TravelingRetninger

De smukkeste strande i Dubai

Dubai er en af de mest fascinerende emirater, hvor almindelige mennesker, politikere og verdensklasse stjerner kommer til ro hele året rundt. Komfort og renlighed leveres af mennesker og naturen selv, så du ikke ønsker at forlade dette feriested. Selv af Dubai strande er snehvid brede sandstrande omgivet af det klareste hav. Det er altid varmt, solrigt og smukt. Og den naturlige skønhed suppleres med det førsteklasses udstyr, som araberne har bygget til deres turister. På hver strand kan du føle dig selv bogstaveligt hjemme.

Hovedtræk ved dette mellemøstlige feriested er fraværet af irriterende strandleverandører. Derfor, hvis du beslutter dig for at nyde stilheden, så er det naturlig harmoni, som heller ikke er blottet for moderne fremskridt og faciliteter, at gå direkte til UAE. Det er også værd at bemærke, at strandene i Dubai kan støde op til nogle hoteller eller villaer, og det kan være offentligt. I det første tilfælde afhænger fritidsområdet udstyr af antallet af hotelstjerner (men som regel er alle lukkede strande de mest opskalere). I sanddalerne af fælles adgang paraplyer og liggestole ligger på en imponerende afstand fra hinanden, er der steder til at skifte tøj og brusere, og tættere på vejen er strand restauranter.

De mest populære strande i Dubai er beliggende i havet Jumeirah dalen. Dette område består udelukkende af femstjernede hoteller, som også omfatter natklubber, restauranter, strandbarer og skoler, hvor turister læres windsurfing og kitesurfing. Beboere i disse hoteller kan bruge alle ovenstående tjenester gratis, og dem, der bor i andre institutioner, skal betale for steder og drikkevarer.

At udforske deres udvej kom araberne med en unik ting - en strandpark. På emiratområdet er der to lignende infrastrukturer: Jumeirah Beach Park, samt Al Mamzar Park. Der er betalt strande i Dubai, opholdet der varierer fra 5 til 10 dhs om dagen. På parkerne er der alt, hvad turist kun kan have brug for - butikker med souvenirs, markeder, restauranter, klubber, barer, børneklubber, parkering og meget mere. Der er også svømmebassiner, hvor du kan opdatere dig selv, hvis havet er lidt stormigt.

Mange strande i Dubai ligger på storskærgården "Mir", og det er fra disse steder, at din undervandsrejse kan begynde. I disse farvande er den største i hele Persiske Golf koralrev, som konstant stigende og blomstrer. Alle dykkere og begyndere i denne virksomhed er nedsænket i lokale farvande for at se dette mirakel. Vel erfarne dykkere kan svømme ikke kun under vandet i bugten, men også i akvarier, blandt skoler af vilde fisk og uforligneligt smukke marine dyr.

Selvfølgelig kan i sådan en populær havby ikke være et vandland. På Dubai-området er sådanne underholdningskomplekser placeret så mange som 4, så hver turist vil være i stand til at finde noget til hans smag. Som regel er folk der har valgt en bystrand, mere tilbøjelige til at hvile på sådanne steder.

Dubai er en by, der konstant forbedrer sig, og samtidig er resten der stadig tilgængelig for alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.