Nyheder og SamfundBerømtheder

Martin Donovan: biografi, filmografi, personlige liv

Hans karriere begyndte Martin Donovan i New York. Siden da er han kendt for sit arbejde i talrige teater produktioner, samt mere end firs spillefilm og tv-shows. I 2011 blev han kendt som manuskriptforfatter og filminstruktør. Martin Donovan er modtageren af flere æresbevisninger og priser.

biografi

August 19, 1957 fødte amerikanske skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter Martin Donovan. Kort biografi af ham yderligere. Rigtig efternavn - Smith. Han blev født i Reseda, Californien. Hans forældre - middelklassen, og Martin Donovan - en af deres fire børn. Forældrene gav deres søn en katolsk opdragelse.

Første fase værker af den unge skuespiller var involveret i en skole musical play "Farvel, lille fugl."

Som voksen, Martin Donovan studerede på universitetet et par år Pierce, Los Angeles. Efter at han også studerede på konservatoriet Teater og udført i teatret selskab. Spillet i to produktioner: "The Private Life of master race," Brecht og Richards Cork Leg på skuespil af irske forfatter Brendan Behan Brandon.

I 1983, Martin Donovan og hans kone flyttede til New York. Han ønsker at starte en karriere som skuespiller. Den første gang, venter på at lytte til invitationer, Martin måtte klare tilfældig underworking. Det er kendt, at han arbejdede som forhæng installatør, til at sørge for sin unge familie.

Senere blev han medlem af den fungerende truppen Teater Cacaracha.

udvalgt filmografi

For at starte en kreativ karriere Martin Smith ændrede sit navn til en sjælden og blev kendt som Martin Donovan. Hans film kommer ud med jævne mellemrum, endnu mere end han havde kendt som en birolle.

"Portræt af en kvinde" (1996) - filmatiseringen af bogen af den amerikanske forfatter Genri Dzheymsa. Filmen fortæller om den vanskelige skæbne af en ung pige Isabel Archer. Det er i midten af manipulationer og intriger udsendte indflydelsesrige personer. I dette drama, Martin Donovan spillede rollen som Ralph Tachity - beundrer af hovedpersonen. For hans arbejde, skuespilleren vandt National Society of Film Critics i kategorien "Bedste mandlige skuespiller", og filmen blev det bedste billede af 1996, Venedig Film Festival.

"Pasadena" (2001) - en undervurderede serier i genren detektiv drama. I centrum af historien er den rigeste familie i Pasadena - McAllister. Hjem heltinde Lily, arving slags, levede en smuk og fredfyldt liv, men i deres hjem var ikke det brutale mord. Ønsker at komme til sandheden, hun lærer en masse mørke hemmeligheder af hendes familie. Martin Donovan spillede rollen som hovedpersonens far, Uilla Makalistera.

"Weeds" (2005) - serie om hverdagen for almindelig amerikansk husmor. Hun har travlt med at hæve to vanskelige teenagebørn. At være en enke og var ikke i stand til at forsørge sin familie, hovedpersonen beslutter sig for at gøre usædvanligt for sig selv i erhvervslivet - narkotikahandel. Doing uventet godt, og en ny forhandler kunder er venner og naboer. Sort humor og intens dramatisk historie gjort serien en af de mest kommercielt succesfulde af Showtime kanal projekter. Martin Donovan spillede rollen som Peter Skottsona, Drug Enforcement Administration agent. Som en støbt medlem af Donovan blev nomineret til en SAG Award i "Outstanding Performance af en ensemble i en komedieserie" sektionen.

"Hjemsøgt" (2009) - en gyserfilm instrueret af Peter Cornwell, som er delvist baseret på en sand historie. Martin Donovan spiller en af familiens medlemmer tvunget til at flytte tættere på hospitalet, som er deres søn Matt. Familien bruger en masse penge på håbløse behandlinger, og i mellemtiden et nyt hus begynder at ske noget mystisk og endda dyster. Familien er tvunget til at søge hjælp fra en præst.

"Onegin" (1999) - den berømte engelsksprogede tilpasning af romanen i vers. Filmen er en fri omskrivning af plottet af den hidtil ukendte. Hovedpersonerne tale i prosa og vers formular bruges kun i brevene. Martin Donovan spillede rollen som prins Nikitin, Tatyana mand og fætter Evgeniya Onegina.

Lede og scenario aktiviteter

I 2011 Martin Donovan debuterede som instruktør og manuskriptforfatter. Hans første arbejde var filmen "Medarbejder". Værket fortæller om de vanskelige dage dramatiker Robert Langfello. I sit familieliv lidelse, betyder skriveblokering ikke skrive. Sidstnævnte arbejde blev besejret af kritikere. Han kan ikke skrive noget anstændigt. Hovedpersonen synker dybere ned i fortvivlelse, og på dette tidspunkt i sit liv brister i en ny mand. Nabo på vegne af Gus.

Personlige liv

I 1984, Martin Donovan gift Vivian Lanco, den unge skuespillerinde. Parret har to sønner. I øjeblikket familien bor i Vancouver, Canada.

konklusion

Martin Donovan spillede i mit liv, så mange bemærkelsesværdige roller, men til hver sit arbejde, han passer med omhu og opmærksomhed. Nu skuespilleren trak sig tilbage til længere hellige sig sin familie og børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.