TravelingRejsetips

Tre-niveau akvarium i St. Petersborg

I april 2006 blev en tredelt akvarium i St. Petersborg åbnet. Denne unikke struktur er en af de største i landet, med et areal på omkring 5.000 kvm

Præsenteret i akvarium udstiller glæde sin mangfoldighed: i de hyggelige glashus af det marine verden har fundet deres ly fem tusinde fisk. Det samlede antal fisk, der omfatter akvariet i St. Petersborg, er 120 arter. Af disse tyve arter repræsenterede kun nogle hajer. Senere i det område af akvariet Petersborg er planlagt til at åbne den første i Rusland pingvinary. Det vil give en enestående mulighed for at observere pingviner, som vil blive bragt her fra forskellige regionale og klimazoner.

Oceanarium i St. Petersborg kan behage deres besøgende indbyggere i de syv klimazoner - koralrev, Amazon farvande, vand områder af Nordvestrusland, tidevandsenergi zoner, fugtigt tropisk jungle. Denne akvarium indeholder 32 akvarium, hvis samlede kapacitet på 1000 tons vand. Mindre ombordværende sea bottom har små akvarier kapacitet på 300 liter, og store dyr anbringes i store pools og akvarier. Det mest ambitiøse af dem - 750 tusinde liter. Moderne teknologi trofast genskaber livet af havbunden, og besøgende kan fordybe sig i den spændende verden af livet i havet.

Men den største attraktion, som omfatter Oceanarium i St. Petersburg - en 35-meter gennemsigtig tunnel vand, som indeholder en bevægende spor, du føler en del af havet af verden, er ikke kun en iagttager, men hvis du deltager i undersøiske liv. Hertil kommer, haj præsentation afholdes hvert år i St. Petersborg. Oceanarium her afviser forestillingen om, at hajer er primitive lavere niveau væsener. Hver dag, med en synkende hjerte, kan de besøgende se som undervisere behændigt lykkedes med disse farlige rovdyr, som undertiden omtales som dræbermaskiner.

Oceanarium i St. Petersborg har en plads til klasseværelset, som er godt udstyret med alt det nødvendige udstyr for at studere indbyggerne i den undersøiske verden af havet, deres liv og adfærd. Som du ved, behøver hajer ikke yngle i fangenskab. Derfor akvariet personale, dette problem ved hjælp importeret fra Indonesien haj æg er blevet løst, som er placeret i en særlig inkubator, hvor der i fremtiden er små akulyata.

Tjenesten oceanarium - er ikke let. Besøgende ikke engang klar over den mængde arbejde, der står i sådanne institutioner tilstrækkelig enkelhed udenfor. For eleverne i stand til at se snesevis af professionelle biologer, de kontrollere vandkvaliteten på daglig basis, overvåge mad, iltniveauet i akvariet. De forskellige puljer og vandtanke med forskellig sammensætning og underkastet forskellige filtrering og forarbejdning. Vand parametre varierer i temperatur, stivhed, densitet, mængde oxygen, koncentrationen af grundstoffer. Aquarium of the Pacific betragtes som en integreret del af underholdning komplekse "Neptun".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.