Intellektuelle udviklingReligion

De hellige relikvier af Feodor Ushakov (Admiral): Interessante fakta

Rusland er berømt for sine heroiske gerninger og talrige talentfulde ledere, hvoraf mange roste magt indenlandske våben i forskellige krige og slag. En af disse er admiral Fyodor Ushakov.

Han er for evigt ind i historien som den mest talentfulde russiske flåde kommandant, som ikke vidste en enkelt nederlag, og vundet mange store sejre, som tillod Rusland at blive en af de stærkeste europæiske magter på den tid.

kanonisering

På et møde i Rådet for biskopper i den russisk-ortodokse kirke, der blev afholdt i 2004, blev det besluttet at klassificere den berømte russiske admiral, dækket sig med udødeligt herlighed, de hellige. Oversættelse af relikvier Fedora Ushakova var en væsentlig begivenhed for den russiske flåde.

Han blev kanoniseret endnu tidligere, i 2001. Han blev regnet blandt de hellige i Saransk bispedømme, hvor relikvier af den retfærdige Fedora Ushakova. Dens ledere vidste ikke, hvordan man reagerer på det søværnet ledelse. Men reaktionen var, som man kunne forvente, det positive og det møde relikvier af Feodor Ushakov var højtidelig. For aktiviteter i forbindelse med hans kanonisering, kom en stor delegation af kommandoen over flåden af Rusland og Ukraine, mange højtstående embedsmænd i de to lande, repræsentanterne for Grækenland og omkring seks tusinde pilgrimme.

religiøs procession

Til ære for denne begivenhed er blevet afholdt, og en procession. Det var helt usædvanligt, da mange soldater har deltaget i den, herunder den øverste kommando personale. Kræft med relikvier af den berømte admiral mødte søværnet Orchestra, spille militære marcher. I spidsen af kolonnen var officerer med en St. Andrews flag i hånden. Kræft, hvor relikvier af admiral Fedora Ushakova, båret admiraler. Som en del af den ære vagt var kadetter og sejlere. Der var ingen fyrværkeri event karabiner. Alt dette viste kirken ceremoni til en rigtig fejring af søværnet.

Honours i søværnet

Samme år, ledelse af den russiske flåde og kirken, blev det besluttet at gennemføre et kompleks af foranstaltninger til forherligelse af helten. Over tid, har det udviklet en speciel service, ikonerne blev malet. Transporteres relikvier af Feodor Ushakov byer, især dem, der var i en eller anden måde forbundet med søværnet. konstruktion af katedralen til ære for admiral blev lanceret i Saransk. Hertil kommer, at i mange byer, relateret til flåden, begyndte vi at bygge kirken og kapellet er opkaldt efter Fedora Ushakova.

Russiske flåde med en særlig fest bemærkede udseendet af hans nye skytshelgen. På alle flåde bestod processioner. Især højtidelig og rigelige blev afholdt i Sortehavet. Processionen modregne to store landing skibe - "Yamal", som var et medlem af den russiske flåde, og "Konstantin Olshansky" af den ukrainske flåde. På den ene af dem relikvier Fedora Ushakova.

Da anerkendelse af den berømte Admiral hellige ikoner med hans billede kan ses på alle de skibe og placeringen af flåden og ikke kun i kabinen, og kasernen for sejlerne, men også i hytter og kontorer senior og top officerer. Sådan anses gavnlig og styrker moral, forbedrer atmosfæren i klubben. At bringe relikvier af Feodor Ushakov - er altid en vigtig begivenhed for enhver kirke.

Denne helgen er agtet ikke blot i Rusland, men også i mange andre lande. Især i dem med en historie af Ushakov spillet en væsentlig rolle. Især er det Grækenland, fordi hun skyldte ham meget. Desuden er han æret i Georgien, Tjekkiet og Slovakiet. Relikvier af Feodor Ushakov potter i mange kirker og templer.

Tidlig karriere

På talrige fortjeneste og service til Navy Fedora Ushakova ved ret meget. Efter alt, var der et sæt skriftlige beviser for sine handlinger. På det blev skrevet en masse bøger og filmet en lang række film. Der var endda nogle af hans mytologisering, hvilket er ganske ofte er tilfældet med sådanne store mennesker. Men hvis hans tjeneste er kendt nok, er hans sidste leveår belyst dårligt. Og i virkeligheden er i høj grad og blev en årsag til hans kanonisering.

Den berømte admiral blev født ind i en fattig aristokratisk familie. Han var en barndomsdrøm at tjene i søværnet, og i slutningen af Marine Cadet Corps blev sendt først til den baltiske flåde, og efter et par år - i Azovske flotille, der deltog aktivt i krigen med Tyrkiet.

Ushakov straks viste sig en fremragende chef og blev hurtigt klatring karrierestigen. Han var respekteret ikke kun almindelige mænd, men også overordnede. Over tid, rejste han til rang af admiral, der fører en brigade af skibe dannede Sortehavet Flåde.

Kampen mod tyrkerne og den franske

Han tog aktivt del i sin skabelse, var bag bygningen af Sevastopol, gjorde alt for at øge indflydelsen af Rusland ved Sortehavet. Adskillige søslag med den tyrkiske eskadrille han besejrede dem, på trods af at deres styrker var mere talrige.

Takket være hans talent orlogskaptajn, førte han den russiske eskadrille i Middelhavet, der, som handler i forbindelse med sine allierede, har forårsaget en række alvorlige nederlag franske flådestyrker og udgivet en række lande det Napoleons angribere.

fratræden

Fyodor Ushakov viet sit liv til tjeneste for flåden. Han blev aldrig gift og fik ingen børn. Alt dette er en af de grundlæggende regler for livet af munkene. Efter sin pensionering, kunne han leve i enhver større by, men ønskede ikke at gøre det, selv om han var en mand helt sikret. I stedet den pensionerede admiral berømte æsel i en lille rolig landsby Alekseevka, som var i Mordovia.

Som det fremgår af hans skrifter, den daværende abbed af klostret Sanaksar munk Nathanael, Fyodor Ushakov boede nær klostret og regelmæssigt bistå det. Under fasten hvert år levede han med munkene for omkring en uge i en normal celle. At stå med resten af anciennitet. Jeg kan ikke glemme det er de fattige og de ramte, der regelmæssigt hjulpet.

Hjælp under Anden Verdenskrig, og efter

Siden begyndelsen af 1812 en pensioneret admiral blev han valgt den lokale adel som chef for milits i Tambov provinsen. Men Fyodor Ushakov var ude af stand til at overtage kommandoen, fordi han allerede blev fremført i år, og hans helbred lidt meget. På grund af dette, blev han tvunget til at opgive denne stilling.

Alligevel Fyodor Ushakov ikke holde sig væk fra fædrelandet beskyttelse mod de invaderende fjende. Han hjalp danne hospitalet for de sårede soldater, gav et betydeligt beløb for den nydannede Tambov infanteriregiment. Som nævnt i de skriftlige kilder i disse år, doneret han næsten alle sine penge til at beskytte Rusland fra Napoleons hær.

Han hjalp alle dem i nød og i fredstid. Til det blev ofte besøgt af bønder, der bor i landsbyer i nærheden, såvel som byboere. Ingen pensioneret admiral nægtede ikke, med alle delte hvad han havde. Jeg kan ikke glemme det og tilskynde desperate mennesker, siger, at alle de problemer før eller senere kommer til en ende, og alt, hvad de har efterhånden justeret.

Død og begravelse

Fyodor Ushakov døde 2 Oktober 1817. I sine sidste dage, som det fremgår af munken Nathanael fra fastede og bad uden ophør. Som en pensioneret admiral og ønskede han blev begravet på kirkegården ved klosteret.

Fedora Ushakova bisættelse i kirken i byen Temnikov, som var i nærheden. Ved begravelsen af Admiral var en enorm mængde af mennesker, og ikke kun de almindelige mennesker, men adelen, og officerer. Da hans kiste bæres ud af byen, han oprindeligt ønskede at sætte på en vogn, men folk bar ham i sine arme, indtil hans grav, som var i Sanaksar bolig. Munkene omhyggeligt tage sig af det.

når USSR

Efter Februarrevolutionen i 1917, og den kom til magten i Rusland, bolsjevikkerne Sanaksar bolig, ligesom alle andre religiøse institutioner i landet, blev lukket. Bygget et kapel, hvorunder var relikvier af Feodor Ushakov ødelagt. Hans gravsted i flere årtier er kommet til ødelæggelse.

Men under den Store Fædrelandskrig af 1941-1945, blev Iosifom Stalinym etableret Orden Fedora Ushakova, og spørgsmålet blev rejst om gravplads af den berømte admiral. Ledelse af landet, blev det besluttet at oprette en særlig kommission, der afslørede hans grav, som ligger i det område af en forladt kloster.

Da det viste sig, relikvier af Feodor Ushakov var ubestikkelig, som straks blev fastsat i dokumenterne fra Kommissionen. Som senere besluttede den hellige synode, det er bevis på, at admiralen var en helgen.

modernitet

Graven, hvor relikvier af Ushakova Fedora Fedorovicha, samt hele kloster blev rekonstrueret og placeret under statens beskyttelse. Det viste sig, at selv efter hans død, den talentfulde admiral var i stand til at gøre en god ting, fordi klosteret er bevaret, og i 1991 det blev returneret til den russiske ortodokse kirke.

Den berømte admiral blev den første russiske general, som blev kanoniseret. Denne begivenhed har skabt en form for præcedens. I stigende grad begyndte at udtrykke et ønske om at kanonisere og andre store militære leder - Aleksandra Suvorova.

Admiral Fyodor Ushakov udmærkede sig i mange søslag og gjorde alt for at styrke den russiske flåde og ophøje sit land. Han har også, på trods af hans berømmelse og mange hædersbevisninger, var en bemærkelsesværdig mand og en sand kristen, der var altid parat til at hjælpe dem, der havde brug for det. De hellige relikvier af Feodor Ushakov æres af mange sognebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.