Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er grusomhed? Årsager, hovedtyper og måder at behandle grusomhed

Vi klager ofte over, hvordan grusom for os fred. Vores fordømmelse af dom falder på ondsindede jævnaldrende, aggression stammer fra teenagere, hensynsløse holdning velhavende embedsmænd underordnede til folk på den sociale rangstige. Hvad er grusomhed? Hvordan skal man behandle med det? vil blive søgt Svaret på disse vanskelige spørgsmål, ikke kun i den virkelighed omkring os, men i dybet af hans egen bevidsthed.

Karakteristik af konceptet

Generelt Psykologi, beskriver i detaljer, hvad der er grusomhed. Ifølge eksperter er det et ønske, evne og evnen til at forårsage smerte og lidelse for mennesker, dyr og natur. En mand i et anfald af raseri kan lange ud med knytnæver ikke kun på ham, men også for almindelige husholdningsartikler: møbler det bryder, bryder vaser, ødelægge udstyr. Du siger, at for at være grusom til livløse ting er umuligt. Ja, det er delvist sandt. Men i dette tilfælde, et stænk af negative følelser er indirekte. Efter alt, så den enkelte kommer grusom ikke med ting, men med den mand, der har købt dem, bruge de penge tjent, med kærlighed at udstyre et hjem.

Den mest almindelige form for vold - børn. For det første sker i kraft af uvidenhed: barnet ikke klar over, at lemlæste en kat, han bringer hende smerte. Over tid, uddannelse og alder giver frugterne, at barnet producerer medfølelse, empati, evnen til at leve sig. I dette tilfælde er den grusomhed nemt elimineret. Hvis barnet er bevidst forårsager skade på en levende organisme og får glæde af det, hjælp fra psykologer her er et must.

årsager til

Vi er ikke født onde mennesker. Disse mennesker er, efter at have været igennem en alvorlig skade eller stress. Dette sker normalt i barndommen, når umodne sind ikke kan klare dybe følelser. Ser konflikter og fysiske overgreb i familien, barnet hærder, bliver aggressiv. Kan være flere grunde: IT kopierer den adfærd af den, der forårsager smerte eller sympati for ofrene og vrede manifesterer hele menneskeheden på grund af udskudt en elsket en lidelse.

Særlige grusomhed kan udvikle sig hos unge på grund af hans egoisme han uschemlon det faktum, at huset ikke mærke til, er skolen ikke rose, i gården er ikke isoleret som leder. Kan ikke tjene omdømme andre, han bruger vold mod jævnaldrende og pårørende. Interessant, men vrede angreb og forårsager nogle ubehagelige lugte, såsom tobak. Deres årsag kan også tjene som en psykisk lidelse, fysisk sygdom, sociale faktorer, kælen følelser, mindreværdskomplekser og endda ser krigere, der viser hårdhed og hensynsløshed.

De vigtigste typer af

Hvad det er grusomhed og hvorfor det sker, har vi allerede fundet. Lad os nu vælge den grundform, som den får i færd med at kontakte en ond person, med omverdenen:

  • Fysisk. En sådan grusomhed - volden, brug af fysisk magt, kropslige skader og lemlæstelser.
  • Indirekte. Det ligner dårlige vittigheder, sladder, bande, der væsentligt ødelægge livet for en anden person, bringe ham smerte og besvær.
  • Irritabilitet. Status "på kanten", når negative følelser er klar til at dukke op ved den mindste bemærkning samtalepartner, fagter, ser ud.
  • Negativitet. "Spite" grusomhed. Det manifesteret i form af meningsløse overgreb rettet mod knusning de etablerede kanoner og traditioner.

Mishandling af mennesker kommer til udtryk i form af trusler, forbandelser, bande, navn kald. I dette tilfælde, vrede er verbal. Det er væsentlige svarer til den indirekte, men i modsætning til det har en åben formular.

Hvordan man kan hjælpe offeret

Cruelty af mennesker - en følelse, der opstår under visse omstændigheder. Ikke altid og ikke med alle. Omstændigheder en sådan måde, der skaber en frugtbar grobund for spiring af roden af det onde. Normalt ofrene er usikre mennesker, der konstant tvivl og bekymring, har lavt selvværd. Disse mennesker er overbevist om, at fortjent modtagelig for kritik eller voldsramte. De er som en magnet, tiltrække voldelige mennesker, der ønsker at bringe ned på deres hoveder et bredt sæt af lovovertrædelser.

Hvis manden selv ikke kan komme ud af denne tilstand, skal det være med til at lukke og indfødte folk. Potentielle ofre nødt til at forklare, hvad det er personlighed, personlighed. Og ingen har ret til at kalde hende og slå, tortureret hende. En person har brug for at gøre det klart, at gerningsmanden selv bundet sæt af komplekser, der gemmer sig bag mock aggression. Samtidig hele vejen til at overvinde de komplekse af ofrene bør sigte mod at øge selvværd og hendes tro på din egen succes.

Andre metoder til beskyttelse

Desuden der berøres af volden, et presserende behov for at gribe ind. For det første tilmelde dig i en kampsport skole. Efter at have studeret de teknikker til selvforsvar, vil offeret kunne anvende dem i praksis - på din misbruger. Nogle eksperter hævder, at svaret på aggression vrede er ikke det værd. Men en del af de psykologer stadig overbevist om, at adfærdsændring introducerer en grusom mand ind i en døs. Han forventer ikke et sådant pres og tilbagetrækninger.

For det andet, er du nødt til at bede om hjælp. Hvis aggressiv adfærd kommer fra børnene, tale med deres forældre og lærere. Når grusomhed tager en voksen, så vil der have betydelige støtte de retshåndhævende myndigheder: de vil ikke kun beskytte dig fra gerningsmanden, men også til at bestemme sin straf, hvis hans handlinger er særligt voldelige. I tilfælde af verbale grusomhed, kan du blot ignorere den ubehagelige ord eller besvare dem med humor - modstander snart træt af at spilde deres styrke, og han vil finde en anden site for kravene.

Hvad er grusomhed? Dette fænomen, hvilket er ganske exterminable. Det vigtigste våben i kampen mod aggressionen mod dig er dine sejhed, tillid, ro, kompetente handlinger og evnen til at stå op for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.