Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan man kan stoppe ondt af dig selv og begynde at leve: ekspert anbefalinger

Der er nogle mennesker, for hvem hele verden er gråt og trist, at de er kede af, gnaven og altid utilfreds med alt. Ingen ønsker at beskæftige sig med sådanne whiners - de sky mødet, deres opkald ikke reagere, og meddelelsen ignoreres. Nogen dristigere og ligetil at sige til en sådan person: "Bare stop ondt af dig selv, vil alt arbejde ud og folk til at række ud efter dig." Men det er ikke så let at gøre, hvad de skal sige. For at hjælpe tabt i havet af tristhed og sorg, lad os forstå, hvad denne følelse er, hvor gør konsekvenserne af, hvordan man stopper ondt af dig selv og starte en fuld lykkeligt liv.

grunde

Årsagerne til dette komplekse og vanskelige psykologiske tilstand af mange. Her er de mest almindelige:

 • Envy. Overholdelse af succeser og resultater af andre, folk ofte spekulerer hvorfor det ikke sker for dem. For nogle denne observation giver anledning til handling, mens andre bare begynde at have ondt af dig selv, fordi livet er så uretfærdigt.
 • Dovenskab. Ofte betyder intet godt i livet ikke ske blot fordi han for doven til at gøre noget, for at udføre mindst en handling med henblik på at nå målet. Det ville være ønskeligt, at hele skete af sig selv. Og når det ikke sker, hele verden rundt har skylden, men manden selv så ulykkelig, at alt, inklusive ham selv, er nødt til at have ondt og sympatiserer.
 • Opmærksomhed og kærlighed. Mange mennesker forveksle disse to begreber, og kan ikke finde noget bedre end for eksempel, tiltrække sig opmærksomhed fra genstanden for kærlighed eller sympati med hjælp af klager og banale klynker: "Jeg er så træt, forbarm dig over mig", "ingen elsker mig, hold mig" og så videre. . den anden halvdel vil før eller senere bliver træt af konstant at fortryde, brudte relationer, og derefter selvpiskning til det næste niveau: "jeg er så ulykkelig, jeg fortalte dig, at jeg elsker ingen kan rigtig" og dyb sorg og depression begynder.

Denne liste er ikke komplet, men som regel er der mange andre grunde i de detaljerede procedurer reduceres til en af de ovennævnte punkter.

effekter

Hvad sker der med dem, der er alt for ofte opgive sig selv beklager? Deres liv er dyster og deprimerende, at de ofte forbliver enkelt eller de selv ødelægge alle relationer og kommunikation, de sjældent opnå succes i dit arbejde eller forretning.

Desværre, patologisk selvmedlidenhed, og hendes liv er ofte ikke kun fører til alvorlig psykisk og depression. Dette fænomen kan også påvirke den fysiske sundhed på den person:

 • Blodtryk. Fra blodtryk tilstand af konstant stress og tristhed kan øge eller nedsætte (afhængigt af den særlige organisme), og i sidste ende føre til slagtilfælde og andre alvorlige sygdomme.
 • Hjerterytme. Under indflydelse af de samme faktorer, levendegør pulsen, derefter langsomt ned, som kan forstyrre den normale drift af hovedmotoren af kroppen. Konsekvenserne: hjerteanfald, hjertesvigt, etc ...
 • Den fordøjelseskanalen. Mange gribe din skam søde, stivelsesholdige fødevarer eller fed mad i store mængder, mens andre, tværtimod, mister deres appetit, og endda kvalme. Som et resultat - den vægt problem, forskellige sygdomme i fordøjelsessystemet, lever, nyre og så videre.

Og sygdommen, var et resultat af konstant stress i form af selvmedlidenhed, forårsage endnu flere af de samme følelser, og alt starter forfra, og vil kun blive værre. For at bryde denne frygtelige cirkel, er der intet bedre end at holde op med at have ondt af dig selv.

stoplys

For at se, om faktisk årsagen til alle de problemer i livet er selvmedlidenhed, nok til at besvare et par enkle spørgsmål:

 • Uanset om det fortjente alle de prøvelser, der og falde på dit hoved?
 • hvorvidt livet er fair, og om det giver chancen for succes for hver?
 • I morgen tingene vil ændre sig, og verden ville være bedre?
 • Ingen er skyld i, hvad der sker?
 • Gamle nag og vanskelige situationer er for længst glemt og ingen husker?
 • Folk omkring problemet er langt mere alvorligt?

Hvis mindst et par spørgsmål er negativ, at det haster med sige til dig selv, "Stop" og vælg en måde at stoppe klynke og have ondt af dig selv. Der er tvivl? Så genlæste elementet om konsekvenserne, og endnu en gang alle grundigt overveje.

En god start

Hvordan man kan stoppe ondt af dig selv? Det er nødvendigt at begynde at forstå, hvad faktorer forårsager denne følelse. For at gøre dette, er der en stor teknik:

Trin 1. pension. Der må ikke være i nærheden - ingen familie, ingen venner, ingen bekendte eller bare forbipasserende. Du kan lukke ned fra alle husene, du kan gå på naturen eller nemnogolyudny park. De vigtigste ting - den absolutte ensomhed.

Trin 2. Fjern alle stimuli. Hvis du forstyrre flagrende hår, bør de samles i en bolle eller hestehale. Hvis øre summende flyve eller myg, så er du nødt til at finde et andet sted og slippe af med skadedyr. Mobiltelefon bedre på lydløs, og pladen helt fjernet fra syne.

Trin 3. Tag det roligt. Her alle har sine egne veje: drikke en kop urtete eller et glas rødvin temmelig svag, gør dig selv akupressur eller tælle til ti. Det er vigtigt at opnå en tilstand af fred og ro.

Trin 4. Når den ønskede tilstand er nået, og intet forhindrer du har brug for at få en ren ark papir og en kuglepen. Så opdele listen i to halvdele, og begynde at optage i samme kolonne af de faktorer, omstændigheder og begivenheder, der forårsager eller fodre selvmedlidenhed. For eksempel: overvægt, stor næse, lave lønninger, mangel på venner, ulykkelig kærlighed .. Osv Listen er nødvendigt at skrive, langsomt, tænker hvert element, og analysere alle aspekter af deres liv.

Trin 5. Når al bitterhed og sorg ud på papir, er det muligt at begynde at fylde den næste kolonne. Ved siden af hver post skal du angive den korrigerende handling. Dette bør ske uden tøven på muligheder og perspektiver, der er lidt at træde tilbage som hvis vi taler om en anden. For eksempel:

 • overvægt - tabe 20 kg, træne og spise rigtigt;
 • stor næse - for at lære, hvordan man korrekt anvende makeup og vælge en frisure at skjule manglen på udseende;
 • Lave lønninger - finde et andet job;
 • mangel på venner - møde nye mennesker;
 • ulykkelig kærlighed - at blive en smuk og glad og lad ham være ked af det ene tabt.

Hvis listen indeholder udfordrende elementer såsom tabet af en elsket eller børns følelsesmæssige traumer, skal kolonnen med de beslutninger specificere besøger specialist (psykolog).

Få en imponerende liste af problemer og deres løsninger - der vil guide til handling under titlen "Hvordan man kan stoppe ondt af dig selv og begynde at leve." Nu er vi nødt til at handle og udføre skrevet, listen i sig selv er nødvendigt for at holde for at fejre den "plustegn" lavet dristige linjer og slående fjernelse af stimulus.

Denne sti er svært, men for at gøre det lidt lettere, er der nogle tips eksperter.

Anbefaling 1

Hvordan man kan stoppe ondt af dig selv og græde, når der er ligesindede mennesker, der forstår, støtte og sympati? Disse "sympatisører" skal fjernes fra miljøet. Hvis du bare gå tilbage er det umuligt, for eksempel hvis det er nære slægtninge, er det nødvendigt at reducere til et minimum mængden af kommunikation. I de samtaler, vælge et fælles tema: vejret, arten af de fugle, osv og ikke giver mulighed for selvmedlidenhed ... Stop, siger de, "på vinstokken".

Anbefaling 2

Hvordan man kan stoppe have ondt af de forspildte muligheder? Brug ny! Hvert minut af dit liv, du har brug for at afsætte nogle tilfælde. Find et tusind og en besættelse. Den vigtigste ting, der ikke var tid til medlidenhed, og tænke over, hvad der kunne have været. Arbejde, dans, strikning, syning, teater klub, frivilligt arbejde, vokser blomster i vindueskarmen, og meget mere. Og livet bliver mere interessant og tilfredsstillende, og tid til selvmedlidenhed og tårer tilbage.

Anbefaling 3

Menneskelig vitale kommunikation med deres egen slags, så det er tid til at gøre nye bekendtskaber og forny gamle mistede forbindelser. De vigtigste ting - til nogen, uanset hvad ikke klage, ellers alle bestræbelser vil være forgæves. For venskab, intimitet, eller blot interessant tidsfordriv er bedst at vælge de mennesker, der har en aktiv og positiv tilgang til livet. Social cirkel at finde i dag er enkel: sociale netværk, dating klubber, en række "grupper af interesse" og så videre ..

Anbefaling 4

Lykke og succes kan overbevise sig selv såvel som medlidenhed og sorg. Hver morgen, når opvågnen, og hver aften, før du går ind i en verden af drømme, skal du sørge for at gentage sig selv: "Jeg er glad. Jeg har det fint, og en ny dag vil bringe mig kun succes og held og lykke. " Gentag dette behov, uanset hvad, selv om der er midlertidige vanskeligheder eller problemer. Self-hypnose - er meget vigtigt, er et godt redskab for dem, der spekulerer på, hvordan man stopper ondt af dig selv.

lille relief

Selvfølgelig er denne liste over anbefalinger er ikke komplet. Alle kan, hvis det ønskes, for at finde sig selv på deres egen måde, hvordan man stopper ondt af dig selv og begynde at handle. Og hvis undertiden ganske uudholdelig, kan du give dig selv lidt overbærenhed. For eksempel en gang om måneden for at tildele dig selv en time eller to af tid på at forstå, hvad der skete i livet og selvmedlidenhed. Men lad denne lempelse ikke ender den lange depression, og en liste over nye udfordringer til at opnå store mål og sejre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.