HjemlighedVærktøj og udstyr

Counting maskine for de penge med detektoren. Funktioner og beskrivelse kupjuroschetnye skrivemaskine

Counting maskine til de penge - det er evnen til hurtigt og præcist tælle sedler. Det er kendt, at den første papirpenge dukkede op i det XI århundrede i Kina - de erstattet et tungmetal barer. Det største problem med håndtering af papir penge i sidste ende var den manglende evne til at tælle dem hurtigt. Og i et forsøg på at optimere denne proces Charlz Franklin Kettering i 1908 opfandt han den første elektriske seddel tæller. Denne enhed blev hurtigt populær. Til dato er dette udstyr konstant opdateret og forbedret.

Funktioner moderne modeller

Counting maskine for de penge i dag - en kompakt enhed præget af lette håndtering, ydelse, pålidelighed og funktionalitet. Fra den model kvalitativt bestemme effektiviteten af den finansielle virksomhed i det selskab, der beskæftiger sig med en stor sum penge. Afhængigt af hvad princip er grundlaget for penge konvertering mekanisme, er alle tællere opdelt i vakuum og udstyret med rulle-kobling mekanisme.

vakuumenhed

Vakuum for pengene tælle maskine er i stand til at genberegne de regninger på hjørnet af deres ryg. En sådan enhed er nem at håndtere konvertering obanderolennoy pakning tape stak af pengesedler fra forskellige papir materialer af en vis størrelse og tæthed. Sådanne modeller bruges kun i banker. Det er der, betragtes obanderolennye vælter sig i kontanter, værdipapirer, lotterisedler, kvitteringer. Ulemperne omfatter manglende sådanne tællere kontrollere ægtheden og umulighed konvertering materialer med en skinnende overflade og en tæt struktur.

Roller-friktionsanordning

Den mest populære optælling maskine for pengene - en rulle-kobling mekanisme. Det er meget populært og fungerer simpelthen. Regninger placeret i unåde, bliver de samlet op af specielle ruller og fødes ind i enheden tarmkanalen. Anbragt inden det optiske sensorer. Apparatet tænder puts regninger i den modtagende lomme, hvor behandlingen og dens resultater vises.

counter typer

Alle tælle biler på grundlag af rulle-friktion mekanisme er opdelt i flere typer:

 1. Bærbar optælling maskine for de penge - et uundværligt redskab for de tilfælde, hvor der ikke er mulighed for at bruge den fulde enhed. Disse modeller er i stand til at arbejde selvstændigt. Den kompakte størrelse muliggør en nem overførsel af sådan en tæller fra sted til sted. Ud over penge, sådanne anordninger er i stand til at tælle de foldere, kvitteringer, formularer og mange andre papirdokumenter en vis tæthed.
 2. Budget-maskine til at tælle penge Portable gør det muligt at tælle en lille sum penge - som regel maksimalt 200 sedler. Doghouse sådanne anordninger placeret bag sagen, og pengene passer ind i det lodret. Da regningen under forarbejdningen gribes på en gang, kan de ikke tilsættes i processen med omdannelse. Men sådanne modeller er billige, så populært.
 3. Tæller klasse kontor. Den er designet til en moderat mængde af kontanter og er i stand til at håndtere et maksimum på 5 timer. I tilfælde af overtrædelse af dette udtryk kan være fejl i form af penge. Disse modeller har en fodring lomme, hvor regninger er indlæst vandret. Design funktioner af denne type rapport for at aktivere tællere pengeseddel maskine, hvor maksimal belastning er op til 500 sedler. Stort set alle disse modeller har UV-detektion i stand til at klare de mest simple falske penge.
 4. Counter-klasse bank. Sådanne enheder er i efterspørgslen, hvor noteret høj omsætning af kontanter hver dag. Banker tællere adskiller pålidelig drift i mindst 8 timer om dagen og op til 14 timer. De fleste enheder ikke kun overveje de penge, men også verificerer ægtheden af de vigtigste sikkerhedsfunktioner. Eftersom de bevægelige elementer for at skabe en metal, der anvendes, de har større modstandsdygtighed over for slid.
 5. Mini sorteringsanlæg regninger. Det er en robust og dyre enhed med fremragende funktionalitet. De er gode, fordi de gør det muligt at behandle den kontante så hurtigt som muligt til definitionen af deres pålydende, autenticitet, sorteret efter bestemte egenskaber. I en særlig afviser lomme tutte atypiske regninger og regninger, der ikke har været overensstemmelse med de angivne parametre. Denne optælling maskine for pengene med detektoren er udstyret med alle beskyttelsesmekanismer.

detektionsfunktion

Hvis din virksomhed arbejder konstant med penge, så uden kvalitet tælleapparater for de penge du bare ikke kan gøre. Det er i efterspørgslen efter behov hele tiden for at behandle en stor mængde af kontanter, som ikke var alt for dårlig, selv at tjekke kvaliteten. Aktuelle modeller kan være infrarød eller ultraviolet detektorer, som giver os mulighed for at fastslå ægtheden af pengesedler.

brev mærkning

-tællemaskine for penge med detektoren er præget af følgende kombinationer af bogstaver - U, SD, UD, MD, IR. Deres betydninger er som følger:

 • S, SD eller D: en sådan model er udstyret med en indbygget sensor størrelse. Dvs. sedler sorteres efter pålydende værdi.
 • MND eller MTD: tælleapparater med sådanne markeringer kontrollere for metaltråd.
 • U eller UV: sådanne indretninger er udstyret med en UV-detektor, som kan detektere grov forfalskning russiske rubler.
 • M, MG eller EMG: Denne type tællere har en indbygget magnetisk sensor, som detekterer tilstedeværelsen af magnetisk blæk på en pengeseddel. Ikke meget god til at kontrollere russiske rubler og dollar kun afsløre grov forfalskning.
 • IR, IRDS: sådanne indretninger har infrarød detektor, sammenligning refleksionskoefficienten af papirmateriale af pålydende værdi, i det infrarøde område.

Denne alfabetisk mærkning hver udstyret med en maskine til at tælle penge. Sådan vælger du den rigtige model? Husk, at høj kvalitet resultater viser maskinen, hvor omregning af penge sat under tekniske parametre. For det andet er de fleste tilgængelige tælle enheder udløste sensorer kun grov forfalskning. Og de mest pålidelige resultater viser enheder med IR læsere og SNG-detektorer.

De vigtigste funktioner i tællerne

Den vigtigste funktion af sedlen counter - en genberegning af kontanter, men de fleste modeller tiltrække sig opmærksomhed fra følgende funktioner:

 1. Automatisk og manuel start. De fleste af de maskiner vil automatisk begynde at fungere, når udbuddet af pengesedler i lommen. Hvis starten af manualen, er det nødvendigt, at arbejdet på instrumentpanelet panelknappen enhed. Denne metode gør det muligt at pænt sætte penge til deres apparat ikke er knust.
 2. Hastighed konvertering. Tælleapparater giver dig mulighed for at vælge den optimale hastighed - det gennemsnit 400-2000 regninger per minut. Hastighedskontrol er vigtig, fordi regningerne kommer i forskellige grader af forfald.
 3. Pakning tilstande. De fleste modeller i stand til at pakke 5, 10, 20, 50 eller 100 sedler.
 4. Tilstand kontrol pack. Det giver dig mulighed for at kontrollere mængden af pengesedler i en pakke med penge der allerede er indsamlet.
 5. Tilstand summen af antallet af regninger.
 6. Funktion kontinuerlig konto. Det giver dig mulighed for at tælle penge, gradvist at tilføje den i lommen. I den lave ende modeller denne mulighed er ikke tilgængelig.
 7. Funktionen af bestemmelse af pengesedler. I dag populær optælling enhed, der kan identificere de sedler. Det vil sige, en sådan anordning tæller de penge af forskellig pålydende.
 8. Godkendelsesfunktion kontrol. Denne procedure spiller en vigtig rolle, især hvis jobbet kommer med en temmelig stor sum penge.

Banknote Counter Magner

Dagens producenter tilbyder et bredt udvalg af de tælle enheder. Vi vil se på produkterne af populære mærker Magner. Den præsenteres i en bred prisklasse, så hver kunde kan finde en model, der opfylder dens krav. Magner tælle maskine for de penge - det er en bred vifte af modeller, som er pålidelige og kvalitet arbejde højt.

En af de mest overkommelige modeller af dette mærke - Magner 35-2003. Ca. 22 tusind rubler, kan du købe en enhed, der kan tælles op til 1.500 noter i minuttet. pengeseddel optælling kan udføres som standard eller af brugeren. Pengetællemaskine kontrollerer størrelsen og optiske tæthed. Alle resultaterne vises. Ved detektering af mistænkelige sedler vil lyde, og koden vises.

Magner 150 Digital

Counting maskine for de penge Magner 150 - et unikt tæller med to lommer, som gør det muligt at gøre processen for konvertering af sedler og langsigtet non-stop. Model kan ikke kun tælle de penge, men også at bestemme deres ægthed, pålydende og år for udstedelsen. Magner 150 Digital er anderledes:

 • præcis autentificering ved at fjerne det infrarøde billede af sedlen, scan magnetiske etiketter, skal du kontrollere den korrekte position af lysende dele;
 • tilstedeværelsen af lommen, som samler de afviste regninger;
 • evne til at håndtere op til 1500 regninger i minuttet;
 • evne til at arbejde med rubler, dollars og euro.

Magner 175

Counting maskine for pengene "Magner 175" - en multivaluta enhed, der fungerer med midterste og høj volumen af kontanter. Er i dag betragtes som en af de avancerede enheder i sin klasse. Indretningen er god, fordi den kan kontrollere serienumrene på højre og venstre side af noten, derudover identificerer og udsmid limet sammen fra fragmenter med forskellig værdi. Denne sorteringsanlæg er fuldt kompatibel med Bank of Rusland til at fastslå ægtheden af pengene på en række grunde.

I en grundlæggende udførelsesform modellen er i stand til at arbejde med rubler, Euro dollars og tre hastigheder tilstande. Ved funktionalitet Magner 175 omfatter:

 • Fremragende hastighed ved omdannelse med detektion;
 • Understøttelse af op til 10 slags valuta;
 • detektion af UV, IR, MG, tilsyneladende billedet;
 • lethed ved sortering efter bestemte kriterier;
 • gennemtænkt grænseflade med en lys skærm;
 • multiplayer mode med at spare arbejdsforløb.

Magner 75

Maskiner til optælling penge Magner 75 - en bestyrelse høj kvalitet meter, der adskiller sig en særlig screening af magnetfeltet. Dette giver mulighed for maksimal nøjagtighed, når du læser magnetiske mærker med penge. kontrollere følsomheden indstillinger udføres automatisk, så den tæller service og nemt. Anordning, der kan måle densiteten af pengesedler 4 niveauer. ophobning tilstand giver dig mulighed for at tilføje nye til de optalte pengesedler.

konklusion

I dag uden kvalitet og pålidelig tæller penge er svært at forestille sig aktiviteterne i de fleste virksomheder. Og det er vigtigt ikke kun at tælle de penge, men også at kontrollere deres ægthed. Og til dette formål bør udvælges gennemprøvede modeller fra førende producenter. I dag kan du vælge mellem et bredt udvalg af modeller - fra simple til avancerede med ekstra funktioner. Dette giver dig mulighed for at kontrollere pengesedler pålidelig og effektiv proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.