HjemlighedVærktøj og udstyr

Brandsikkert kabel: typer, mærker, funktioner, formål

Brandsikkert kabel i mange år anvendt i strømforsyningen. Tidligere blev han foretaget på grundlag af basalt fibre, glas, glimmer og andre materialer, der ikke er tilbøjelige til at brænde. Produktion krævede tidskrævende, og det designkoncept var svært nok. Samtidig de høje omkostninger har begrænset anvendelsesområde: det kan findes kun på strategiske steder.

Sammenligning med den konventionelle

Ved installation af elektriske systemer har altid haft en speciel betydning brandsikring af kabel-linjer og ledninger. Overbelastninger og brudlinjer giver ofte anledning til brande. Forgrenet kommunikationsnetværk er i stand til at levere ikke blot anvendeligheden af energiforbrugerne, men også udbredelsen af flammer omkring byggeriet.

Standard ledninger i forbrændingsprocessen er karakteriseret ved en betydelig udvikling af varme, værdien kan stige afhængigt af vægten og materialer anvendt til membranen og isolering. Samtidig tildeles Kvælende gasformige produkter som følge heraf kompliceret evakuering af mennesker og øger risikoen for forgiftning giftige og ætsende stoffer.

karakteristika

I dag, brand sikkerhedsbestemmelser blevet strengere, er det værd at bemærke, blandt nyskabelser recept, hvilket indikerer behovet for en brand-resistent ledninger, såsom FRLS kabel, YnKY og andre muligheder for at udstyre beskyttelsesmekanismer brand. Driften af disse elementer forbliver den samme, selv om ilden spredt i hele bygningen. Nødbelysning, anmelde systemet skal fortsætte med at arbejde i lang tid til evakueringer.

I øjeblikket er skabt af materialer, der har tilstrækkelige karakteristika, herunder mærke silikone Wacker. Indretningerne fremstillet på grundlag heraf, forbliver funktionsdygtigt, selv når de udsættes for en temperatur over 1000 grader. Dette er muligt på grund af den isolerende overflade, lavet af særlige gummi, som når en bestemt temperaturområde danner et tæt keramisk lag. Ud over højt beskyttelsesniveau, flammehæmmende kabler baseret på den har en relativt lav pris.

Hvorfor har vi brug for særlig ledningsføring

Tændkabelsæt netværk kredsløb fører til spredning af ild og eventuelt tab af menneskeliv. Disse problemer er ikke enestående, bør tildeles stor opmærksomhed den maksimale bevarelse af sundhed og, som et resultat, langsigtet drift af respiratorer og brandslukningssystemer.

På grund af det faktum, at brandalarmen kabel i lang tid forblev en bekostelig element, er kompliceret at sætte op, begyndte han at vinde udbredt nylig, udstyret, så i dag tilsvarende produkter med kun en lille brøkdel af bygninger. Produkter fremstillet i silikone eller stekloslyudnoy basis lagt omtrent samme måde som standard ledningsføring. Dette gælder ikke kun for arkitekter og elektrikere, men også for virksomheder, udviklere, siden oprettelsen af et sådant netværk tager mindre finansiel investering.

arter

Der er to hovedtyper, med visse fordele og ulemper:

  1. Kabelisolering brandalarm baseret på stekloslyudenitovoy har høj flammehæmmende egenskaber ved at anvende særlige bånd, der er resistente over for temperaturpåvirkninger. Design er ledende elementer, indpakket i en beskyttende barriere fremstillet af lakeret glas med glimmer indhold. Produktion er underlagt visse vanskeligheder, manifesteret i vikling levet med et lille tværsnit og lav hastighed tape.
  2. Elkabler brandhæmmende og har en beskyttelse i form af silicone-elastomer - termoplastisk harpiks, der danner den termiske barriere og de elektriske isoleringsformål. Materiale under udsættelse for høje temperaturer skaber på overfladen af keramiske produkter, pålidelige dielektriske lag, forhindrer skader af ledere og vedligeholdes fungerende tilsluttede systemer. Produktionen foregår på kort tid og kræver ikke komplekse teknologiske processer, eftersom materialet let påføres på kernen.

FRLS kabel har en kappe af polyvinylchlorid sammensætninger med ingen halogen i dets struktur komponenter. Produkter baseret på en særlig gummi kendetegnet ved høj fleksibilitet, hvilket sikrer nem installation, der næsten ingen forskel fra de sædvanlige elementer.

Brandsikkert design

I udbredelsen af ild lider ikke kun ledningerne, men også forstærkende elementer, der anvendes til installation, såsom kasser, bakker og klemmer. Det er grunden til deres brandmodstandsevne skal have passende niveau og kontrolleres på forhånd.

Brandsikringsanlæg, alarmsystemer og evakuering ledelse skal være udstyret med specielle enheder, der er i stand til at bevare deres langsigtede ydeevne og øge kvaliteten af gennemførelsen af alle de nødvendige foranstaltninger. På bygningens projekteringsfasen beregner linjer af drifts- og brandsikringssystemer i overensstemmelse med det tidsinterval tilladt for evakueringen. For at forhindre forekomsten af uforudsete situationer skal anvendes brandsikker ledninger, for eksempel, KPSEng-FRLS, hvilket vil øge den tid, for sikker evakuering. Minimumsværdien for højhuse er 1,5 timer, for objekter med et gennemsnitligt antal etager - 1 time for små bygninger - 30 minutter.

Omfanget af brug

Den moderne udvikling af teknologi har tilvejebragt større tilgængelighed af ikke-brændbare forbindelseselementer, således at omfanget af deres anvendelse er blevet meget bredere. Brandsikkert kabel har vundet fordeling i skabelsen af systemer såsom:

  • nødbelysning;
  • brandalarm
  • automatisk slukning lokale brand sites.

Øget effektivitet

Tilslutningskabel flammehæmmer, hvis pris starter ved 8 rubler per kvadratmeter, skal trådkomponenter og kabler i brandalarmeringsanlæg udføres ved enkelte tråde til lederne på grundlag af kobber. Elektriske tog kører ofte forbundet ledninger i nogle tilfælde modtager-anordninger kræver brug af andre typer af kabler.

Hvis brandsikring er ikke automatisk kontrol kan anvende den valgte tilsluttet linje. Elementerne er forbundet med de systemkomponenter skal have modstandsdygtighed over for temperatur svarende til de minimumsværdier i den foreskrevne tid, operationen placering. En stigning i brandsikring muligt ved at montere mere moderne typer af ledninger og vælge de optimale sted pakninger.

montering Egenskaber

Servicevenlighed SOUE linjer bør være tilvejebragt, som er underlagt strengere krav. I overensstemmelse med fastlagte regler, bør forbindelseselementerne være i monteringselementerne kanaler og strukturer af særlige materialer, som ikke er omfattet af forbrænding. Samtidig æglæggende brandsikre kabler kan udføres uden brug af kasser med ekstra stabilitet, er de præsenteres på det russiske marked i tilstrækkelig rækkevidde og godkendt til brug.

Brandsikkert kabel: Krav

Ved at forbinde elementer opfylder høje krav, blandt dem er grundlæggende følgende:

  • muligheden for at skabe en gruppe af forgrenede kæder;
  • en lille mængde af emissioner af forbrændingsprodukter;
  • forebyggelse flammeudbredelse er denne funktion tilvejebringes ved at smelte tråden og samtidig bratkøling gnisterne forekommende;
  • lav toksicitet niveau udsendte røg.

frimærker

Moderne rækkevidde kobling og kabel-produkter tilgængelige i butikkerne, repræsenterede flere elementer med forskellige funktioner og egenskaber. Der er både indenlandske producenter, der fremstiller sådanne produkter som VVGngd, VVGng FRLS, og udenlandske mærker, med et stort udvalg af forskellige muligheder, for eksempel, halogenfri ledninger FLAME-X 950, FLAME-X950, samt N2XH og YnKY.

Produkterne har en mid-marked, hvilket bidrager til en udvidelse af området for brug. Kabler kan sikre pålidelighed som en brand og andre enheder i brand.

Almindelige nok forskellige materialer, der sælges af firmaet FireKab, præsenterede et omfattende sortiment af komponenter af høj kvalitet, så det har ikke svært ved at vælge.

Russisk fremstillede produkter er ikke så populære, blandt dem den førende KPSVV linje - det adskiller acceptable omkostninger og høj kvalitet, relevante udenlandske standarder.

Produkter VVGng-FRLS og KPSEng-FRLS

Udstationering KPSEng-FRLS blev det første produkt til indenlandske varer med en silicium-organisk beskyttelse, der har købt serieproduktion. I øjeblikket er dette selskab producerer store partier af produkter rettet mod at sikre et velfungerende brandsikringssystemer. Denne serie opfylder alle de fastsatte standarder og er meget udbredt i populære systemer, brandsikring, dette er opnået dannelsen af høj kvalitet grænseflade og kommunikation komponenter til rådighed. NSO brandhæmmende kabel har en twist par, symmetrien og bruges til at skabe en stationær forgrenet netværk.

Kabler VVGng-FRLS er en række forskellige produkter, der er modstandsdygtige over for temperatur, de er lavet af specielle blødgørere, kendetegnet ved fraværet af halogen tilsætningsstoffer. De bevarer integreret konstruktion i en åben flamme og høj temperaturområde kan også anvendes til at tilvejebringe elektrisk strøm nødvendigt at korrigere tændinger. Disse produkter er installeret i rum med høje niveauer af eksplosive og i bygninger, der kræver overholdelse af de højeste sikkerhedskrav. Forskellig kommunikation og systemer, der anvender sådanne kabler kan operere over 3 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.