SkønhedHudpleje

Anti-aging kinesisk ansigtsmassage: motionsteknik, effektivitet og feedback

Det er bredt antaget, at kinesisk ansigtsmassage er i stand til at skabe virkelige mirakler med udseendet af kvinder. En professionel session af en sådan procedure stimulerer de interne processer i kroppen og sætter op til selvforyngelse. Denne metode er i dag en af de mest populære. Enhver selvrespektiv kosmetiksalon har specialiseret sig i en af sorterne af kinesisk massage.

Manipulation er baseret på traditionerne i orientalsk medicin, det forbedrer hudens tilstand, kæmper dynamisk med aldersrelaterede ændringer, påvirker positivt de forskellige indre organers funktion og derved styrker helbredet. Korrekt brug af massage teknikker selv hjemme lover en effektiv kombineret effekt.

Fra historien

Anti-aging kinesisk ansigtsmassage er nævnt i en af de ældste litterære kilder - et manuskript kaldet "Nei-Jing". Arbejdet blev skrevet tilbage i det tredje årtusinde f.Kr. Læren siger, at for at komme sig tilbage fra sygdommen er det nødvendigt ikke bare at drikke medicin, men også at gennemføre massagesessioner. Gamle kinesiske læger, der anvender en særlig teknik, stimulerede blodgennemstrømningen. Dette bidrog til genopretning.

For omkring tusind år siden systemiserede den kinesiske læge Kang-Fu forskellige massage teknikker og teknikker. De blev også grundlaget for de teknikker, der anvendes i dag.

Generel ide om proceduren

Grundlaget for den kinesiske punktmassage er baseret på den unikke videnskabeligt beviste østlige teori om, at alle systemer i menneskekroppen er relateret til hinanden. Ved at påvirke et område eller et andet, kan en anden blive helbredt.

Kinesisk ansigtsmassage er baseret på aktivering af forskellige punkter, der er på huden. Hvert punkt er ansvarlig for funktionen af et bestemt organ. Korrekt indvirkning på dem hjælper ikke kun med at bremse aldringsprocessen, men også for at forbedre det overordnede helbred. Derfor er folk der allerede er overbevist om kraften i en sådan massage, kommet tilbage til det igen og igen.

Teknik for udførelse

Klassisk kinesisk ansigtsmassage udføres som følger: Først skal du rette ryggen og justere, trække dine skuldre tilbage. Nu skal du gnide dine palmer, indtil de føler sig varme. Derefter kan du fantasere lidt: så skal du forestille dig at du skal vaske. For denne palme skal foldes på denne måde, som om du lægger dem under en vandstråle. Sæt dine hænder i dit ansigt og ikke løsne dem.

Derefter gør vi med vores øjne cirkulære bevægelser og blinker så intensivt som muligt. Vi lukker vores øjne med håndfladerne og ikke presser dem meget hårdt. Tommelfingerne er anbragt på specielle punkter placeret ved øjets indre kanter, og tryk lidt på dem.

Vi passerer til næsens område: Vi masserer næsens septum med fingre (cirkulære bevægelser), mens næsens vinger stryges fra toppen nedad. Kinnene er fuldstændigt slået sammen med fingerspidserne: Efter at have talt til fem styrker vi bevægelserne og til ti - svækker dem. Fremsæt nu hagen, overlæben lukker den nederste. Således vil huden strække sig. Punktet under hagen er let presset, og underkæben behandles på samme måde.

Øretips langs hele længden er masset med mellemfingre, der arbejder dem fra tragus og til ørepinden. Vi spredte fingrene og fra panden til bagenden af nakken holder vi dem, som om en kam. Bevægelsen slutter på halsen, lidt gnidning.

Virkningen af manipulation

Kinesisk ansigtsmassage giver de første positive resultater i fem til seks sessioner. Så du kan observere følgende ændringer:

 • Rynker udglattes.
 • Huden relief er nivelleret.
 • Udviklingen vil blive bedre.
 • Huden bliver elastisk og elastisk.
 • Nervøs spænding og træthed vil gå væk.
 • Den anden hage glattes.
 • Flåderne kommer ind.

Reducerer mørke cirkler under øjnene, poser og hævelse.

 • Huden vil slippe af med acne og betændelse.
 • Pigmenteringspunkterne forsvinder.
 • De eksisterende ar, ar eller strækmærker bliver blege.
 • Porerne vil begynde at smalle.

Kinesisk ansigtsmassage ansigtsbehandling fordele ikke kun huden, men også den generelle sundhed. Hvis proceduren udføres regelmæssigt, øges arbejdskapaciteten, og immuniteten styrkes. En sådan massage viser, at alle interne systemer er indbyrdes forbundne, og hvis der ikke er nogen sundhed, så vil der heller ikke være nogen skønhed.

Indikationer for proceduren

Kinesisk ansigtsmassage (selvforyngelse er tilvejebragt gennem en sådan manipulation) anbefales at blive gjort for at slippe af med rynker. Men det kan gøres og i nærværelse af andre kosmetiske problemer, mens alderen ikke betyder noget. Også indikationer på massage er følgende faktorer: fløjter, strækmærker, ar, ar, aldersændringer og pigmentering. Proceduren vil også hjælpe, hvis der er en anden hage, cyanotiske cirkler, ødem, ptosis, poser og acne.

Hvis nogen af de ovennævnte ulemper opstår, så vil en sådan procedure hjælpe med at slippe af med det effektivt og hurtigt, og vigtigst af alt - uden kirurgisk indgreb og brugen af forskellige kemikalier.

Kontraindikationer til proceduren

I nogle tilfælde får kinesisk ansigtsmassage fra rynker, hudorme, pigmentpletter og andre mangler, at hudens tilstand og helbred forværres. Dette sker, når der er kontraindikationer til proceduren. Massage vil forværre sundheden, hvis der i en organisme er infektioner, lider personen kroniske sygdomme, onkologiske eller hudsygdomme, bronchial astma. Det er heller ikke nødvendigt at gennemføre sessioner i tilfælde af feber eller med problemer med blodcirkulationen.

For at undgå bivirkninger af terapi eller uønskede konsekvenser er det nødvendigt at genoprette, og først derefter starte en massage.

Eksistensen af forskellige teknikker

Hvordan man gør kinesisk ansigtsmassage, beskrevet ovenfor, og nu lidt bekendt med principperne om andre teknikker i den populære procedure. Så vi kan skelne mellem gouache massage, som er et helt kompleks til at forbedre organismenes sundhedsforbedring, metoder "charmerende øjne", "ungdoms magi", "36 bevægelser" og mange andre.

Specificitet af nogen af de typer af kinesisk massage er, at de har en positiv effekt ikke kun på hudtilstanden, men også gennem akupunkturpunkterne på ansigtet positivt påvirker de indre organer. Så praktisk talt alle typer kinesisk massage kombinerer refleksbehandling, lymfedræning, plastik og osteopatisk massage.

Refleksbehandling praktiseres i Mellemriget i flere århundreder. Ved hjælp af en sådan behandling aktiveres biologiske receptorer og punkter, hvorved elasticitet genoptages til huden (stimulerer produktionen af elastin).

Takket være lymfedrænkningseffekten fra massagebehandlingerne forbedres lymfekræft og blodcirkulation, ansigtsskyggen er nivelleret, edemas elimineres og metabolisme stimuleres.

Plastmassagen fører til muskeltone og tvinger dem til at arbejde.

Den osteopatiske effekt udtrykkes ved retskimulaturens tilbagekomst til den korrekte position.

Nyttige tips til gennemførelse af sessioner

Hvis du vil gøre kinesisk ansigtsmassage til foryngelse og opnå andre effekter, så skal du bruge nogle nyttige tricks. For eksempel på epidermis anbefales det at anvende en fedtet creme eller en speciel olie til massage. Hver af bevægelserne skal ske syv til elleve gange. Akupunkturmassage er forbudt efter måltider og på tom mave.

Det er bedre ikke at ryge i to timer før og efter sessionen. Det er værd at ligge i 30 minutter efter manipulation. At udføre massage er bedre, når du er i et godt humør. Udfør ikke proceduren længere end en kvart time. Det er vigtigt at gøre manipulationen hver anden dag. Hele kurset består af 10-15 procedurer. En gang om seks måneder anbefales det, at en lignende terapi bruges til at forynge ansigtet.

Brugeranmeldelser

Kinesiske ansigtsmassage anmeldelser får det bedste. Alle mennesker, der praktiserer det, fejrer sin magiske kraftpåvirkning på kroppen. De siger, at et positivt resultat og en stigning i styrke, energi og energi er følt efter fjerde eller femte session.

For sådanne procedurer løses mennesker både unge og gamle. Og ingen af dem har negative anmeldelser, kun positive følelser finder sted. Mange forældre beslutter at udføre kinesisk massage til deres børn og også forblive tilfredse med effekten af det. Procedurerne hjælper med at styrke babyens krop, forbedre immuniteten, overvinde visse sygdomme (både medfødt og erhvervet).

Alle patienter uden undtagelse er glade for den kinesiske massage og taler om det med taknemmelighed og beundring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.