Nyheder og SamfundFilosofi

Hvad er begær? Det er en passion, behov eller motiv?

Hver dag i mit ordforråd, vi bruger tusindvis af ord, uden at tænke over det faktum, at mange af dem er nøjagtige psykologiske termer. Blandt dem er en af de mest almindelige - ønsket. Dette ord lyde fra munden på folk oftere end ikke, og det så sker, at der faktisk er det ikke matche, hvad der er blevet sagt. Nå, så prøv at forstå, hvad det betyder, og hvad dens videnskabelige værdi.

terminologi

I den officielle terminologi af den psykologiske trang eller lyst - er den gennemsnitlige grad af vilje, der skræver over fælles vilje og bevidst valg eller beslutning. Med andre ord kan vi sige, at ønsket er henvist til behovet, der tager form. Årsagen til dette kan være det kulturelle niveau på den person, hans livssyn og udvikling eller funktionerne i sin geografiske placering. I alle dens former, er de menneskelige begær baseret på aktiviteten af hans mentale eller fysiske udbrud, samt hjernen arbejde. Det første sæt puls og hjernen giver denne specifikke puls form, en handlingsplan for at nå den skattede mål, og så videre. D.

psykoanalyse

Således kan vi konkludere. Desire - er den passive sindstilstand , der kombinerer viljestyrke og en vis følelsesmæssig oplevelse, følelser, følelser. I processen med, hvordan en person føles noget, forstår han præcis, hvad han vil, ved hvorfor eller hvad grunden han har brug for, og trækker om mulige måder at nå deres mål. I psykoanalysen det gjorde at tro, at begær er motivationen, en slags impuls, der skubber personen til bestemte handlinger. Blandt disse impulser, som Freud fremhævet der bevidst og ubevidst.

Hvordan de ønsker

For at forstå, hvad sådan et ønske, bare se på vores daglige liv. Hvert sekund vi udfører enhver handling - mekanisk, kreativ, værgemål. Mange af dem vi refleksivt, begge fyldt med ordningen og i lang tid. Men i alle disse tilfælde, det fremmer lysten, der opstår i sindet, i sjælen og gør os handle. Sådanne ønsker er normalt forårsaget af en naturlig, naturlig fænomener. Vi ønsker at spise, fordi kroppen har brug for mad. Når der er et ønske om at spise nogle særlige produktspecifikke, er det værd at overveje, at i kroppen mangel på visse vitaminer. Enhver mor altid iboende ønske om at være tæt på dit barn. Sådanne impulser kan kaldes, selvfølgelig, simple instinkter, men de er uløseligt forbundet med den mentalitet, vores verdenssyn, smag og præferencer.

Den åndelige side af mønten

Hvis vi overveje spørgsmålet fra en mere kreative side, ønsket - det er et kapløb for at gøre deres liv mere smukt, og den indre verden - rigere. De fleste lyst disse følelsesmæssige impulser kan spores tilbage til de mennesker, der er blevet konditioneret siden barndommen til perfekt. Pianisten, der er tro mod sit instrument, vil altid blive fristet til at spille, komponere nye værker for at forbedre sin teknik. På dette grundlag kan det også blive fristet, for eksempel for at købe et nyt værktøj (hvis den tidligere er ude af drift), en ny bog af en musikalsk og så videre. På samme måde vil kunstneren opleve en simpel ønske om at have alt det nødvendige udstyr og faciliteter til at udføre sin kunstneriske karriere som danser, tryllekunstner, designer, og så videre. D.

Opbygning af et liv

Nu går vi til den såkaldte tredje niveau af vores tema. Her har vi et ønske om - det er grundlaget for vores liv er bygget. I første omgang vores skæbne og alle de begivenheder, der sker i livet, afhænger af vores adfærd og handlinger, der begynder med begær. Således viser det sig, at hvis man er dine basale behov er kun tilfredshed fysiske behov, såvel som "små" nydelse, overfladen er og hele liv. Hvis nogle ønsker at der er noget mere sublimt, der har at gøre med kreativitet, viden om verden, dig selv eller nogen videnskab, bliver det en meget anderledes skæbne. Dette giver en person en gnist momentum, baseret på hvilken han går gennem livet, nå deres mål og sætte nye. Og jo mere sandsynligt, at han vil have, bliver mere varieret som en person, jo hurtigere det "vokser" i moralsk forstand og bliver mere udviklet og interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.