SundhedPræparater

"Bayu-bai" (dråber): anmeldelser af læger og patienter

børns sundhed for deres forældre er vigtigst. Men sker det ofte, at læger ordinere børn visse lægemidler. Beroligende medicin ordineret specifikt overgearet børn, der har neurologiske problemer. En sådan forberedelse er børn drop "Bayu farvel." Anmeldelser af dem vil blive præsenteret for din opmærksomhed i denne artikel. Du vil lære, hvad eksperterne siger om dette stof.

Artiklen beskriver i detaljer om "Hush-bye" (drop) - det er et stof, som det bruges osv ...

Rapporterede, at brugsanvisninger?

På præparat "Bayu-bai" (drop) overvejende gode anmeldelser. Dette er på grund af sin naturlige sammensætning. Komponenter i formuleringen er tjørn, pæon ekstrakt. Også i den foreliggende Leonurus og pebermynte, oregano og glutaminsyre. Supplerer ingredienser citronsyre.

Lægemidlet er tilgængeligt i hætteglas med en dosis på 25 og 50 ml. Sidstnævnte type af præparat kan have en spray dispenser.

Ifølge læger om indikationerne

Lægemiddel "Bayu-bai" (dråber) har følgende svar fra læger. Læger rapporterer, at lægemidlet kan administreres til behandling eller til forebyggelse. Anbefalet sammensætning af følgende situationer:

  • i forstyrrelser af søvn faser og tidspunktet for at falde i søvn;
  • samtidig tilpasse sig den nye skole;
  • at forbedre sundheden og intellektuelle tænkning;
  • at genoprette centralnervesystemet;
  • med vaskulær dystoni og andre neurologiske abnormaliteter.

Som en forebyggende foranstaltning et lægemiddel anvendes til de samme destinationer. i dette tilfælde, det hjælper dog forebygge udviklingen af sygdommen.

Anmeldelser af kontraindikationer for anvendelse af midler

Som med mange lægemidler, det har sine kontraindikationer og betyder "Bayu-bai" (dråber). Anmeldelser af læger har rapporteret, at medicinen ikke er tildelt i tilfælde af overfølsomhed over for en af komponenterne i produktet. Du må heller ikke anbefale det til børn, der er allergiske over for komponenter af lægemidlet.

Læger har rapporteret, at medicinen er strengt forbudt at anvende en selv-korrektion status småbørn. Dette kan føre til bivirkninger i de mest uventede former.

Som læger ordinere medicin: Dosering og administration udvælgelse

Findes på stoffet, "Bayu-bai" (dråber) af læger og patienter bekræfte oplysningerne fra resuméet. Alle siger, at stoffet bruges i overensstemmelse med barnets alder. I de fleste tilfælde er medicin ordineret som angives i brugsanvisningen. Kun i visse situationer, udpeges af sammensætningen af den enkelte ordning.

Børn i alderen fem år og voksne patienter en enkelt dosis af lægemidlet er 5-10 dråber. Hvis du bruger en spray form, der skal gøres mellem 2 til 6 haner på sprøjten. Den skal placeres under tungen, og skal være der i et par sekunder. Efter dette fald kan sluges. Når det kommer til at sove lidelser, er sammensætningen tildeles umiddelbart før sengetid. I dette tilfælde kan dosis være fra 1 til 30 dråber. Varigheden af kurset rettelse eller forebyggelse kan være op til en måned. På samme tid, ifølge ekspert anbefalinger, efter en kort pause kan gentages behandlingsforløb.

Mulige bivirkninger

Som du måske allerede kender stoffet "Bayu-bai" (drop) overvejende gode anmeldelser. I de fleste tilfælde stoffet tolereres i børn og voksne er normalt. Kun negativ reaktion på behandling kan forekomme i nogle særlige tilfælde. Det manifesterer sig i udslæt, kløe og forekomsten af andre symptomer på allergi. Også nogle gange kan påvises fordøjelsesproblemer forbundet med forstoppelse, diarré, kvalme, luft i maven og så videre.

Bivirkninger er ikke observeret ved dosering og stofmisbrug. Læger rapporterer, der vil bidrage til at undgå en sådan overholdelse af alle de regler, som receptionen.

Funktioner sammensætning

Den medicin har nogle særheder. Som talrige undersøgelser har vist ikke kan påvises lægemidlet i patientens krop under en doping kontrol. Det er derfor, det kan bruges af sportsfolk til at berolige før forestillinger og forbedre effektiviteten.

Lægemidlet under langvarig opretholdelse kan give et præcipitat. Det er derfor, før brug anbefales altid at ryste. Lægerne siger, at forekomsten af et bundfald er ikke en årsag til afbrydelse af behandlingen. Egenskaber falder i dette tilfælde, ikke mister.

Anmeldelser af forbrugere og fagfolk om den beskrevne medikament

Drops "Bayu-buy" Børns Sundhed og komme sig ret hurtigt. Forbrugerne rapporterer, at effekten af korrektionen bliver mærkbar på den tredje dag i receptionen. Patienter rapporterer, at smagen af lægemidlet helt konkret. Det er derfor, ikke alle børn kan nemt tage disse dråber.

Mange forældre tidligere fortyndet medikament i vand eller anden væske. Men det er værd at huske, at lægerne ikke anbefale at bruge disse varme produkter. Sådanne effekter kan påvirke sammensætningen af lægemidlet og dets effektivitet.

Også brugere rapporterer, at denne forbindelse, i modsætning til andre børn beroligende midler, har en meget attraktiv pris. Således vil prisen på emballage uden 50 ml forstøver være på omkring 150 rubler. Det er værd at bemærke, at denne mængde medicin er ikke nok for et kursus.

Læger rapporterer, at håndbogen indeholder muligheden for at anvende stoffet kun i børn over fem år. rapporterer Men andre kilder, at stoffet kan bruges så tidligt som tre år. Læger har også mulighed for at anbefale sammensætningen af behandlingen, selv for børn af første leveår. Men for denne aldersgruppe bør vælges individuelle doseringsenheder lægemidler.

Mange mødre siger, at alene tog stoffet under amning. Samtidig nogle af de lægemidler, der stadig faldt i barnets krop. Kid blev mere rolig, forbedrer appetit og søvn. Læger også stærkt anbefale at praktisere sådanne handlinger. Lægerne siger, at det kan forårsage uventede reaktioner hos barnet.

Nogle børn hjalp ikke lægemidlet. Og deres forældre giver af det negative anmeldelser. Men lægerne siger, at i disse situationer taler vi om mere alvorlige patologier.

Endelig en lille artikel

Du mødtes med børnenes beroligende, der har form som dråber eller en spray. Du præsenteres også en detaljeret gennemgang af den beroligende "Bayu farvel." På trods af alle de positive egenskaber ved stoffet, det er en medicin, der bør kun udpege en kvalificeret person.

Hvis du har nogen klager over adfærd, søvn og generelle tilstand af barnet, bør du altid konsultere en børnelæge. Du skal muligvis og høring af neurolog. Præparatet er beskrevet i artiklen, kan købes i ethvert apotek punkt i en attraktiv pris. Brug den kun på vejledningen og skræddersyet til den enkelte læges anbefalinger. Et godt helbred til dit barn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.