Kunst og underholdningTeater

Valery Belyakovich - teaterinstruktør: biografi, personlige liv, dødsårsagen

Det er svært at forestille sig, at det ikke er: en stram, smuk, fuld af energi og ukuelig, boblende energi. I en af de mange interviews på tv indikerede han unpresentable formular. Billedet passer ikke til ære og regalier, fuldstændigt fravær af embedsstanden i tøj. Han svarede, som sædvanlig, fortryllende enkel: tie binder mere - kvæle.

Belyakovich Valery Romanovich - mand-vulkan. Vers slips, en jakke er ikke tam, betyder det ikke passer ind i rammerne af trivielle mænds uniformer, men mødte ham på gaden, blandt de mange menneskelige, umuligt at gå glip af, for usædvanligt. Nu vil du ikke mødes. Det er svært og smertefuldt at erstatte den aktuelt verbet "er" til "var".

Fra et interview med Lydia Fedoseeva-Shukshina

Skuespillerinden fortæller, at så performance "Strokes til Portrait", og var chokeret. Hun så verden Vasily Shukshin: autentisk, levende og dyb, samlet stykke for stykke og rekonstrueret på baggrund af historier, breve af kunstneren. Mindste landskab: musik og lys, men den utrolige styrke. Det er endnu ikke lykkedes for nogen, konkluderer Folkets Kunstner af RSFR og tilføjer: datter, datter venner, og nu er det betragtes som en ære at komme ind i et teater.

Hvad der er vigtigt i skuespilleren?

For litsedeya vigtigst - øjne, deres pomp, kulisser og kostumer vil ikke erstatte, må skuespilleren kunne holde publikum i spænding, sagde Valery Belyakovich. Han var i stand til at foretage de øjne flammede med lidenskab. Viktor Avilov, Michael Trykov, Nadezhda Badakova, Gennady Kolobov, Sergey Belyakovich (Brother) - normale drenge og piger fra arbejdsområdet af Moskva Vostryakovo, bliver førende teater aktører i sydvest.

Det hele startede i biblioteket

Han arbejdede som leder af biblioteket i sit hjem distrikt, rehearsing straks. Publikum - fyrene arbejder margin: drikkende og hooliganisme.

To gange om ugen, Valery Belyakovich rejste til Palace of Pioneers, et andet hjem, førte børnenes gruppe. I slottet gik han til at studere med syv års komediespil. Iscenesat med eleverne spille "Nattergalen" af Andersen. Så børnebiblioteket og gruppen dannet kernen i teatret på den sydvestlige del.

Små værelser i den skæbne Valery Belyakovich

Studiet Lejligheden levede fire: far, mor, han og hans bror. Jublede badeværelse. Deres børn, underwhelming lokomotiv, der leveres til de plantematerialer. Han stønnede under vinduerne, rumlede, nynnede. I bunden af planten levede sit liv, familien var en del af det.

Uropførelserne blev vist i 6 kvadrat lidt plads i biblioteket. m, 30 personer fastklemt, en abe hang på vinduet vindueskarme.

Rummet under teatret, dedikeret til unge entusiaster, i det store og sådan er det ikke - hætte skulle bygges med deres egne hænder, og senere - at forstyrre. Ingen penge, med de nærliggende bygninger "taget væk" alt i træk: mursten, brædder, fittings. Avilovsky lastbil (fremtidig berømte skuespiller arbejdede som chauffør) præcist leveret til byggepladsen, på samme nat fik lov til at affære penge stjålet, bygget. År for fødslen af amatørteater-studie - 1977.

Familie - en højborg af drømme?

Hvor og hvordan at komme til teatret af sit liv, kunne han ikke forklare sig. Forældre - er simple mennesker. Faderen til tre klasser af den polske skole, mor til "universiteter" - havde stillingen som formand for kolkhoz, faldet på hende i 17 år. Temperament uhæmmet energi over kanten, sange, børnerim. Før skole boede han på bedstemor i landsbyen Gorodets Settlement på Ryazanschine. Der var ingen elektricitet om vinteren i en hytte ved siden af folk krøb nyfødte lam, men tæt - Yesenin rum, jord, fødslen nuggets. Til teater forældre behandlet med mistro, ikke stole i faget: selvforkælelse og bare.

I "gyldne bryllup" børn, Sergei og Valery, spillede for sin kære gamle på scenen i Theatre of sit hjemland Southwest spille "Brødre".

Valery Belyakovich, direktør, biografiske fakta

  1. 1964 TYuM (teater af unge Moskovitter), spille der indtil 1969. Efter skole - et mislykket forsøg på at tilmelde sig drama skole. Midlertidigt skifter retning: der er en erhvervsskole.
  2. 1969-1971 gg. - militærtjeneste. Næste - de optagelsesprøver til teatret Moskva. Hele fiasko.
  3. 1971 Valery Belyakovich vedtaget i studiet G. I. Yudenicha eksperimenterende teater, kommer ind i undervisningen på speciale "russisk sprog og litteratur."
  4. 1973 GITIS, Motion-sats støbt Goncharov. Ikke have studeret i et år, han opgav: konflikten med hovedet.
  5. 1976-1981 gg. Valeriy Romanovich Belyakovich igen indskrevet i GITIS. Studier i B. Og Ravenskih.

Native Teater i den sydvestlige

Valery Belyakovich - instruktør, en self-made, støbt og truppen. Basement Teater på kanten af en legende. I 1985 blev han tildelt titlen "national". Her ingen tøve noget arbejde: vaskes, er påsyet, udsat lys, bevogtet. mesteren selv kunne, og erstatte den tilsynsførende, at kigge ind i øjnene på beskueren: hvad kom til at tænke på noget som helst? Det er derfor nødvendigt, er det nødvendigt at: tage en klud og en kost, snobberi - ikke hans stærke side. Moderen kom til Moskva, fik et job som pedel, og han tøver ikke med: Hvorfor ikke? Det er vigtigt ikke vægge - folk. Han støbte dem næsten ud af ingenting. Victor Avila - larmende LAD udkanten af hovedstaden, så hans navn og teatret Valery Belyakovich opfattes som et hele. Den rolle, som Hamlet, som dem glimrende spillet på Edinburgh Theatre Festival, vandt publikum. Engelsk pressemeddelelse erkendt den bedste blandt de udenlandske værker.

Koner, børn, kærlighed

Han talte begejstret om kærlighed: det er, når skuespiller og instruktør til at forstå hinanden er ikke i ord, i gestus, og i stilhed, smelte sammen til en enkelt åndeligt legeme. Så det var med Avilov, hans bror Sergei. Hvis journalister stille spørgsmålet direkte, "Valery Belyakovich personlige liv til dig, hvad det betyder?" - Jeg gik ikke væk fra svaret.

To sønner. Først - Jeg ringede hær. Han blev født under hans militærtjeneste. Vores helt spillede julemand pige - Snehvide: resultatet er logisk og naturlig. Så den gode eventyr bliver til et drama. Maiden fødte og afleveret barnet til et børnehjem. For første gang så han sin søn i 16 år, da forbindelsen ikke tabes. For det andet - Roman, med ham alt er i orden: TV direktør, har en familie.

Hustru: - Valentina Shevchenko. Kendte hende siden barndommen, boede sammen i kort tid, er forholdet altid opretholdes. Han tænkte på sig selv som en "ensom ulv" for hektisk livsstil. Sukkenes buketter - ikke for ham.

Life - arbejde, arbejde og atter arbejde

Sydende energi tæt på udkanten af Moskva. Valeriy Romanovich Belyakovich gør spiller i Chekhov Art Theater. Gorky MTYUZ, New Opera, en masse arbejde i provinsens teatre: Penza, Belgorod, Nizhniy Novgorod. Han foredrag til studerende på GITIS, i Rusland, i udlandet.

25 års hårdt arbejde i Japan. Produktion af "Romeo og Julie", Moliere - Tokyo, Chicago - "Kroværten". I USA og Japan opholdt sig mange gange, og i lange perioder.

Valery Belyakovich (direktør), iscenesat forestillinger i en forbløffende kort tid: to uger eller mindre. Hvordan er det muligt? Utroligt! Han stoppede et kig på samtalepartner: skuespiller og instruktør af stykket - en enkelt nerve. Først da succes er garanteret.

Alle russiske opdager ham på programmet "Retten går" på NTV og "behandle sagen" på RTR.

de seneste år

Han bygger sit hus med en hjemmebiograf i det, skriver bøger. Belyakovich Valery Romanovich førte Drama Theatre of Stanislavsky, hvor en vanskelig hold, komplekse, komplicerede sammenhænge, års varig intriger. Den første klokke - koma. En måned på hospitalet, i rør, livløse krop, en vision: at komme venner, døde og levende, var opmuntrende. Kravl ud, vendte han tilbage til teatret, teatret Valery Belyakovich. Han har optjent ret til at overveje det deres hjem og familie. For nylig sagde på tv premieren på "Macbeth", han kiggede træt, men som altid, var strålende. Han havde ikke meget.

Valery Belyakovich. Dødsårsag

Han døde den 6. december 2016 den 67 th leveår. Før øjnene af uanfægtede hospital kort: Valery Belyakovich. Dødsårsag - akut hjerte- og lungesvigt. Han blev syg i landet, læger bliver ikke gemt, døden indtraf i en sundheds facilitet. Og dødsdagen, og den dag i begravelsen af skuespiller af teatret i den sydvestlige spillede hans præstationer. For ham og for sig selv. De vidste, at han ønskede at gøre verdens bedste teater, selve livet - mindre brutal. Folkets kunstner i Rusland er begravet i Vostryakovsky kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.