Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Olivier Gruner: biografi, fotos. Top film

Olivier Gruner - en talentfuld skuespiller, der elsker at spille med i actionfilm og thrillers. Sport uddannelse tillader ham til selvstændigt at udføre komplekse tricks, han sjældent griber til stunt. Først til at erklære sig selv Olivier hjulpet thriller "City of Angels", hvor han legemliggjort billedet af kampsport mester. Hvad kan du fortælle os om det franske?

Olivier Gruner indledende måde

Skuespilleren blev født i Paris, det skete i august 1960-aftalen. Olivier Gruner blev født i familien af en kirurg og en husmor. Han har en lillebror, som har valgt erhvervet som ingeniør.

Selv i barndommen, drengen forelskede sig i de militante med Bruce Lee, skuespilleren blev hans idol. Det fik den unge Olivier også gå i for sport. Den fyr startede med karate, så ind i hans liv træning i boksning og kickboxing. Forældre håbede, at hans søn vil få en ordentlig uddannelse, men Gruner nægtede at gå på universitetet efter gymnasiet. Han var 18, da han gik til at tjene i landing kræfter.

De første succeser

Olivier Gruner forlod tjenesten i hæren i 1981, vendte han tilbage til Paris og fokuseret på kickboxing klasser. Professionel kickboxer ung mand begyndte i 1984, efter 10 kampe vundet titlen som mester i Frankrig. Olivier ønskede ikke at stoppe der, fortsatte han med at træne intensivt. I 1986 han fortjent fik titlen verdensmester.

Når et barns drøm, Gruner spekulerede om hans fremtid. Han havde allerede erfaring som model, men dette ikke appellerer til hans karriere. Alle var enige om sagen: den unge atlet blev tilbudt en rolle i den sag filmen "City of Angels". I dette billede Olivier legemliggjort billedet af Jacques, føreren af kampsport. Athlete kunne lide i den film, besluttede han at lykkes på dette område.

Film 90

Efter udgivelsen af "City of Angels" håbefulde skuespiller uden arbejde i lang tid. I 1992, Olivier Gruner spillet en central rolle i fantasy filmen "Nemesis". Filmen fortæller om begivenhederne i den nærmeste fremtid, hvilket for overherredømme over hele verden med mennesker, der kæmper kybernetiske organismer. Tegn skuespiller blev en hemmelig agent Alex, der direkte afhænger af resultatet af denne kamp. Helten kan ikke kaldes en almindelig mand, fordi han i sin hjerte indstillet bomben.

I sci-fi-thrilleren "Automatisk" Olivier legemliggjort billedet af cyborg, der brød ud af kontrol. I filmen "Savage", han glimrende spillede den mægtige kriger, der kommer til at betale fjender af brutale mord på hans familie. Det fortjener en omtale og blev udgivet i 1997. Filmen "Dynamite". Olivier Gruner i denne actionfilm forvandlet til en hemmelig agent, der er tvunget til at konfrontere sin egen ledelse.

Dernæst skuespilleren spillede en lille rolle i serien "kinesisk politimand," medvirkede i filmene "In fangenskab hastighed" og "Taps." En fantastisk film "Hvid Pony" Olivier spillede onkel af en pige, der falder i et eventyr. Denne film er interessant, fordi skuespilleren næsten første gang, er ikke involveret i nogen kampe.

nye århundrede

I det nye århundrede, det fortsætter med at spille med i actionfilm Olivier Gruner, hans film kommer den ene efter den anden. "Living Varer", "højeste ære", "Fighting eliten", "Vortex", "Interceptor Force 2" - i alle disse film, udført han rollen som den lyse. De fleste af hans figurer - den uovervindelige helt i stand til at komme ud af enhver situation.

Særlig omtale fortjener filmen "et let mål", udgivet i 2006. En partner Olivier på sættet var en anden legendarisk skuespiller-atlet - Don Wilson. Resultatet af samarbejdet viste sig at være en eksplosiv thriller, fuld af adrenalin chase scener og slagsmål.

I 2009 skuespiller Olivier Gruner medvirkede i dramaet "War of Brothers", der dækker begivenhederne i Anden Verdenskrig. Så kom de fantastiske film "Tales of en gammel Empire" med sin deltagelse. Af sidstnævnte, i øjeblikket Gruner malerier kan noteres "Offside" og "Diamond Cartel."

interessante fakta

Om hans personlige liv til at fortælle Olivier ikke kan lide, men andre spørgsmål er besvaret frivilligt. Vi ved, at han stadig giver uddannelse omkring tre timer om dagen, som hjælper det til at opretholde glimrende form. Også skuespilleren kan lide at hoppe med en faldskærm, dykning og bjergbestigning, går på lange ture.

I flere år, udgav han sin egen tøjkollektion, og skaber også en uddannelse mønster med fokus på begyndere, som ønsker at praktisere kickboxing. Træning film Olive Gryunera er meget populære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.