TravelingRejsetips

Har jeg brug for et visum til Kroatien russiske statsborgere?

Hvad er lyksalighed: strække ud på det varme sand under solens stråler blide, udløst blide bølger af havet! Dejligt land beliggende i den østlige del af Europa - Kroatien. Hun Altid glad for at åbne deres døre for de gamle træt turister. Tanker er allerede bekendt med de kroatiske strande, en person stadig behov for at komme ind i dette fantastiske land.

Og det første spørgsmål står over for de turister, der planlægger at blive på de åbne rum i dette fantastiske europæiske paradis, er måske den mest almindelige: "Har jeg brug for et visum til Kroatien?". Måske er der brug for et gyldigt Schengen-visum? I Kroatien siden begyndelsen af april 2013 indbyggere i Den Russiske Føderation er det nødvendigt at få et visum.

Aktivt forbereder sig på optagelse i EU, har landet også taget en række foranstaltninger til at stabilisere og styrke visumkravet. Fra den første dag i den anden måned af foråret ambassader og konsulater har begyndt at arbejde på udstedelse af visa. Der kan være et rimeligt spørgsmål: "Da dette land kommer til at blive medlem af EU, hvorvidt et visum er nødvendig for Kroatien, hvis der er i Schengen pas?".

Til dato, det har udstedt en kroatisk statsborger visum. Men russerne, der har en gyldig Schengenvisum, har mulighed for at besøge landet uden regeringens visum,. Schengen-visum til Kroatien for borgere fra Rusland vil arbejde i fire måneder, fra 1. april i år. Blandt andet er den kroatiske regering forhandler med maskinstyring for Den Europæiske Union, med henblik på at fortsætte denne optagelse, og efter en gyldighedsperiode på fire måneder.

Hvis spørgsmålet om, hvorvidt eller ikke behøver et visum til Kroatien, har to løsninger (eller få et nationalt visum, eller eksistensen af et gyldigt Schengen), hvordan, og hvordan man får et visum til at besøge tilstanden af landet?

Dette kan gøres ved konsulære afdeling af den kroatiske ambassade, som ligger i Moskva. Til innovation ikke blev opfattet negativt, afdeling, der arbejder på udstedelsen af visa, vil udvide personalet og flytte til større lokaler, for at fremskynde processen med udstedelse af visa til russiske statsborgere. Det er planen, at udarbejdelsen af den nationale kroatiske visum vil blive foretaget inden for fem dage efter indgivelsen af ansøgningen. Men ambassaden i landet er gæstfri over for turister, der ønsker at få et stempel på det samme posten, men den rejsende skal betale gebyret, hvis modtager den sædvanlige visum russisk statsborger vil koste 35 euro, vil det presserende skattede mærkat i passet koste dobbelt så meget - 70 euro.

i mange russiske byer vil åbne konsulater Republikken Kroatien for at lette visumansøgningsprocessen. For tilmelding gennem disse afdelinger vil blive opkrævet et ekstra gebyr på 17-18 euro.

Lad os tage til spørgsmålet om, hvorvidt et visum er nødvendig for Kroatien til borgerne i Belarus og Ukraine? Så at ingen narre, forklarer: da Kroatien er ved at blive optaget i EU, på grundlag af alle dets medlemmer, sætter hun kravet om visum for borgere fra lande, der ikke er part i Den Europæiske Union. Beboere i alle andre lande, som også omfatter SNG-landene skal have et visum for at krydse grænsen til Kroatien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.