, som de mennesker, ikke bare ødelægger de finansielle institutioner, men også skaber usikkerhed om hele det finansielle system af staten. Aktionær i JSC "ROST Bank", problemer, som ikke var uden grund, var tidligere medejer af "Sibekonombanka" frataget sin licens på grund af alle mulige misbrug i 2007, og en aktionær i "CFT" bank, også i 2013 er ikke licens.

På trods af rygter reorganisering fandt sted

Efter indførelsen af "ROST Bank" Rostov ved Don og filialer i andre byer i den midlertidige administration begyndte aktivt at tale om rehabilitering. Meddelelse om afvikling af en finansiel institution dukkede op i medierne. Ifølge sidstnævnte, vil rehabilitering blive udsat for alle koncernens banker: JSC "AKKOBANK" og JSC "Tveruniversalbank", JSC "SKA-Bank" og JSC "Cedar", JSC "BaykalInvestBank".

På konferencen, har en repræsentant for "vækst i bankens problemer ikke begynde at male i detaljer, men blot anført, at ingen efterjustering vil være. Banken fastholder et frugtbart samarbejde med centralbanken og overvejer aktive foranstaltninger for selvstændige forbedringer. Desuden blev oplysninger, at "væksten i bankernes problemer i 2014 vil tackle hårdt, og først og fremmest med henblik på at opfylde alle forpligtelser over for kunderne, det samlede beløb for indskud, der beløb sig til omkring 40 milliarder rubler den 1. november 2014. På trods af den erklæring fra repræsentanten for den finansielle institution, er begyndt rehabilitering og streng overholdelse af likviditeten genopretningsplan. I dag, den finansielle institution blomstrer igen, og i 2017 er det planlagt at bringe "vækst i banken" Rostov ved Don og grenene i andre byer til et højere niveau.

Som lider bankkunder under problemerne i Rostov ved Don?

På tidspunktet for de problemer med Centralbanken lidt kunder ikke kun på kontoret Moskva, men også for alle brancher. For eksempel folk, der samarbejder med JSC "ROST Bank" Rostov ved Don, var ude af stand til at foretage pengeoverførsler. Alle betalingstransaktioner blev suspenderet. Jeg kunne ikke engang håndtere indgående betalinger. Det er indlysende, at en tilbagetrækning af spørgsmålet ikke kunne være. JSC "ROST Bank" Rostov ved Don, men ligesom andre grene, forblev i limbo indtil vedtagelsen af den kontrol løsning og den midlertidige administration. Kunderne ved ikke engang, om de nogensinde ville inddrive deres penge. Folk kunne ikke engang hæve penge fra lønningslisten kort og kunne ikke få dine hænder på pengeoverførsler fra udlandet. Næsten alle de tjenester af en finansiel institution blev blokeret. Ingen gav nogen forudsigelser. Heldigvis den tilpasning af institutioner beskæftiget under visse omstændigheder, "Bean Bank", som ifølge planen for rehabilitering af banken vil absorbere det i 2020. "ROST Bank" er ikke oplever problemer, konsekvent forsøger at betale alle deres indskydere deres opsparing.

Implementering af rehabilitering

Som nævnt ovenfor, har den finansielle institution fået til reorganisering af "bønne pot." Han får ansvaret for 5 grupper af banker, der er nævnt ovenfor. Det bør give ikke blot afskaffelse af vanskeligheder, men også den videre udvikling af "vækst af banken."

Udstedelse kan elimineres på bekostning af midler i mængden af 35,9 milliarder rubler. Af dette beløb vil blive tildelt 18,4 milliarder under 0,51% pa i 10 år. En anden 17,5 mia udstedt i henhold til 6,01% pa i en periode på seks år. "ROST Bank" er forpligtet til sine egne problemer at løse, ikke kun på grund af refinansiering, men også af den fuldstændig omstrukturering pravlencheskogo apparat. Alle aktioner vil blive strengt kontrolleret af den centrale kommission. Stiv ramme for bankdrift - er det en forudsætning for rehabilitering. Vi kan sige, at den "vækst af bankernes problemer med Centralbank besluttede at næsten helt, nu er det nødvendigt at retfærdiggøre den tillid over ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.