SundhedSygdomme og betingelser

Breast fibrose: diagnose og behandling

Udtrykket "fibrose bryst" i medicin er angivet ved forseglingen af bindevæv i brystet. Det skal bemærkes, at sygdommen kan påvirke ikke kun brystet, men også ethvert organ - lever, lunger, etc ...

Generelle egenskaber

Fibrose mamma begynder med forøget produktion af kollagen i kroppen. Generelt er et stof beregnet til at danne grundlag for bindevæv. Efterhånden er mængden højere end normalt - det provokerer forskydningen af deres normale kropsceller. Denne diagnose er ofte sat kvinder i en alder af fyrre - halvtreds år.

patologier

Sygdommen er farlig hovedsageligt det faktum, at medfører mange konsekvenser. Således kan for eksempel, fibrose af linsen i de fleste tilfælde slutter katarakt. Hos kvinder, fibrose ofte fører til infertilitet. Det skal bemærkes, at i det øjeblik i medicin, er der ingen måde at regenerere bindevæv, så det er ikke nødvendigt at tale om fuld helbredelse. Men konstant overvågning af en læge, og den rette behandling gør det muligt for patienten at leve et normalt liv.

mulige årsager

Fibrose brystkirtler kan udvikles som et resultat af skaden, eksponering, infektion, og selv allergiske reaktioner. Men oftest det sker på baggrund af fibrocystisk bryst sygdom, som igen er forårsaget af hormonelle ubalancer.

symptomatologi

Fibrose af brystkræft farlig ved, at der på et tidligt tidspunkt kører helt symptomfri. Som sygdommen skrider frem, en kvinde bryst begynder at være håndgribelig lille grad (eller flere strukturer). Som regel er dens vækst ikke er ledsaget af smerte. Derfor er mange patienter bliver klar over hans tilstedeværelse ved et uheld - på en rutinemæssig inspektion af mammalogy.

diagnostik

Lokal bryst fibrose diagnosticeret efter mammografi og ultralyd undersøgelse af brystet. Desuden kan det tage en cytologisk og histologisk undersøgelse.

behandling

Hvis din mistanke bliver bekræftet, og lægen sagde, at du virkelig bryst fibrose, behandling bør begynde med det samme. Selvfølgelig er det ikke så farligt som kræft, men forsømmer deres helbred, bør ikke være. Terapi generelt afhænger af årsagen til sygdommen. Antages at være nødvendig for at justere hormonbalancen. Du bliver nødt til at bruge på drikke et kursus af immunmodulerende narkotika og medicin antigomotoksikologicheskogo serie. Overholdelse af medicinske anbefalinger vil give en forbedring i et par dage. Som forebyggende foranstaltninger er det tilrådeligt at regelmæssigt undersøgt af en gynækolog, endokrinolog, ikke at blive involveret i modtagelsen af hormonpræparater (det er bedre ikke at bruge dem uden at tildele en specialist).

Er kirurgi nødvendig?

Dette spørgsmål generer næsten alle kvinder står over for fibrose. Den entydigt svar på det ikke er og ikke kan. Det hele afhænger af de individuelle karakteristika hos patienten, dets indikatorer. Generelt kan vi sige, at hvis knuden ikke er vokset i størrelse, er kirurgi ikke angivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.