SundhedPræparater

Hvordan behandler eksem i hænderne derhjemme? End at behandle eksem på våben eller hånd?

Eksem er en af de mest almindelige hudsygdomme. Ca. 40% af patienterne, der er registreret hos en hudlæge, lider af denne sygdom. Sygdommen er opdelt i flere typer. Den egentlige oprindelse af eksem kan kun etableres af en læge. Korrekt og rettidig behandling vil hjælpe med at klare problemet så hurtigt som muligt.

Hvad er eksem?

Kronisk betændelse i de øverste lag af huden kaldes eksem. Sygdommen kan manifestere sig i forskellige former. Isolér professionel, seborrheic, mikrobiel, allergisk eksem. Alle disse lidelser er forskellige fra hinanden manifestationer og komplikationer. Enhver enkelt sag kræver en individuel tilgang. Nogle gange kan behandling af en sygdom kun finde sted på et hospital.

Eksem på hænderne, ben kan karakteriseres af omfattende udslæt, døende læsioner eller endda blødninger. Patientens psykiske ubehag følger også sygdommen i de fleste tilfælde. Dette skyldes det faktum, at udslætet oftest er lokaliseret i de åbne områder af kroppen.

Sygdommen er også karakteriseret ved cykliskitet. Efter en let heling kommer der normalt en periode med forværring. Derfor, inden du behandler eksem på hænderne derhjemme, er det værd at konsultere med en specialist. Forkert behandling kan medføre uoprettelig sundhedsskader.

Hvorfor opstår denne sygdom?

Mange eksperter i dag tilskriver eksem til en gruppe idiopatiske sygdomme. Den nøjagtige årsag til dens forekomst er stadig ukendt. Dette problem er blevet undersøgt af medicinske videnskabelige luminarier fra en lang tid siden. Forskere har stadig formået at identificere en række faktorer, der til en vis grad påvirker udviklingen af en bestemt type eksem.

Den mindst studerede hidtil er idiopatisk eksem på hænderne. Hvordan og hvad man skal behandle sygdommen, kan det være svært at løse. Det hele afhænger af manifestationen af visse symptomer. Nogle eksperter mener, at sygdommen i denne form skyldes overdreven følelsesmæssig og psykologisk stress hos patienten. Depressive tilstande og neuroser kan primært forårsage eksem. Risikogruppen omfatter også personer, der lider af skjoldbruskkirtel, fordøjelseskanaler og diabetes.

Atopisk eksem

Personer med stor tendens til allergiske reaktioner falder ind i risikogruppen. De første manifestationer af sygdommen kan bemærkes efter kontakt med pollen af planter, dyrehår eller rengøringsmidler (shampoo, vaskemiddel til opvaskemiddel).

Problemer kan opstå hos patienter med arvelig disposition for sådanne atopiske sygdomme som bronchial astma, atopisk dermatitis, astmatisk bronkitis osv. For at forhindre udviklingen af eksem bør patienter i fare regelmæssigt besøge hudlægen og forsøge ikke at kontakte objekterne , Forårsager allergi

Mikrobiel og seborisk eksem

Denne form for eksem opstår som følge af langvarig eksponering for huden af patogene bakterier eller svampemikroorganismer. Oftest kan patienten først mærke udslæt på hans hænder eller fødder. Umiddelbar behandling af hudlæsioner i fremtiden vil føre til udvikling af eksem.

Seborrheic eksem, de symptomer, hvis behandling ligner dens mikrobielle form, fortjener særlig opmærksomhed. Sygdommen udvikler sig på grund af tilstedeværelsen af Malassezia furfur på huden . Denne form for lidelse er kendetegnet ved nødvendigheden af langvarig behandling. Svampe er svært at fjerne fra kroppen. Hudlæsioner heler kun lidt, hvorefter eksem udvikler sig igen.

Andre arter

En sjælden, men stadig nogle gange en lidelse, er professionel eksem på hænderne. Symptomer afhænger behandling af sygdommen på tidspunktet for patientens ophold i en eller anden produktion. Hudlæsioner udvikles på grund af eksponering for visse kemikalier. Det kan være formaldehyd, nikkel, benzin, en række malings- og lakmaterialer.

Professionelt eksem kan være ret farligt. Problemet er, at det i første omgang manifesterer sig i stedet for kontakt med det kemiske stof. Hvis du ikke starter behandling i tide, kan sygdommen spredes til andre områder af huden.

Børns eksem er en anden type af denne hudsygdom. Sygdommen kan udvikle sig på grund af overdreven forbrug af nogle fødevarer af barnet. Reaktionen forekommer oftest på chokolade, honning og mejeriprodukter. Eksem hos børn kan lokaliseres på panden, hagen og kinderne. På hænderne på hudlæsioner hos spædbørn er sjældne.

De provokerende faktorer

Der er en række faktorer, der kan give fremdrift til sygdommens udvikling hos børn og voksne. Først og fremmest er dette en underernæring. Manglen på en tilstrækkelig mængde vitaminer og sporstoffer i den daglige kost kan føre til et fald i immuniteten. Som følge heraf stiger risikoen for at udvikle eksem flere gange.

Patienter, der er udsat for allergiske reaktioner på huden, er det nødvendigt at overvåge nyrernes arbejde. Overtrædelse af denne kropps normale funktion kan provokere udviklingen af hudsygdom. I dette tilfælde er det nødvendigt at normalisere arbejdet i de indre organer inden behandling af eksem på hænderne. Terapi skal være fuld og kompleks.

Risikogruppen omfatter patienter, der er påvirket af orme. Produkterne af vital aktivitet af disse organismer kan forårsage forgiftning, hvilket vil provokere udviklingen af hudsygdom. Vær opmærksom på, at deres helbred skal være, og patienter, der lider af dysbiose og tarmlidelser. Disse ubehagelige symptomer kan indikere tilstedeværelsen af parasitter i kroppen. En simpel laboratorieanalyse vil hjælpe med at identificere dem.

symptomatologi

Symptomer på lidelse afhænger af sin type. Så er idiopatisk eksem karakteriseret ved symmetriske udbrud, som kan have erythematøs eller boble karakter. Patienten kan føle alvorlig kløe. Kæmper nederlaget under alle omstændigheder umuligt. Sådanne påvirkninger kan fremkalde sygdommens udbredelse til andre dele af kroppen.

Atopisk eksem er kendetegnet ved rødhed af områder på huden. Efterhånden som sygdommen udvikler sig, kan der forekomme boblerudbrud, der åbner og forårsager befugtning. Patientens hud bliver tør og begynder at skrælle. Under en forværring af en persons sygdom kan den stærkeste kløe forstyrres.

De mest alvorlige symptomer er mikrobielt eksem på hænderne. Behandling, salver, præparater, naturmedicin vil kun blive tilbudt af lægen efter angivelsen af den nøjagtige diagnose og afslørende årsagen til sygdommen. De indledende symptomer kan ligne den atopiske form af sygdommen. Forkert eller utilsigtet behandling kan føre til udseende af pustulære læsioner i huden, der er kendetegnet ved svær smerte og øget kropstemperatur. Kløe i denne form for eksem er i de fleste tilfælde fraværende.

End at behandle eksem på våben eller hånd?

Principperne for behandling af sygdommen afhænger af formerne for dets manifestation og symptomer. I nogle tilfælde er konventionel lokal behandling tilstrækkelig. Men mikrobielt eksem kan ikke elimineres uden brug af antibiotika. I dette tilfælde kan lægen kun udpege lægemidler efter en række tests.

Med allergisk eksem er det først nødvendigt at finde ud af, hvad patienten reagerer på. Behandlingen bør være omfattende. Det er ikke kun nødvendigt at begrænse kontakten med allergenet, men også at give patienten fred og god ernæring. Afgørende i dette tilfælde er det korrekte valg af salve for at eliminere konsekvenserne af sygdommen.

Behandling af eksem med salver

Særlige midler med kortikosteroider anses for at være de mest effektive til bekæmpelse af denne sygdom. Hormoner med antiinflammatorisk virkning bidrager til den tidlige genopretning af huden og forhindrer yderligere udvikling af sygdommen.

Den bedste salve fra eksem på hænderne er ifølge mange dermatologer "Advantan". Lægemidlet er tilgængeligt i forskellige former. Det mest bekvemme at bruge er en fed fløde. Det absorberes hurtigt og fjerner maksimalt sådanne eksemens manifestationer som rødme og kløe. Vådt områder tørrer hurtigt op og begynder at skrælle. "Advantan" bør anvendes på det berørte område af huden ikke mere end en gang om dagen. Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for brugen af lægemidlet. Om nødvendigt kan behandlingsforløbet vare flere måneder.

Kun en læge kan ordinere den rigtige behandling for eksem på hans hænder. Symptomer og årsager bør forklares i første omgang. Den komplekse tilgang vil gøre det muligt at løse problemet så hurtigt som muligt og forhindre sygdommens udvikling i fremtiden. Behandling med salver kan også suppleres med folkemæssige retsmidler.

Generel medicinsk behandling

Eksem, der finder sted i svær form, kan ikke altid udelukkes ved hjælp af en salve. Hvis lokal behandling ikke giver positive resultater, kan lægen ordinere yderligere lægemidler til intern brug. En god effekt kan tilvejebringes af immunosuppressorer. Disse er stoffer, der undertrykker immunitet. Lægen kan tildeles midler som "Diprospan", "Hydrocortison", "Prednisolone". Medicin kan tages i form af tabletter eller intramuskulære injektioner. Før behandler eksem på hænderne, skal lægen finde ud af patientens tolerabilitet af lægemidlet. Hvis sygdommen er let, kan terapien finde sted hjemme.

Immunsuppressorer har en stærk nok vanedannende virkning. Derfor bør behandlingsforløbet ikke vare længe. Før du behandler eksem i dine arme derhjemme, skal du besøge en hudlæge. Faktisk vil kun systemisk kompleks terapi give resultater.

Mennesker er midler til at hjælpe

Udover medicamentsbehandling kan folkemidler også anvendes. Positive effekter karakteriseres af bade med havsalt. Proceduren udføres to gange om dagen. Specielt salt kan købes på apoteket. En liter kogt vand vil være nok til 10 teskefulde salt.

Ved hjælp af specielle urter kan eksem også hærdes hurtigere. Behandling, grunde, folkemæssige retsmidler vil bede en specialist. Derudover overføres mange opskrifter fra en ubehagelig sygdom fra generation til generation. For eksempel har en simpel kamille en fremragende helbredende og antiseptisk virkning. Et færdigt afkog kan tørre de berørte områder af huden eller gøre bade.

Et andet glimrende middel til eksem er roden til tistlen. En spiseskefulde jordede rødder hældes i 300 ml kogende vand. Efter 15 minutter kan infusionen allerede anvendes. Et særpræg ved denne behandling er intern anvendelse. I kombination med andre metoder giver roden af burdock meget gode resultater. Det kan også bruges til at forhindre folk, der lider af kronisk eksem.

forebyggelse

Hvordan man behandler eksem i hænderne derhjemme, kan nogen finde ud af en hudlæge. Men sygdommen er meget lettere at forhindre, end at bekæmpe det. Dette gælder især for dem, der lider af en kronisk form for lidelse. Det skal huskes, at den hurtige udvikling af sygdommen bidrager til ultraviolette stråler. Derfor er det med de første symptomer på de berørte områder nødvendigt at lægge et bandage.

Hvis eksem optræder på hænderne, undgå kontakt med berørte områder med sæbe. Varmt vand kan også bidrage til udviklingen af sygdommen. Du kan rense hænder med specielle antibakterielle midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.