Nyheder og SamfundNatur

Flycatcher Fælles - multilegged gæstelejlighed

At se sådan en "sorokonogy" overraskelse på væggen med et skarpt sving på lys, en mand drevet af et dyr instinkt: at ødelægge! Negle sneakers med det samme og smide ud af vinduet - det er sådan lidet flatterende Fluesnapper fælles på væggen i lejligheden. Men er det værd at skade uskadelige Guds skabninger i øvrigt, at denne insekt refererer netop til dette - i hvert fald så langt de tilfælde af dødsfald på grund af de fejl fluesnapper blev observeret.

Features almindelige form for fluesnapper

Dette dyr, eller rettere - insektet er på latin, sit navn: Scutigera coleoptrata. Ikke for ingenting havde Fluesnapper ordinære hans kælenavn - hun kommer fra en klasse tusindben udstationeringsprocedurer fluesnapper og lever af insekter. I sin størrelse flytrap ikke er for høj - op til 5 cm, så omfanget af to-værelses lejligheder synes harmløs fejl. Forestil Dem, hvad vi så Flycatcher - og jeg ønsker at kramme hende og græde!

Vender tilbage til beskrivelsen af biologisk: flytrap vulgaris har 15 par af lange ben og vedholdende tillader at klatre væggene. Produktion sporing og lokker insektet med lange antenner. kropsfarve snarere primitive - en brunlig-transparent, med tre sorte striber langs ryggen og på benene. Hvis man ser på ansigtet, er det lidt indsnævret, hans øjne skelende, med et bestemt perspektiv, ser det ud til, at de flytrap smil.

Utvivlsomt, tusindben fluesnapper - et rovdyr, men på samme tid og sanitet: dets vigtigste kost består af termitter og kakerlakker, små fluer og kakerlakker. Samt sine ofre - edderkopper, pied injicere gift ind i bytte, og derefter spise det. Før du smække fluesnapper, er værd tusind gange til at tænke: og om vi er klar til sådan en streng skadedyrsbekæmpelse?

Af den måde, for dem, der frygter for møbler, mad og kæledyr - noget lignende Fluesnapper ikke almindelig maling, i endnu højere grad - mennesker. Bite fluesnapper, hvis det overhovedet er muligt, er lig med den midge bid eller bi svag.

Habitat fluesnapper begrænset til de sydlige kanter Rusland, Krim og Kasakhstan. I naturen, de skjuler sig under sten og venter på varmen, og om natten især aktiv og har tyet til kraftigt lys i væggene af huse og pensionater. Fluesnappere, såvel som ethvert stof, også er kold - med debut af kølige efterår nætter de flygtede i lejligheden i jagten på husly.

Det er interessant, at unge fluesnapper er kun 4 par ben, med hver fældning stigende for en anden. Living disse tusindben i ideelle betingelser op til 7 år.

Fluesnapper - kun om insekter?

I naturen, dette navn er meget almindeligt. Der er aggressiv (kødædende) planter med titlen "fluefanger", lokket til deres lyse skarlagenrøde blomster insekt og smækker "mund", så snart de sidder på dem.

Også i verden af fugle og små temmelig repræsentative handlinger grå fluesnapper - denne fugl har en skingre stemme og ofte ligner en spurv. Fluesnapper er almindelige i fugtige grå og lyse skove i de varmere dele af Europa og i den sydlige del af Sibirien. Dens reden er ofte placeret på stubbe eller tørret drivtømmer, der gør kyllinger sårbar, og den type fluesnapper - en sjælden og eksotisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.