Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Dzherri Orbah: biografi, fotos. De fleste film og tv-serier

Dzherri Orbah - talentfuld skuespiller, hvis eksistens publikum lært rating på grund af tv-serien "Law & Order". I denne tv-show han legemliggjort billedet af en modig detektiv Lennie Briscoe. Jerry ofte spillede biroller end den vigtigste, men tegnene er ofte overskygget af de centrale figurer. Hvad kan du fortælle os om ham?

Dzherri Orbah indledende måde

Fremtiden for rollen som detektiv Lennie Briscoe blev født i New York, var en glædelig begivenhed i oktober 1935. Dzherri Orbah blev født i en almindelig familie. Hans familie var ikke ikke kun berømte skuespillere, men folk en eller anden måde forbundet med verden af biografen. Han altid anset sig selv en amerikaner, men blandt hans forfædre var jøder, polakker, litauere, tyskere. Forældre løftede sin søn i den katolske tro.

Beslutningen om at blive skuespiller Dzherri Orbah tog som teenager. Ikke overraskende, efter eksamen fra high school, han dimitterede fra University of Illinois, hvor han studerede kunsten drama. Yderligere erfaring gav den unge mand uddannet på Actors Studio Lee Strasberg.

teater

Dzherri Orbah er blevet kendt i offentligheden takket være film og tv-serier. Men han altid betragtet sig selv først og fremmest en scene skuespiller. For første gang annoncerede den unge mand selv gennem Broadway produktion af "Laser og Pjalter", der udkom i 1955. Den opmærksomhed, han var i stand til at tiltrække sig igennem de musikalske "Fantastiks", hvor han glimtede i 1960.

Det er svært at opregne alle de lyse roller Orbach spillede på scenen i New York i løbet af årene. Tre skuespiller blev nomineret til den prestigefyldte "Tony". Modtage prisen, han havde i 1969, juryen satte pris på hans præstation i musicalen "Promises, løfter."

Filme på serien

Jerry har optrådt for første gang på en film indstillet i 1955, kort efter sin debut på scenen. Han fik cameo rolle i tv-serien "Camera Three", som gav ham ingen popularitet. Kun i 70'erne blev aktivt fjernet Dzherri Orbah, film og tv-serier med hans deltagelse begyndte at dukke ene efter den anden.

"Homicide", "The Golden Girls", "Hun så et mord" - tv-projekter, hvor skuespilleren spillede sin mest levende rolle. Status stjerne og crowd favorit Orbach erhvervet efter serien "Law & Order". Hans karakter var de modige og elsker sit job Detective Lennie Briscoe. Denne helt Jerry spillet i 13 år, siden 1991.

Hans film

Selvfølgelig bemærkelsesværdige og berømte film med skuespilleren. Dzherri Orbah gennem årene har spillet med i mange berømte film. "Brewster er Millions", "Illusion af mord", "forbrydelser og forseelser", "Dirty Dancing", "Chinese Coffee", "Universal Soldier" - film, hvor han spillede den mest mindeværdige figurer i publikum.

Oftest Jerry blev inviteret til at medvirke i komedien og drama, han var lige så god i disse genrer. Orbach - en skuespiller, der aldrig har været en favorit og mindst foretrukne roller, satte han sjæl i hver af hans helt, uanset hvor meget skærm tid han fik hverken. Som skuespiller engageret udtrykke tegnefilm. For eksempel var det hans stemme siger Lumiere - "Skønheden og udyret" karakter

Personlige liv

Fans er interesseret i ikke kun rollen, men også personlige liv idol. Skuespiller Dzherri Orbah to gange lovligt gifte sig. I 1958 giftede han Marta Curro - bare en pige, der ikke havde nogen relation til en verden af biografen. Den første kone gav Jerry to sønner, i alt har de boet sammen i 17 år. I 1975 Orbach, af ukendte årsager, blev skilt fra sin kone, havde en negativ indvirkning på hans forhold til børnene.

Allerede i 1979, skuespilleren atter besluttet at skille sig af med status af en bachelor. Hans valg var Elaine Kangxi kendt Broadway skuespiller og danser. Parret har boet i kærlighed og harmoni omkring 26 år, adskilt han dem kun døden, Jerry. Børn i en anden ægteskab Orbach ikke gjort.

død

Talentfulde skuespiller døde i december 2004. Årsagen til hans død var prostatakræft, som Jerry kæmpet for omkring et årti. I de seneste år, han næppe handlet, som det blandede følelse syg.

I februar 2005 blev Orbach Award Screen Actors Guild tildelt. Denne prestigefyldte pris blev tildelt til rollen som Jerry Detective Lennie Briscoe i tv-showet "lov og orden". Desværre, det skete efter hans død.

interessante fakta

Dzherri Orbah - yndlingsskuespiller berømte forfatter Kurt Vonnegut, senest revideret næsten alle film med hans deltagelse. Når Kurt blev spurgt om, hvem han ønskede at være, hvis jeg kunne få mulighed for at leve en andens liv. Han svarede uden tøven, som ikke ville have nægtet at blive en strålende Orbach og stjerne i en film.

Hukommelse talentfulde litsedeya blev udødeliggjort i september 2007. I hans ære, blev han udnævnt 53rd Street i New York. Hans sidste rolle i en spillefilm Jerry udført i komedien "manna fra himlen", som blev præsenteret for publikum i retten i 2002. Desværre har sundhed tillod ham at tage ud kun i denne episode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.