SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er scrofula hos børn og hvordan man kan slippe af med det?

Scrofula hos børn er en ret almindelig sygdom. Sygdommen er slående huden og sædvanligvis udvikles som følge af overtrædelser af metaboliske processer. Det er mest almindeligt hos børn under 10 år.

Risikofaktorer for forekomsten af denne sygdom anses for at være en generel svækkelse af kroppen, fejlernæring, uhygiejniske levevilkår.

Ifølge statistikker, at langt størstedelen af børn, der lider scrofula, blev næret af kunstige midler. Desuden stor betydning er arvelighed. Langsigtet observation, blev det konstateret, at sygdommen modtagelige for børn, hvis forældre ved undfangelsen, lidt nogle alvorlig sygdom og såkaldte "sene" børn. Scrofula bag ørerne hos voksne er yderst sjældent.

Sygdommen er karakteriseret ved forekomsten på huden skællende pletter, dækket med en gylden skorpe, der forårsager intens kløe. Hud under skorpen er glat, lyserød, ofte græd. Normalt scrofula hos børn kan findes i området bag ørerne, men kan også påvirke andre dele af kroppen og hovedet. Generelt udseendet af skorper gyldne bag ørerne er den indledende fase af sygdommen. Hvis ikke straks begynde behandlingen, er huden dækket med revner og følsom over for berøring.

Læger opmærksom på, at i øjeblikket scrofula hos børn er ikke ualmindeligt. Årsagen til dens forekomst er ofte misbrug af sød, krydret mad og andre allergener. Fuld kontrol over forbruget af slik på et tidligt tidspunkt kan være med til at sikre, at sygdommen vil stoppe af sig selv, men det sker ikke altid.

Scrofula i børns ører. Behandling anbefalinger

Der er masser af måder at behandle scrofula, blandt hvilke kan du vælge en, der vil hjælpe dit barn. Det første skridt i retning af at komme af med sygdommen vil være en normalisering af allergisk baggrund, fastsætter en undtagelse fra barnets kost alle slik, især slik og andre allergifremkaldende fødevarer. Da behandlingen skal være kompleks, er en vigtig rolle, som den lokale håndtering a. Passende behandling gives allergolog eller dermatolog efter en række undersøgelser.

Traditionelle metoder til behandling

Scrofula hos børn kan helbredes ved hjælp af traditionel medicin. De mest almindeligt anvendte urtete og ekstrakter af planter såsom serie, rejnfan, røllike, solbær, brændenælde, vejbred, Viburnum, og mange andre. Meget effektiv er infusionen brygget fra blade mor og stedmor. Brygge en lille mængde kogende vand og derefter insistere i mindst en time, derefter filtreret, og give barnet at drikke to gange om dagen i en spiseskefuld.
En anden effektiv metode til at komme af scrofula, pigen - til at bære guldøreringe. I nogle tilfælde er det virkelig hjælper.

Scrofula bag ørerne kan kureres ved en blanding af bouillon solbær blade, birk knopper, urter, brændenælde, græs rhizom og vild rosmarin. Indsamling at hælde et glas vand og koge over medium varme, dækket, i ti minutter. Derefter bør du give en flydende bryg. Anstrengt bouillon giver barnet tre gange om dagen i et par spiseskefulde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.