Hjem og familieBørn

Sådan opdrage børn: grundlæggende regler for uddannelse

Spørgsmålet er, hvordan man kan opdrage børn, pleje af enhver ansvarlig forælder. Dette emne er så omfattende, at det er muligt at afsætte en hel bog (og ingen). Men der er grundlæggende principper, der er afledt af flere års forskning læger, psykologer, terapeuter, bør lærerne være opmærksomme på alle.

Kontakt os. Problemet hvordan at opdrage børn, lettes, hvis det er installeret et stærkt bånd med barnets forældre (eller den ene forælder). Ubetinget kærlighed og forståelse, støtte - det er hvad der skal være de forældre til deres afkom. Det er i dig har han aldrig været i tvivl. Giv dit barn at forstå, at det er smukt, elsker ham med alle sine mangler, selvom det skuffer dig. Forvent ikke, at han ikke vil gentage dine fejl, at det vil være perfekt. Det er umuligt, at han er en del af dig, og måske ikke den bedste. Men din kærlighed vil hjælpe ham til at blive stærk, selvsikker, opfindsomme, at udvikle sig ordentligt. Lær for dig selv og lære dit barn at diskutere problemet med dig, for at finde en løsning sammen.

Sanktioner - den vigtigste metode til uddannelse. Hvordan skal det så være? Først og fremmest huske, vold er ikke anvendelig. Det giver barnet den "rigtige" til at blive fornærmet, snarere end genkende hans skyld. Men den absolutte mangel på straf i et barns liv vil få det forkælet, ulydighed, mangel på grænser i adfærd i samfundet. Disse børn kaldes uhøflig. Straffen skal være en gylden middelvej. Symbolsk lussing kan bruges, hvis du har udtømt alle bestræbelser på at verbale forklaringer.

Uddannelse i rollen. Børn i vores samfund gradvist konfronteret med den viden forskelle mellem piger og drenge. Denne forskel udtrykkes i indførelsen af (i bedste forstand af ordet) en vis rolle. Hvor ubehageligt det end kan lyde, men pigerne virkelig nødt til at gøre noget, og det er en dreng. Lad din datter vil være en lyserød kjole, og hendes søn rigtige "patsanskie" jeans. Disse små ting er vigtige for den normale udvikling af barnet. Uddannelse af drenge er forskellig fra uddannelse af piger - det er rækkefølgen af ting i et civiliseret samfund. Men det betyder ikke, at du ikke kan lære sin datter at være stærk og modig, og dreng - kærlighed og vise overbærenhed. Du er velkommen til at søge at indgyde i deres barn de kvaliteter, som du ønsker det. Men du behøver ikke forsømme kønsidentitet.

Familie sammensætning. For barnet, hvad enten dreng eller pige, har brug for begge forældre. Hvis der ikke er en af forældrene, kan det have stor indflydelse på normale udvikling af barnet: overtræder selvbestemmelse sig som en dreng eller pige (kønsidentitet), og så videre. Nogle gange omstændighederne er sådan, at fra os er der ikke meget uafhængig. I så fald bør du prøve at kompensere for fraværet af en forælder. Det er ønskeligt, at der i et barns liv er begge til stede i det mindste indtil en alder af 5-7 år. Hvis der ikke er en sådan mulighed bør gives til at kommunikere med familie, venner, med hvem han ville have til at tage et eksempel.

For uddannelsesspørgsmål og fødsel rækkefølge af børn i familien. For eksempel i tilfældet med den ældste skal være opmærksom på, at han har brug for forældrenes kærlighed mere end nogen anden, det er udsat for jalousi mere end andre børn. For ham at være overbærende, fordi som en ældre barn det virkelig, på grund af omstændighederne, havde tungere.

Yngste i deres førstefødte som en fuldstændig kontrast. Han er forkælet og ikke uafhængige, uafklaret. Det skal erindres hver dag adressering uddannelse udfordringer.

Forældre tvillinger bør reduceres til søgen efter identitet. For eksempel er det ikke nødvendigt at klæde sig børn i det samme tøj. I det mindste, hele tiden.

Tilskynde til gensidig støtte børn, har altid lagt vægt på, at i denne verden, men de har hinanden. Dette er for at reducere jalousi, vrede og forbedre atmosfæren i hjemmet.

Jeg selv. En anden facet af problemet, hvordan man kan opdrage børn, er spørgsmålet om uafhængighed. Denne kvalitet - en af de vigtigste fordele ved det moderne menneske. Men desværre, mange forældre indrømme sådan en fejl på det tidspunkt, hvor barnet er psykisk klar til at prøve, for at udtrykke sig, til at efterligne voksne til at føle uafhængige, de ofte undertrykke disse forsøg, endda uden at mærke. Og alt sammen fordi, så længe barnet forsøger, det gør en masse fejl (smuldre, snavs, spild), og alle er nødt til at genskabe ham. Og hans hjælp flere problemer. Men på trods af dette, bør vi ikke blive fristet til at køre væk deres barn (rag væk, når han forsøger at vaske gulvet, aftørre snavs). Tålmodigt viser barnet, hvordan man gør det rigtigt.

Sådan opdrage børn? Dette problem er måske den sværeste i vores liv, kræver en stor indsats, opofrelse og konstant opmærksomhed på deres børn. De vigtigste ting i uddannelse - give dit barn elsker at undervise ud af vanskelige situationer, sætter pris på dig selv og opnå højere mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.