SundhedPræparater

Forberedelse Vitamin "Combilipen": anmeldelser og beskrivelse

Lægemiddel "Combilipen" - er en omfattende middel indeholdende i sin struktur en stor mængde af vitaminer. Det fremstilles i form af en opløsning med en klar rød farve og lugt.

Drug "Combilipen", som anmeldelser sige, at det virkelig hjælper i behandlingen af forskellige sygdomme, er tilgængelig i hætteglas, som hver indeholder i sin sammensætning af vitaminer: B1 (thiamin hydrochlorid), B6 (pyridoxin hydrochlorid), B12 (cyanocobalamin) og lidocainhydrochlorid (bedøvelse). Hver pakning med lægemidlet indeholder fem eller ti hætteglas med opløsningen, samt instruktioner til anvendelse.

Action "Combilipen" drug anmeldelser

B1-vitamin er ansvarligt for nerveimpulser: det er involveret i biosyntesen af acetylcholin, uden hvilken der er forstyrrelser i de perifere nerver, og senere de vitale organer. Thiamin er involveret i metabolismen af organismen (hovedsageligt i kulhydratstofskiftet). Det giver den menneskelige krop med den nødvendige energi.

B6-vitamin spiller en lige så vigtig rolle i organismens liv. Det er direkte relateret til metabolismen af proteiner og er nødvendig for fedtsyresyntese. Desuden er pyridoxin er involveret i syntesen af visse kemikalier, som er nødvendige for dannelsen af hæmoglobin.

Vitamin B12 - er kun repræsentativ af vandopløselige vitaminer, der kan ophobes i væv i kroppen, fx lunge, milt, nyrer og lever. I den menneskelige krop til vitamin B12 tegner sig for en temmelig stor mængde arbejde. Først og fremmest er den ansvarlig for fedtstofskiftet og forebygger fedme. Også på grund af arbejde cyanocobalamin det stimulerede immunitet, forøget aktivitet af leukocytter. Det er også vigtig del af vitamin B12 i krovetvoritelnyh processer, da det er vigtigt for dannelsen af knoglevævsceller (og behandler hvor hæmatopoiese forekommer).

Lægemidlet bør anvendes i kombinationsterapi til mennesker, der lider stofskiftesygdomme, trigeminusneuralgi, med smerte forårsaget af rygmarvsskader (intercostal neuralgi, intervertebral brok og andre sygdomme forårsaget af læsioner i rygsøjlen), med flere læsioner af perifere nerver forårsaget af en række faktorer ( diabetes, alkoholisme).

Drug "Combilipen", anmeldelser af som sjældent nævnt dette, den har også en række kontraindikationer: Det bør ikke anvendes i alvorlige og akutte stadier af hjertesvigt, graviditet og amning, overfølsomhed over for visse komponenter af lægemidlet, samt tunge nyre og lever.

Lægemidlet bør administreres intramuskulært. Nogle gange er det muligt at anvende lægemiddel "Combilipen" sammen med andre vitaminer fra gruppe B. Intramuskulær administration tilvejebringer den ønskede effekt hurtige udvikling og forøger lægemidlets biotilgængelighed, i modsætning til tabletform.

bivirkninger

Som enhver anden medicin, i stoffet "Combilipen" der er uønskede bivirkninger. Drug "Combilipen" som gennemgår næsten altid positiv, kan forårsage allergiske reaktioner såsom nældefeber og svedtendens, mild takykardi, åndenød og, meget sjældent, angioødem.

Med en overdosis af medicin "Combilipen" har brug for at se en læge for rettidig bistand, som i sådanne tilfælde, er risikoen for bivirkninger stiger flere gange.

Medicin "Combilipen Tubbs' brugsanvisning

En tablet af værktøjet indeholder 100 mg benfotiamine (vitamin B1), 100 mg pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6) og 2 mg cyanocobalamin (vitamin B12).

Præparat "Combilipen" (tabletter) betjeningsvejledning anbefaler, baseret på lægens anvisninger, eller den nødvendige dosis er angivet i annotation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.