Mad og drikkevarerOpskrifter

Fransk fad: kød Bourgogne

Hvis vi taler kort om denne parabol, kød fra Bourgogne - et braiseret kalvekød med svampe og grøntsager i en rødvinssauce. Sådan en mager beskrivelse kan virke temmelig "tør" for dem, der har følt sin lækre smag. Som de siger i Frankrig, Bourgogne kød - det er lækkert, nærende og utrolig velsmagende delikatesse, som ikke har nogen lige.

Det skal smage de kolde vinteraftener i den snævre familiekreds. Ifølge gourmeter, selv i varmt form, kød fra Bourgogne ikke mister sin fremragende smag og fremragende aroma. I klassiske variationer essentiel ingrediens er kvaliteten Bourgogne vin.

I virkeligheden er der mange af hans opskrifter. I forskellige lande i verden kokke ved hjælp af lokale sorter af alkoholholdige drikkevarer. Hvis du vil forberede denne festlige fad og ikke at ødelægge hans særlige og enestående smag, og vælg derefter rød vin af god kvalitet, såsom "Myusini", "Roman-Conti", "Chambertin". Det hele afhænger af de evner og prioriteringer.

Kød Bourgogne: opskrift

Ingredienser: oksekød (1 kg), gulerødder, løg, svampe, svampe (200 g), bacon (100 gram), mel (10 g), tomatpuré (50 g), tør rødvin (300 g), sort peber, salt, lidt sennep, hvidløg, rosmarin, laurbærblade.

Før hvordan man tilbereder kødet i Bourgogne, er det nødvendigt at marinere natten over. For marinaden groft hakkede løg og gulerødder, tilføje lavrushku, peber, rosmarin og vin.

Oksekød skæres i små portioner, prisolit og sat i den forberedte sauce. Efterlad mindst 6 timer, for bedre imprægnering. Når den tid, det har brug for at stege til de er gyldne brune, tilsæt derefter ind i cauldron syltede grøntsager. I processen med at sætte vægt drys med mel, bland godt. Sauce, hvor kødet var, hældt i fryer og bring i kog. Klem hvidløg tilbage og sætte tomatpuré. Simre cirka 40 minutter.

Forbered grøntsager

Afskårne strimler af bacon stegt i olivenolie. Ligeledes fortsætter vi med svampene, tilsæt derefter grøntsagerne til vores kød. Luk låget og lad det sygne hen i en halv time. Som en side parabol er perfekt til ris, kogte kartofler og friske grønne.

Du kan bruge andre typer af kød - kylling, magert svinekød, kalvekød. Komponenterne kan ændres efter eget skøn, for eksempel, tilføjer peber eller chili. Brug i stedet en tomatpuré tomater. Meget velsmagende opnået med østershatte og kantareller. Eksperimenter med tørrede urter, krydderier og krydderurter, at give fadet smag og pikante.

Det vigtigste i denne opskrift - en god rødvin. Nogle tilsæt cognac, er smagen ikke ændre meget. Korrekt kogte kød Bourguignon overraske deres smag, blødhed og saftighed. Selvfølgelig er du nødt til at sætte en stor indsats og tid til en fantastisk resultat.

Selv om det er muligt at ændre opskriften lidt og lave en hurtig. Gør ikke marinaden og lad det simre kødet i flere timer. Alle komponenter mix og sende den i ovnen og dækket med ost. Mange kan ikke enig med denne metode, men opskriften tager ikke mere end en time, og rode rundt med produkterne ikke har. Dybest set, det viser sig meget velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.