Kunst og underholdningTeater

"Cannon" - teater for børn og voksne med levende orkester og professionel koreografi

"Cannon" - teater, som er beliggende i St. Petersburg - i 2015 fejrede 25 års jubilæum. En fantastisk kombination af dramatiske og musikalske kunst forestillinger skaber en helt speciel stemning og giver lysstyrken af hvert projekt.

Oprettelse Teater

Teater "carom" blev åbnet i 1989 produktionen af "Svinedrengen". Inspirator af ideer var Irina Brondz, der i dag er direktør og kreativ direktør, og Tatiana Kramorova. I 1996 har den kulturinstitution fik status som staten. Når du åbner et teater betød kun børns repertoire, men i 2014 var der posere for et voksent publikum. Det begunstiget en bred behov, takket være besøgende, og af nødvendighed.

Navnet på "Cannon" Teater skyldtes billard. Den store spil er begrebet effekt, når den primære kugle (som strejke) under sin bevægelse har yderligere to bolde. I teatret, kan denne idé tolkes som en tredobbelt kreativ drama, dans og musik på samme scene. Den anden version af navnet på historien mere romantisk og tættere på sandheden - denne operette lyd.

Citat G. V. Kutuzovoy (CEO):. "Karambolina - Karamboletta" Comte de Cannon - er alle navne fra operetter og teater oprindeligt arbejdede i denne genre, som senere omdannet til den musikalske genre "

"Cannon" - teater, som er blevet en rigtig familie til Irina Brondz. Efter at have afsluttet St. Petersborg konservatoriet, hun oprindeligt arbejdede i Lenkontserte. Han var en forfatter og performer. Altid arbejdede jeg med børn og skrev musikken - sangene i drama genren, den lyse karakteristik.

Børns atelier på teatret

Teater "carom" ikke den første til at skabe på grundlag heraf et studie for børn. Men hver institution sine egne grunde. Ideen om at skabe et studie på musikteater var at tilføje børn til den store kunst og diversificere. Klasser er afholdt fra mandag til fredag hver dag. Mange af deltagerne er engageret i et studie teater produktioner som statister og skuespillere forestillinger.

Ifølge Irina Brondz, er det ikke imod en sådan rolle som en "parodi" (voksne skuespillere legende børn), hvis et højt niveau parodi. Men den moderne unge publikum mere krævende af kvalitet end for 50 år siden. Derfor, i teatret "Cannon" børn på scenen spil af børn, hvilket giver større pålidelighed og troværdighed.

Den første erklæring, som blev overværet af børn fra studiet - "Snehvide og de syv små dværge" Oprindeligt udtænkt, fyrene vil udføre rollen som dværge, men partiet viste sig at være musik til deres komplekse materiale. Som et resultat, børn deltog i karakteren af de billeder, de crowd scener.

"Cannon" teater. Repertoire for børn og voksne

 • "Joseph og Amazing Technicolor drøm pels". Ruslands første musikalske produktion af den bibelske historie. Kærlighed, mørke misundelse og broderligt tilgivelse i historien på lige fod med smarte melodier Endryu Uebbera gør projektet en bedøvelse intelligens og følsomhed.
 • "Ildfuglen". Et symbol på en glad tilværelse og store drømme. Magic light gyldne vinger af en fugl for nogle er en kilde til fred for andre - et symbol på rigdom. Kun Berendey opmærksom på, at det er sjælen i verden, som beskytter den venlighed og kærlighed til alle ting.
 • "Snehvide og de syv små dværge." I stykket sangen "Shire Krug", hvor publikum sang sammen med kunstnerne. Brave Dwarves tror på godhed og retfærdighed, mod snigløb den onde dronning Snehvide hjælp til at opfylde den elskede prins.
 • "Historien om Tommelise." Lille pige falder i den store verden, hvor alt synes at hende en forfærdelig og ikke ligner et hus. Naturen har skabt os forskellige, men ikke ond. Evnen til at drømme og til at drage omsorg for andre baner vejen for det magiske land god. Kun opmærksomhed til barnet giver os mulighed for at gøre ham glad.
 • "Kong Stag". Gammel fortælling om Gozzi har fundet en ny fødsel. Under alle masker skjult bare folk, der ønsker at elske. Denne store hemmelighed af eksemplet med den triste historie med en lykkelig slutning og afslører play aktører.
 • "Mary Poppins". Projekt kendt alle Dunaevsky kompositioner, såvel som nye sange, der ikke behøver at være bange for forandring. Courage handlinger og modet til at tænke - det er den vigtigste motor for udviklingen af gode gerninger og godt humør.

Teater "Cannon" (St. Petersborg) har i sit repertoire af musicals, "The Adventures of Pinocchio", "Eventyret om spildt tid", "Tre Fat Mænd", "The Frog prinsesse", "The Miracle Tree", "Amphibian Man".

Priser og resultater

Ikke kun publikum og kritikere værdsætter det arbejde af teatret. Næsten hver eneste teater produktion "Cannon" - en perle af en festival. "Golden Mask", "Scenekunst - børn", "Gold spotlights" - på alle konkurrencedygtige programmer forestillinger tager det maksimale antal priser.

I 2009 musicalen "Pigen med paraplyerne" var højdepunktet af året. Komponisten Legrand, var til stede ved premieren, roste den russiske version af projektet. I 2014, premieren på "Juni 31" (stadie udgave) besøgte sangskriver Ilya Reznik.

person

 • Irina Brondz, kunstnerisk leder og direktør for den vigtigste repertoire.
 • Sergey Tararin, chefdirigent.
 • Marina Evdokimova, koreograferet ballet.
 • Yegor Elkin, hædret kunstner i Republikken Karelen.

Kunstnere, vindere af internationale konkurrencer:

 • A. Belobanova,
 • Yuri Goncharov,
 • E. Cerro,
 • L. Nova,
 • E. Matveenko.

Kunstnere, vindere af "Golden Mask" og "Golden Glow":

 • A. Levin,
 • S. Ovseanicov,
 • Yu Nadervel.

"Cannon" - teater for børn og et hjem for kunstnere

I 25 år, har staten ikke sin musikalske scene. Forestillinger er i DC Leningrad Byråd og Vyborg DC. I 2006 har byen administrationen tildelt et permanent sted for teatret - er den tidligere Palace of Culture. Nogina. Opbygning indtil genopbygningen, men kunstnerne ser frem til flytningen.

Teater "Cannon" (St. Petersborg) - en levende kunst, hvor Muzyka Meri Poppins - dette er ikke soundtracket, og pust af orkestret. God vokal, som udtrykker ideen, og vigtigst af alt - børnene. Elever i studiet - er en fortsættelse af liv og spejle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.