TravelingRejsetips

Instruktioner: hvordan man laver en brand. Hvor du kan bygge en brand i skoven. Sådan tænde ild uden tændstikker

På nuværende tidspunkt er der ikke længere så hårdt brug, som, for eksempel, har kun et århundrede siden de ynglende færdigheder brand, især hvis du bor i civiliserede områder af landet. Men hver mand nogle gange du vil have noget eventyrlystne. Selv alder er ikke en hindring for en eller anden måde pludselig tage på en tur med telte eller bukke under for opfordringer til energiske venner denne sommer til at hvile vild. Og for børn, der er spejderlejre (i stedet for den tidligere pioner, men i de "vilde" betingelser), som har sidst blevet meget populære. Og hvis dit barns instruktør-Scout nemt lære essentiel for overlevelse (og ganske behageligt) færdigheder i turisme kampagnen bliver nødt til at klare på egen hånd (godt, med spidsen af erfarne venner).

En af de mest nyttige færdigheder i "vilde" kampagne vil være evnen og viden om, hvordan man opbygger en brand i alle forhold, og endnu flere midler ved hånden. Og selv hvis du derefter shikanete denne færdighed, når stegning grill, hvor der er grill, vil du stadig være stolt af dig selv!

Typer af åben ild

Lad os starte med det faktum, at, mærkeligt nok for byboere, kan branden være anderledes. For eksempel kan en brand-pit er i et hus uden tag gerne en træramme: logfilerne er lagt ud firkantet, inden for hvilke, i virkeligheden, er en brand. Fra et sådant fokus flammen lav og bred, er det praktisk at forberede grød eller suppe. Coster-star består af tykke blade, foldede ender krydser. Han er meget god for natten: det er nødvendigt løbende at overvåge det ikke bare en gang imellem at flytte til midten af en log brand. En anden meget velegnet til skovbrande natten - det taiga. Logfilerne er placeret oven på hinanden, som et lag, hvormed de chips, kviste, flis - til tænding. Log bund skal være tykkere. Sådan en ild er tændt hele natten og ikke gå ud om morgenen, kan du endda gøre en kop te. Selvom hike er usandsynligt, at være nyttig. Den største fordel af det vil være tændingen mellem skærme, og bilateralt, fordi den er designet til enten at beskytte mod store rovdyr, eller for varme i ekstrem kulde. Selvom at vide, hvordan man tænde bål af denne type, ikke vil være overflødig. Jagt vil være lettere at fyre tre ikke meget tyk, men ikke tynd en log placeret på puden - og det gør heller ikke kræver opmærksomhed, lyser op til 8 timer, kun flytte til den udbrændte brand.

Det er nyttigt at fyre, kom til os, som navnet antyder, fra Polynesien. Russiske jægere og minearbejdere, er han kendt som fovea. Fordelene han har flere. Først og fremmest, skal du ikke stille spørgsmål om, hvor man kan lave en brand, for "Polynesien" gravet fordybning, så at brandfaren er næsten reduceret til nul, især da patching vægge lagt ud nogle tørre sten eller en log. I princippet den polynesiske brand snarere Intelligence spy eller hvis det er placeret under stenen baldakin eller under tykt træ, fokus vil ikke være synlige fra alle sider. En forudsætning for den polynesiske spyware brand - røgfri brænde.

Flere små er bedre end én stor

Det ville være rart at huske, at lille bål i evne til at understøtte tilstand lettere end store, og brændstof de bruger mindre. Og mens nogle få "kids", som ligger hele vejen rundt, vil varme er bedre end en stor pioner bål.

rigtige sted

Den væsentligste betingelse for, når du vælger en lysning, hvor du kan gøre en brand - brandsikkerhed. Hvis det omgiver dødt træ, eller hele lysningen i det tørre græs, kigge efter en anden. Brand i skoven - noget apokalyptisk, og ikke gemt, og skal ødelægge skoven for mange kilometer omkring.

Våd, regn eller vind

Hvis du er nødt til at tænke over, hvordan man opbygger en brand på den våde jord, så tænk på behovet for et lag mellem den våde jord og ild. Det hjælper også, når branden skal spredes ud på sneen. Som en "pude" den ideelle løsning ville være tørre logfiler. Men ofte tage dem ingen steder. Så dit valg - sten. Selv våd, de tørrer meget hurtigere end træ, og vil være en pålidelig beskyttelse mod unødvendig vand. Hvis dårligt vejr kombineret med vinden, er det værd at huske om reflektorer. De forhindrer blæser ud ilden og ilden adskillelse i uønskede retninger. Reflektorer kan endda være plast klud, der tager regnfrakker i stedet kun behøver at placere dem væk fra branden. Derudover kan den velplacerede spejl med til at lede varmen i den rigtige retning.

Brændstof - dette er vigtigt

At vide hvordan man laver en brand i skoven, kan du ikke gå galt med valget af den mest pindebrænde og "dressing" til en brand. Det ideelle ville være et dødt træ, rart at bruge, og tørre grene på træet stadig i live. Selv fristende at tage træet fra jorden er ikke altid nødvendigt, hvis de sidste par dage har været regn, en log mindst våd, og hvis regnen var lang, og det rådnede. Den bedste lejrbål træ er fyr, gran, el og birk. Men husk: birk skud! Røn, lærk og asp giver nok varme. Friske nåle af røg, gnister og tørt, hvilket er farligt for øjnene, tøj, og brand kan opstå. Men der er en god måde at gøre en brand i skoven, gennemblødt fra regnen. For nylig væltet træ, er det muligt, holdes tørt træ inde i bagagerummet. Med denne viden, er det let at lave en brand.

Fire starteren er også vigtigt

Tørre chips, gran og fyr tæve, lav (! Kun tørre), Tørret tråd-slicker svamp, bregne, igen tør rådne træ - det er noget, der bør få din opmærksomhed. Birkebark blev skrællet (opmærksomhed: træet skal være i live) er meget harpiksholdige, opflammer øjeblikkeligt, men ilden med mellemrum, når næring ilden lidt bedre til at komme videre. Tørt hamp kan også være nyttigt, selv om den øverste del af stumpen våd, er det nødvendigt at vælge åbne den, og pindebrænde - på lager. Den består shalashika og perfekt næring tynde grene, hvorfra lyser op tyk.

Når ilden er allerede brænder

Antag alt det arbejde, og ilden er i sig selv understøtter ordentlig flamme. Den største udfordring nu - at støtte ilden, så den ikke slukket. Hvordan at tænde en ild - en opgave, og hvordan man kan bevare det - er helt anderledes. Lagring brand kræver meget mindre indsats end sin avl, så det er værd at betale lidt opmærksomhed til ilden. Vind - en af de vigtigste fjender. Hvis han er meget stærk, har en brand blok ved at blæse. Om natten, i princippet, ilden skal slukkes, men hvis vinteren er kold, og det bål, du ikke er placeret under grenene til rådighed til ilden, kan det overlades til at varme natten over, men tage forholdsregler. De vigtigste er: flammen bør ikke være voldelig og høj forbrænding plads bør være beskyttet af sten eller noget ikke-brændbar. Hvis vejrforholdene ikke er en plage, skal du fylde kul med aske, vil de gå ud på alle, og om morgenen vil det være muligt at genoplive ilden.

Kampe er eller kampe - nej

Selvfølgelig, hvis du har altid med dig en kamp, selv i uciviliserede kampagne, du har chancen for ikke at tabe ansigt. Men mange mennesker nu ryger ikke, og i overensstemmelse hermed, og kampe har ikke. Og dem, der ryger, tror ikke om at holde deres brand kilde. Og notatet, "Hvordan til at avle en brand" ikke altid indeholder en påmindelse: "Keep kampe i den tørre!" Men vigtigst af alt, hvis kampene er våde, du er usandsynligt at antænde meget tørt træ.

Og hvis du stadig der?

Selvfølgelig indstillingen, når du var omgivet af ørkenen uden tændstikker, usandsynlig. Lad det ligner et spændende eventyr historie, men det sker. Gik på udkig efter svampe - tabt ... fik adskilt fra gruppen - venter på morgenen ... Sandheden får brug for alternative måder at gøre ild. Tinder lavet af ethvert tørt brændbart materiale: barken, træ, påfyldning og der fyldes op fuglereder mv Hvis du har mistanke om at du sidder fast i de betingelser, der er beskrevet, ikke før om aftenen, må gnide skal beskyttes, det vil sige, at skjule, for eksempel i en plastpose .. og sikre, at der ikke vil blive våd.

midler

Ekstrem situationen: ingen kampe, hjælp vil ikke snart (hvis det kommer). Sådan tænde bål uden tændstikker, bliver det et problem. Hvis du har mindst et kamera eller lommelygter, er du allerede heldig: deres linse fokuserer på fyrsvamp og ilden, du allerede har. Især hvis solen var endnu ikke indstillet. Hvis landsbyen - vi vente til i morgen. Men hvis der er en tråd af stål bar fra et træ, kan solen ikke vente. Wire kører op og ned i baren (hurtigt!), Og hvis du er heldig - antænde noget brændbart.

Med kugler vil være sjovere og nemmere. Hvis der kun var der ingen vind. Et par kugler hældes krudt nær bunden af den foldede shalashika. Så kan to relativt flad sten. På en af dem rullende i pulveret, og i løbet af de tre sten. Spark antændt pulveret, og fra ham og pindebrænde.

Sådan tænde bål i skoven, vi allerede kender. Det er endnu ikke forundret med spørgsmålet: "Hvad er ikke kujon"

Må ikke gå tabt - det er vigtigt. Og selv om det lader til, at du spiser grævlinger - kæmpe! I princippet grævlinger er ikke så skræmmende dyr ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.