TravelingRejsetips

Den vigtigste arkitektoniske modernistiske tyvende århundrede - Le Korbyuze. Sightseeing med dem

Le Korbyuze blev født under navnet Charles-Eduar Zhannere-Gris i Schweiz 6. oktober 1887. I 1917 flyttede han til Paris og vedtaget pseudonymet Le Korbyuze. Hans arkitektoniske værker bygget hovedsageligt af stål og beton. Han foretrak at arbejde med elementære geometriske former. Billeder Le Korbyuze understrege klare former og strukturer, der svarer til dens arkitektur.

Biografisk information om arkitekten

I en alder af 13, han forlod folkeskolen og begyndte at deltage i kurser af Kunstindustrimuseet i La Chaux-de-Fonds, hvor han studerede gravering og emalje ringer efter i fodsporene på sin far.

Der kom han under pleje af master L'Eplattenier, som Le Korbyuze kaldet "min herre" og senere betragtede hans eneste lærer. L'Eplattenier Le Korbyuze lærte kunsthistorie, tegning og æstetik modernitet. Måske på grund af sin avancerede forskning inden for kunst snart Corbusier nægtet registrering timer og fortsatte sin forskning inden for kunst og udsmykning, der agter at blive maler. L'Eplattenier insisterede på, at hans discipel også gik på at studere arkitektur.

Efter udviklingen af sit første hjem i 1907, i en alder af 20, en ung arkitekt deltog i Centraleuropa og Middelhavsområdet ture, herunder besøg i Italien, Wien, München og Paris. Hans rejser har inkluderet arbejde med forskellige arkitekter. Det vigtigste var samarbejdet med rationalistiske Auguste Perret, en pioner inden for betonkonstruktioner, og senere - med den anerkendte arkitekt Peter Behrens, med hvem han arbejdede fra oktober måned 1910 til marts 1911 i nærheden af Berlin.

Den berømte arkitekt gift dameskrædder model Yvonne Gallis i 1930. Parret forblev gift indtil sin død i 1957, Yvonne.

Arkitekten indrømmede også, at han havde en udenomsægteskabelig forhold med arving Margaret Harris.

Corbusier døde den 27. august 1965, da han gik på en rejse til Middelhavet, imod råd fra sin læge.

Le Korbyuze: seværdigheder og interessante fakta

UNESCO inkluderet i World Heritage listen over den nye tilføjelse i 2016, tilføjer 17 projekter på tre kontinenter, at anerkende det arbejde, som den schweiziske arkitekt Le Korbyuze.

Af de mere end tusind bygninger i UNESCOs liste over attraktioner Le Korbyuze - er et fremragende bidrag til moderne arkitektur. Dens aktivitet er den mest unikke, fordi hans arbejde omfatter næsten ti lande - Argentina, USA, Belgien, Frankrig, Tyskland, Indien, Japan, Schweiz og, selvfølgelig, Den Russiske Føderation.

Le Korbyuze: attraktioner, Moskva

Kendere af arkitektur kendt som skaberen af Le Korbyuze kapel i Ronchamp og Villa Savoye. Men arkitekten opført flere bygninger i den gyldne kuppel kapital. I Moskva, skaberen af arkitekturen i det tyvende århundrede var i 1928-1930 år. Le Korbyuze bygget seværdigheder og i byen. For Moskva, er det forventede Palace of Sovjet, den centrale Union og projektet "En Moskva."

I 1928 blev en konkurrence annonceret på Centrosoyuz byggeprojekt. Designing bestilt Le Korbyuze. Attraktioner, bygget af den berømte arkitekt, har tilføjet endnu et - om Butcher 39. Det var et innovativt projekt. Materialer, udseende, form og konstruktion af teknologi forud for sin tid. Nu er der Rosstat. Af den måde, for nylig afslørede et monument for arkitekten, næsten Centrosoyuz.

Villa Savoye, Poissy

Vi fortsætter med at tale om Le Korbyuze. Attraktioner og slående arkitektoniske løsninger, der tilhører hans talent, tilskynde folk til denne dag. Villa Savoye, måske den mest berømte værk af denne arkitekt. Det er et glimrende eksempel på moderne arkitektur. Glat geometri, hvid stue med aflange vinduer i form af tape, med støtte fra et antal smalle spalter rundt den buede glaserede indgangen. Afsluttet projektet i 1931, denne bygning var revolutionerende: brugen af beton i mindre mængder, der kræves for bærende indvendige vægge, det muligt at anvende en åben planløsning.

Designet af attraktioner Le Korbyuze rundt om i verden er ikke gået ubemærket hen. Så i 1955 modtog han en æresdoktor fra den schweiziske føderale Institute of Technology i Zürich.

Også i 1968, blev det skabt "Fondation Le Korbyuze", for at fejre livet og arbejdet i denne store arkitekt. Dette er et privat arkiv, som indeholder en enorm samling af tegninger, planer og undersøgelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.