SundhedSygdomme og betingelser

Laryngitis: behandling af voksne

Forkølelse sjældent passere uden komplikationer, kan årsagen til dette være en velkendt vane at bære på hans fødder kolde. Laryngitis er en af de almindelige sygdomme. Laryngitis kaldes betændelse i strubehovedet. Hvis inflammationen har påvirket de indledende afsnit af luftrøret, så sygdommen kaldes laryngotracheitis. Typisk voksne mildere halsbetændelse. Symptomer, behandling hos børn vil være anderledes, fordi der er en forskel i strukturen af luftvejene.

Supplerende betingelser for forekomsten af halsbetændelse er masser af alkohol, rygning, varm og kold mad, hypotermi, spænding ledbånd. Afsætte professionel halsbetændelse. Behandling af voksne i sådanne tilfælde bør være under tæt lægekontrol. Typisk for sådanne et ejendomsfolk halsbetændelse skuespillere og folk, der konstant har stamme dine stemmebånd.

Det vigtigste under behandlingen - at sikre snore og hals tilstand af fuldkommen fred. Nogle gange kan du miste din stemme med denne sygdom. Det menes, at den hvisken reducerer ledbånd stammen, så mennesker, der lider halsbetændelse, kan fortsætte med at hviske "råbe". Denne "græde" mere afspejlet i halsen og forårsage alvorlig skade på ledbånd.

Mindre behov for at tale, selvom du ikke har mistet stemmen. Under lufttørrer halsen hyppig åbning af munden, en følelse af ubehagelig kildrende, derefter hoste. I mellemtiden halsbetændelse hoste bør undgå det. Det tager mere at drikke varm te eller kompot. Og hvis du slå halsbetændelse, behandling af voksne kræver udelukkelse af at spise søde og citrus. Beregningen skal tage, hvad halsbetændelse kan være en allergisk reaktion eller tværtimod, at provokere hende.

Mulig behandling og hjem. Laryngitis (behandling afhænger af sværhedsgraden af sygdommen) involverer gurgle afkog af salvie eller kamille. De er fremragende til at hjælpe med at lindre smerter i halsen. På halsen opvarmning bandager og komprimerer stadig - alt dette er et fremragende værktøj i kampen mod sådanne sygdomme som halsbetændelse. Behandling til voksne omfatter olie-alkalisk inhalationer, der er et presserende behov. For femten minutter til at gøre inhalationer hver anden time. Kun lægen skriver alle de stoffer. Du kan tildele den sirup og tabletter til hoste.

Den vigtigste ting at huske: i intet tilfælde være selvmedicinering med sådanne sygdomme som halsbetændelse. Behandling af voksne, blandt andet er ledsaget af visse diætmad. Fra kosten bør udelukke alle skarpe og salt mad, som kan forårsage irritation i halsen. Indtagelse af alkohol og rygning kan påvirke forløbet af sygdommen.

Når selvmedicinering og hyppige tilbagefald halsbetændelse kan tage en kronisk form. Denne sygdom bliver langt vanskeligere at helbrede. De vigtigste ting - er at tage al medicin ordineret af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.