Nyheder og SamfundNatur

Er der noget i verden af bjerget Khoo Yam? Hvor er hendes beskrivelse

Jeg spekulerer på, hvad du vil svare på spørgsmålet: Mountain Khoo Yam hvor? Der er forskellige versioner af svarene - i Kina, Japan, Thailand. Mest sandsynligt, de ideer, der er forbundet med sætningen lyd. "Khoo pits" - et sæt af lyde, der er fonetisk meget lig den stemme af kæden i det kinesiske sprog. Lad os tage et nærmere kig på dette spørgsmål.

Mountains i Kina

Hvis vi betragter det geografiske kort over Kina, kan vi se, at de bjerge og bakker i landet meget. De optager omkring 70% af det samlede areal af landet. Beliggende primært i den nordlige og vestlige del af Kina, har en højde på mellem 200 og 8000 meter og derover. Er de Khoo Mountain Yam? Hvor er hun?

I alt i Kina, der er omkring tredive bjerge (ekskl lave bakker). Den mest berømte af dem:

 • Qomolangma (Everest) - har en højde på 8848 meter. Det er ikke kun den højeste bjerg i Kina, men også det højeste bjerg i verden.
 • Sacred Mountain - Hengshan (Hunan) Huashan (placeret på det område i Shaanxi-provinsen, en af Kinas smukkeste toppe), Taishan (har en rig kulturel og historisk arv), Songshan (det er placeret på Shaolin klosteret), Mount Emei (meget gamle bjerg ), Wutai, Putuoshan og Jiuhuashan.
 • Farvet Mountain - Geopark ligger i Zhangye Danxia National Geological Park, er et fantastisk syn.

Spørgsmålet er stadig åbent: Mountain Khoo Yam hvor?

Vi er naturligvis besvare spørgsmålet. Læsning kinesiske navne sådanne toppe som Sai Kung, Yuexiu, Moon Hill, ufrivilligt mener, at der er en kinesisk bjerg Khoo Yam. Hvor er denne bakke?

Så vil vi fortsætte med at studere et kort over landet og sørge for, at i Kina er der 8 bjergtoppe, hvis navn begynder med bogstavet "K":

 • Kangphu Kang, højde 7204 meter. Det er beliggende i den centrale del af Himalaya.
 • Kankar-Punsum (7570 m). Lige nord chat Mountain tilhører Kina. Dette er det højeste ubesejrede bjerg i verden.
 • Karjiang (7221 m). Hun hører også til den centrale del af Himalaya.
 • Kongur (7649 m).
 • Kongurtyube (7530 m).
 • Khüiten Peak (4374 m). Fra sit topmøde stiger Potanin gletscheren, den største i Altai. Det indtil 1989, året denne interessante bjerg kaldet Huyten-Uul, men for velklang omdøbt højdepunkt.
 • Kula Kangri (7538 m).
 • Khartaphu (7213 m).

Som du kan se, behøver du ikke se bjerget Khoo Yam. Måske er hun ikke i Kina, og i noget andet land? Men en detaljeret undersøgelse og et detaljeret kort over verden viser, at de knudepunkter med samme navn ikke findes.

konklusion

Hvad kan jeg sige, hvis du bliver spurgt, om du kender bjerget Khoo Yam? Hvor er det? Du er velkommen til at svare, at hele verden er der ikke sådan højdepunkt. Vi kan antage, at spørgsmålet er et trick, da lyden af sætningen, der minder bandeord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.