ComputereComputerspil

Hyde "Phantom Lancer" "Dot 2" (Dota 2)

Hver gamer ved, at imby eksisterer kun i de spil, hvor balancen er ujævn - naturligvis sådanne projekter er ikke meget populære. Hvis de hævder at være noget mere, balancen er i orden i første omgang, og så alle de tegn er omtrent lige store. Og her er det vigtigste er, hvordan du er i stand til at blive kontrolleret med en eller anden helt - det hele afhænger netop af dig, ikke på hvad kapacitet og hvordan sundhed helten. I "Dote 'er især relevant, som i dette spil er du nødt til at spille korte sessioner, der kan vare fra fyrre minutter til et par timer - men ikke mere. Og i løbet af denne tid er du helt pumpet hans karakter som det er behageligt for dig og bruge det mod deres modstandere. Men begyndere ofte ikke ved, hvad de skal gøre med det ene eller det helt. Så nu vil du blive præsenteret en komplet guide. Phantom Lancer ( "Dota 2" tilbyder en række tegn, men denne ene er særligt attraktivt) - en helt, der kan forvirre enhver fjende, så det er svært at klare det, men kun hvis en god aftale med dem.

Hvem er Phantom Lancer?

At lære at spille nogen tegn, skal du bruge en detaljeret vejledning. Phantom Lancer ( "Dota 2") - er en af de nemmeste tegn at studere af flere grunde. Først har han en meget interessant færdigheder, som vil give dig mulighed for at opleve den karakter og forvirre fjenden. For det andet, han har specialiseret sig i nærkamp, men for begyndere er det altid meget lettere. Og for det tredje, det har en god gevinst for alle artikler, som vil blive diskuteret senere. Dog skal det bemærkes, at denne karakter tilhører en klasse af Kerry, så tidligt i spillet, vil det være svært at overleve, så du skal bruge al den hjælp, der kan tilbydes af dine holdkammerater. Så, hvad vil holde denne vejledning? Phantom Lancer, "Dota 2", færdigheder, egenskaber - alt dette kan synes urimeligt stor mængde information, men du bliver nødt til at leve med det, er det kun en kombination af alt dette vil give dig mulighed for at finde alle de fordele og ulemper ved den karakter og bruge dem i kamp. Faktisk vil guiden indeholde oplysninger om de forskellige karakteristika for helten, hans dygtighed, samt de uslebne taktik for krigsførelse.

Styrke, smidighed eller intelligens?

Hvordan du endnu ikke forstår bare ved at læse denne vejledning, Phantom Lancer ( "Dota 2" gav ham sådan et stærkt navn er ikke forgæves) er meget praktisk for at udforske karakteren af spillet. I øjeblikket taler vi om dens grundlæggende karakteristika. Styrke, smidighed, og intelligens - alle helte "DotA" der er nogen karakteristisk, at fra begyndelsen af spillet er den fremherskende og videreudvikle hurtigere end andre. Det er sikkert at sige, at Phantom Lancer er en evne, som de punkter i de særlige kendetegn ved starten af spillet, mere end nogen anden karakter. Desuden med hvert niveau af renteforhøjelser med tre point. Men i modsætning til de andre karakterer, Phantom Lancer set pæn vækst og andre karakteristika - styrke med hvert niveau er stigende på 1,7 og intelligens - alle med 2. Så du kan udvikle meget alsidige i, hvad du og vil hjælpe til at guide fantom Lancer.

sekundære kendetegn

Selvfølgelig er alt i spillet ikke kun baseret på de tre vigtigste karakteristika - der er dem, der er afhængige af dem. Dette omfatter mængden af sundhed, mana, omfanget af de skader, hastighed og distance visning, og meget mere. Nogle egenskaber er stigende med højere niveauer, nogle er på samme indikator for hele spillet. Hyde om Phantom Lancer anbefaler, at du er opmærksom på de egenskaber, som ikke ændrer med en stigning i niveauet - de har et sted for dig at justere ved at bruge elementer. De, der er under forandring, vokser ganske godt takket være en ensartet stigning i de grundlæggende egenskaber. Som et resultat, får du en rimeligt afbalanceret karakter, som ikke behøver at give lette vægt en masse forskellige elementer til at manipulere dem. Men bemærk, at denne vejledning er til Phantom Lancer og 6,82 gælder ikke for den første "Dote', hvor karakteren fungerede lidt anderledes.

Spirit Lance

Tid til at gå videre til det vigtigste i ethvert tegn - til hans evner. Hver helt har fire forskellige færdigheder, som hver især giver dig mulighed for at gøre utrolige ting. Naturligt, såsom skillami besidder Phantom Lancer. Hyde Dota 2 tilbud tættere bekendtskab med dem, for at have en idé om, hvordan man bruger dem i kamp. Den mest grundlæggende evne - det er Spirit Lance. Fra starten, har du til at vænne sig til, at du vil kæmpe sammen med de illusioner, der gør og vil skabe. Selv den første dygtighed, hvormed du kaster spyd, der beskæftiger sig skader og aftagende fjenden, skaber den illusion, at angreb af denne fjende. Selvfølgelig illusionen gør fem gange mindre skade end din karakter, og får fire gange så meget skade, men det tager ikke sigte på at forårsage alvorlig skade - snarere, at skabe en afledningsmanøvre. Med dette du nødt til at arbejde og læring vejledning "Phantom Lancer." "Dot 1", som tidligere nævnt, har en lidt anderledes sæt af egenskaber og færdigheder, således at denne karakter er ikke relevant.

dobbeltgænger

Dette er en færdighed, du bliver nødt til at studere tættere på midten af spillet, fordi i starten, han er usandsynligt, at hjælpe dig. Takket være ham, forsvinder din karakter sammen med alle for at skabe illusionen ikke er i spillet i omkring et sekund og derefter vises på et tilfældigt sted, ikke langt fra hvor den var før. Plus, til et sæt af illusioner tilføjet to mere - en standard, med lav skader og enorme skader modtaget, og den anden ikke modtager skade, men forårsager ikke det, at du kan komme i handy i dette spil, som en "Dot". Hyde Phantom Lancer vil lære dig at bruge ikke kun evnen, men også andre.

Phantom Rush

De resterende to er passiv færdighed, og Phantom Rush har tid til at genoplade. Når den er færdig, kan du angribe enhver modstander, som er i en vis afstand fra dig - din helt vil være umiddelbart ved siden af den. Det er ikke nødvendigt at forklare, at denne evne er nyttige for dig over alle andre (naturligvis bortset fra indledende). Derfor er det nødvendigt at studere sideløbende med Ånden Lance, forlader dobbeltgænger og Dzhukstaposa, som vil blive diskuteret nedenfor, midt i spillet.

Dzhukstapos

Denne færdighed er den mest magtfulde i denne karakter. Han er passiv, men har ingen cooldown, der er altid aktiv. Når Phantom Lancer angriber fjenden, der er en ganske stor sandsynlighed for, at det vil bryde væk fra den illusion, at leve otte sekunder. På det første niveau karakter kan således skabe en illusion af fem, og på tredje niveau - ni. Således hver illusion ved anslag har en lille chance for, at også danne en illusion, som bor kun fire sekunder.

taktik

Så hvordan kan du spille efter karakter? At han var nødt til at udvikle sig i første omgang? Som nævnt tidligere, må du hellere ikke tænke på Dzhukstapokse indtil slutningen af spillet, og det dobbeltgænger til at tage det samme niveau i begyndelsen og ikke røre længere. Swing første og tredje færdigheder på et tidspunkt, indtil du når loftet, og derefter gå videre til den dobbeltgænger, så er det muligt at lære og kraftfulde evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.