ComputereComputerspil

Hvordan man køber spil på Steam og ikke er "med næsen"

Ofte stiller folk et spørgsmål om, hvordan man kan købe spil på Steam. Det ser ud til, at der ikke er nemmere end at købe varer gennem en online butik. Desuden er mulighederne, når det er muligt, markeret selv under forhåndsvisningen med tegnet "Køb". Men faktisk er alt ikke så simpelt som det ser ud til. Lad os se, hvordan man kan købe spil på Steam uden problemer.

Spil bibliotek

Den første, og måske lidt vanskeligere opgave, når du køber, vælger det rigtige produkt. Som regel ved, at spillere allerede ved præcis, hvad de har brug for (og nogle gange endda til hvilken pris). Hvad angår almindelige brugere, skynder de sig ganske ofte for at finde noget passende, som "øjet falder." Således opstår et ret vanskeligt valgproblem .

Heldigvis har Steam et stort bibliotek, som helt sikkert hjælper dig med at finde noget specielt, der passer til dig. Så hvis du tænker på, hvordan man køber spil via Steam, følg mappen (du kan finde den på den officielle hjemmeside og i "Steam-klienten") og se efter hvad du har brug for. Beslutning om valget vil hjælpe opdelingen i genrer, typer af kameraer i spil, antal spillere og behovet for at oprette forbindelse til internettet. Hvis du har besluttet, hvad du vil, kan du tænke på det næste spørgsmål.

På hvilket tidspunkt at shoppe

Hvis du tænker på, hvordan man køber spil på Steam, så skal du som mange andre mennesker bekymre sig om prisen på aftalen. Ofte kan du blive i narre, nemlig at se den næste dag efter at have købt det valgte spil til en reduceret pris. Så hvornår er det bedre at købe og hvordan man ikke mister?

Hvis du ved, hvilken slags spil du vil have, vent lidt - "Steam" har ofte mange forskellige salg, takket være, at du kan blive i den sorte. Normalt åbnes sådanne muligheder i løbet af de festlige dage. For eksempel, den såkaldte pre-New Year salg. Under det kan du købe spil med en rabat på op til 75%. Hvis dine øjne faldt på et dyrt legetøj, så er besparelserne solide.

En anden måde er forudbestillinger. Hvorfor købe dampspil på en forudsigelse? Faktum er, at for det første vil du blive en af de første ejere af nyheden, og for det andet vil prisen på spillet på forhåndsbestilling være meget mindre. Således får du en dobbelt fordel. Hvis prisen ikke forstyrrer dig, så er det tid til at overveje måder at erhverve.

Til sig selv i statskassen, eller Hvordan man får spillet

Lad os nu se på, hvordan man kan købe spil på Steam. Det handler om de tilgængelige indkøbsmetoder. Den første er transaktionen for dig selv. Det vil sige, at du som samvittighedsfuld køber betaler for spillet, hvorefter det bliver tilgængeligt for din konto for download og direkte deltagelse i spilprocessen. For at du skal kunne spille på en anden computer, skal du gennemgå tilladelsen hver gang i Steam på din ACK, hvorefter du skal genindlæse programmet, installere det og først efter at du kan spille fredeligt. For at gøre dette, efter at have valgt spillet og aftalen med købet (du skal klikke på "Køb" knappen), vælg "Til dig selv" indstillingen.

En anden måde at få et legetøj på er at få en gave fra din ven på Steam. Du kan let bede en ven om at købe dig et spil, så tag det som en gave. "Steam" systemet giver dig besked om leveringen og spørger om, om du accepterer at modtage en gave. Normalt behandles sådanne machinations af mennesker, der købte legetøj til flere spillere til en lav pris (der er også "pakker" til 4-5 personer). Derefter distribueres overflødige kopier til venner, så du kan lege sammen. Nu er det tid til at tale om, hvordan du kan betale for købet.

Betalingsmåder

Hvis du beslutter dig for at købe ansøgningen via Steam, så skal du bare vide, hvordan du kan betale for dit køb. Den første måde, der er populær blandt spillere - betaling via "Steam" -posen. På den er det nødvendigt at tilføje penge, for eksempel gennem terminalen, så ved valg af betalingsmåde ved køb vælger du "Steam" - en taske. Pengene vil blive afskrevet, og spillet vil blive leveret til dig.

En anden måde, der vil tilfredsstille mange aktive internetbrugere, er betaling via betalingssystemer. "WebMani", PayPal, "Yandex.Money", Qiwi.Wallet - alt dette vil hjælpe dig i købet. Vælg det spil, du vil købe, købsmodus og betalingsmetode for betalingssystem. Vælg derefter den nødvendige service og udfyld de nødvendige oplysninger. Der vil du blive bedt om navn, fornavn og patronymisk af ejeren og kontonummeret (pas på, at betalingen sker i dollars). Når du har bekræftet transaktionen, vil transaktionen blive gennemført.

Bankkort til hjælp

Den sidste måde du kan betale for et legetøj, du har købt, er et bankkort. For dem, der ikke har en elektronisk tegnebog, er dette den mest hensigtsmæssige metode. Alt du behøver er dit kort. Ofte spørger folk om hvordan man køber spil på Steam via Visa MasterCard. Svaret er ekstremt enkelt - ligesom med andre kort.

Vælg betalingsmetode med kreditkort og se omhyggeligt på vinduet, der åbnes. Her skal du indtaste dine initialer, kortnummer, sikkerhedskode, kortets udløbsdato, dit kontaktnummer. Når alle felterne er fyldt, skal du klikke på "Næste". "Steam" gemmer alle de felter du indtastede undtagen for sikkerhedskoden og kortnummeret. Ganske praktisk, hvis du planlægger at fortsætte med at købe spil på Steam med et kort. Tilsvarende foretages betaling af andre kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.