Sport og FitnessVægttab

Berømte russiske skuespillerinde Svetlana Khodchenkova. Hvor tynd berømthed?

Mange af os husker hovedpersonen i filmen "Velsign den Woman" med en buet og smuk bleg blond fletning. En slags en rigtig russisk skønhed, sensuel og sentimental på samme tid, stærk, klar til enhver tid at erstatte hans skulder elskede mand. Og i det næste billede ser vi den skrøbelige pige, høj og tynd, ret ens i udseende som heltinden internt Govorukhin filminstruktør. Selv den store mester i biografen sagt om Svetlana forvandling: "Forgæves tynd. Tidligere var det den eneste af sin art, og er nu blevet ligesom alle andre". Ret det var en beslutning eller ej, ikke dømmer os. Vi nyder også hvordan spillet en talentfuld og smuk skuespillerinde af vores tid Svetlana Hodchenkova. Da hun tabte vægt? Dette er hendes hemmelighed. Men prøv sine forskellige interviews for at lære om det.

Uden Skuespillerinden

Svetlana - en høj kvinde. Hendes højde er 179 centimeter. det vejer således kun 52 kg. Bare mode model, er det ikke? Men, som vi har set, var det ikke altid. På bare et par måneder, har hun mistet mere end 20 kg vægt. Hvad var årsagen, det er et særskilt spørgsmål. Men vi er mere interesseret i, hvordan hun gjorde det.

Svetlana Hodchenkova til at tabe sig. Hvordan hun fik rollen som hovedperson i "Velsign den Woman"

Hvad lignede en skuespiller før droppet deres hadefulde 20 kg? Når instruktøren Govorukhin skød sin film "Velsign den Woman", rolle hovedpersonen troens, blev han leder efter en ung skuespillerinde med en kurvet form. Som forventet, måtte hun være mindst 25-28 år. Det var planlagt, at en helt anden rolle at spille i filmen studerende ved Shchukin School Hodchenkova. Det skulle være søster til hovedpersonen - en skrøbelig pige. Da Govorukhin Svetlana så audition, han formåede kun at sige: "Wow, en lille pige," Senere, han indrømmede, at, da jeg kiggede på denne "luksus russisk skønhed", straks indså, at dette er hovedpersonen i sin tro. Scriptet derefter omskrevet. Den vigtigste rolle i filmen spillet en dengang stadig en ukendt 18-årige skuespillerinde Svetlana Khodchenkova. Da hun mistede vægt, hun ikke sige det til nogen, men det vides kun at Govorukhin blev desillusionerede med det og invitere deres film stoppet.

Årsager til vægttab skuespillerinde

Det er svært at forestille sig, at enhver kvinde var tilfreds med sin overvægt. For at slippe af med dem, mange af messen køn gå til gymnastik og anvende metoder såsom massage, body wrap. Udtrykket "kost Svetlana Khodchenkova" har fast ind i leksikon for at miste vægt, men kosten i sig selv er ikke.

Folk der handler erhverv er ofte afhængige af viljen hos direktører. Hvis nogen mester i biografen skyde en film, hvor hovedpersonen skinner med storslået former, så en skuespiller, der indkaldes til denne rolle, anbefales det til hurtigst muligt at tage på i vægt. Og jo før jo bedre. Efter alt, det sæt ligner en simpel fejl. Dette er, hvad der skete med Svetlana. Efter hun medvirkede i Govorukhin "Velsign den Woman" og "Ikke af brød alene ..." hun var inviteret til rollen som en ballerina i filmen "Kilometer Nul". Et stærkt ønske om at blive reinkarneret som en skrøbelig, delikat og fleksibel kvinde skuespillerinde bidraget til at klare den overskydende vægt. Men i nogle interviews velkendte skønhed bringer en lidt anden grund til hans vægttab. Hun siger, at hun har en skrøbelig forfatning. Men mens han studerede kroppens hormonelle opstod, hvilket førte til hurtig vægtstigning. Nu, når alt tilbage til det normale, de ekstra inches "smeltet" af sig selv.

Den hemmelige harmoni af Khodchenkova nummer 1 - Kost

På trods af alle forsikringer af skuespillerinden, at hun ikke gøre noget særligt for at tabe sig, fandt vi ud af, at der ikke har været uden slankekure. Hun måtte undtage følgende fra menuen alle stegt og højt kalorieindhold måltider, men foretrækker vegetabilske salat og friskpresset juice. Hertil kommer, som er anerkendt af den skønhed, hun altid spiser morgenmad risengrød, som er forberedt uden salt og sukker. Det er kendt, at korn er temmelig højt kalorieindhold fødevarer. Men hvis du koge grød uden sukker og salt, deres energiindhold er drastisk reduceret. Samtidig er de meget nærende. Efter at have spist i morgen dette måltid, kan du være sikker på, at nok energi til hele dagen. Under hensyntagen til alle disse aspekter, kan du nemt forstå, hvordan tynd Svetlana Hodchenkova. Kost - en af de hurtigste og mest effektive måder at tabe sig.

Den hemmelige harmoni af Khodchenkova nummer 2 - fitness

Men kost alene er ikke nok til at skille sig af med de ekstra 20 kilo. Hvad gjorde dette til Svetlana Hodchenkova? Da hun tabte vægt? I et interview, indrømmede hun, at på et tidspunkt aktivt engageret i fitness. Det tager det meste af dagen, så på dette tidspunkt skuespillerinden er ikke fjernet. Hun nægtede at tage del i alle projekter. Men da hun dukkede op i offentligheden et år senere, var alle chokeret over hvor dejligt det ser ud. Mejslet figur, slanke ben, hveps taljen. Fra tidligere pyshnoteloy Svetlana var væk. Nu blev hun inviteret til at spille i en helt anden film. Det var rollen som slanke skønheder.

Hvad er hemmeligheden slankende nummer 3? Tips fra Svetlana Khodchenkova

"Der er en ting mere, der vil hjælpe" skære "et tal på næsten enhver kvinde," - siger Svetlana Hodchenkova. "Hvor jeg mistede vægt? Det er et svært spørgsmål. Det vigtigste for mig her var motivationen, "- siger skuespillerinden. Hun ønskede at spille rollen som en ballerina. For dette, var hun klar til noget. Svetlana er anerkendt, at der var en tid, hvor hun "huggede som en spurv", og brugte meget tid i gymnastiksalen. Resultatet i ansigtet - minus 20 kg i flere måneder.

Vi fandt ud af, hvorfor og hvordan man kan slippe af ekstra kilo Svetlana Hodchenkova. Hvor tynd denne eller hin berømte skuespillerinde? Dette spørgsmål er til bekymring for mange fans. Som afsløret deres vægttab metoder er de samme som det, der anvendes generelt alle kvinder. Denne diæt og regelmæssig motion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.