SundhedSygdomme og betingelser

Analyse for pertussis. Den mere farlig sygdommen og hvordan man behandler det?

Pertussis - en sygdom, der opstår på grund af indtrængning af kroppen bakteriepatogen karakter dråbemetoden.

Det kan vise analysen for kighoste? I børn, kighoste, øget blodniveauer af leukocytter (2-7h10 9 / L), og leukocytisk formel er til stede overvejende lymfocytter. Som komplikationer af sygdommen niveau af leukocytter stiger. I immunkompromitterede børn, vaccineret og dem, der ikke har udtrykt former for kighoste, er udsving i analysen observeret. erytrocytsænkningshastighed hastighed er gennemsnitlige eller lidt lavere tal. Abnormiteter i blodbilledet er kun observeret i bluetongue fase af sygdommen.

Symptomer på kighoste hos børn

Hvad er kighoste symptomer? Hvordan er denne sygdom? I den indledende fase for at udvikle sygdommen hos børn uden særlige symptomer. Kropstemperaturen kan stige til 38 grader, er der en løbende næse, tør hoste og sjældne. I denne periode, at sygdommen kighoste er mest farlige for mennesker omkring dem. Generelt er symptomerne ligner akut respiratorisk sygdom. Pertussis bacillus multiplicerer denne gang så aktivt som muligt, samtidig det frigiver et toksin.

I den næste fase af sygdommen, som opstår efter 2 uger, barnets tilstand bliver meget værre. Der er en særlig krampagtig hoste. Hver sådan skub hoste ledsaget af en fløjte og en dyb indånding. Med sådan en hoste barn kan i høj grad stikker ud tungen, beskadige det. Ansigt og hals kan blive blå, nogle gange er der pauser i vejrtrækning. I slutningen af angrebet er frigivet opspyt, og nogle gange opkast. Baseret på kompleksiteten af sygdommen, kan antallet af angreb være op til 50 per dag.

Efter 20-30 dage, at sygdommen forvandler den næste fase. Krampagtig hoste hoste erstattet den sædvanlige. Den sundhedstilstand barnet bliver meget bedre, at temperaturen går ned og kommer tilbage appetitten. En fase fortsætter op til 3 uger.

Som vist i den voksne kighoste? Hvordan er denne ubehagelige sygdom? Symptomer hos voksne svarer til børneværelset, med den eneste forskel er, at der ikke er nogen grænser mellem de stadier af sygdommen. I dette tilfælde er hoste meget udtalt, havet, udvidelse af natten.

Karakteristiske træk af kighoste hos spædbørn

Udklækning og preconvulsive tid reduceret til 1-2 dage, og kighoste tid stiger op til 6-8 uger.

I nyfødte spædbørn, i stedet for den sædvanlige hoste, observeret tilsvarende symptomer: nysen, urimelig gråd, skrigende. Diagnosticeret blødende lidelser: blødning i centralnervesystemet, til tider - i en ydre tætte hud øjne og hud. Tilstanden af patienterne i tiden mellem perioder med forværret hos børn observeret en opdeling, tabte færdigheder, som er udviklet inden sygdomsprocessen. Ofte er der særlige forværring, hvilket undertiden kan bære en livstruende i naturen, blandt dem: apnø, afvigelser fra normal hjerne blodgennemstrømning. Afbrydelser i vejret, indtil det midlertidigt stop kan manifestere uden hoste, for eksempel under søvn eller efter måltider. Blandt de ikke-specifikke tilbagefald er oftest diagnosticeret lungebetændelse. Der har været dødsfald.

Karakteristiske træk af kighoste i vaccinerede børn

Børn, der er vaccineret mod kighoste, har en chance for at blive syg på grund af dårlig immunitet eller forringelse af sin styrke. I de fleste tilfælde diagnosticeret enkle og alvorlige former af sygdommen, alvorlig ikke mærkelig. Specifikke komplikationer er meget sjældne, og når de ikke er livstruende, så dødelige episoder ikke forekomme. For det meste er der ikke typiske typer af kighoste. Op til 2 uger og preconvulsive stigende inkubationsperioder og spasmodisk hoste cyklus er reduceret til 2 uger.

diagnose sygdom

Hvad en test for kighoste behov for at passere? For at detektere den mulige forværring gjort urinanalyse og blodkemi. I det normale forløb af sygdommen, de ikke ændre sig.

Samlet opspyt analyse gør det muligt at fjerne astma, tuberkulose og influenza. Kighoste slim slimhinde, samtidig med fremkomsten af lungebetændelse bliver det en mucopurulent eller purulent.

De fleste foretrækker en læge til at bestemme diagnosen, især i de tidlige stadier af sygdommen, giver en bakteriologisk måde at analysere - dyrkning af mikroorganismer i næringsmedier. En lang tid at bestemme pertussis bakterier praktiserede fremgangsmåde til "hoste plader", anbefales Maurittsenom. På tidspunktet for det næste angreb af hoste i en afstand af 5-8 cm fra barnet har en åben petriskål med næringsmedium. Mikroskopisk mucus dråber hvor bakterien er pertussis flyver ud fra munden, aflejres på den. Efter 2-4 dage, baseret på den dyrkede kultur er diagnosticeret. Denne type diagnose er der én fejl - det praktisk ikke er effektiv hos små børn, der ikke er godt hoste, samt en hoste er fraværende.

Der er en forholdsvis ny metode til at finde årsagen til kighoste - såning af bakterier fra næsesvælget og fra under tungen. Denne diagnose metode betragtes som den mest effektive, men efter 4-5 uger efter sygdomsdebut at udøve sin ingen mening, fordi det er umuligt at identificere den udløsende agens. Tidlig brug af antibiotika reducerer også chancerne identificere Bordetella pertussis.

Den forberedende fase før undersøgelsen

Det vigtigste symptom på kighoste er akutte anfald af kvælning hoste, undertiden ledsaget af opkastning, i særligt alvorlige tilfælde, dette angreb er ganske nemt at udløse, for eksempel, på tidspunktet for udtagning af prøver til analyse. I sådanne øjeblikke, mødre skal være forberedt, at måske vil barnet har brug for hjælp.

Den forberedende proces er, at Pap til analyse er mest effektiv i de tidlige tidspunkt, på grund af natten producerede store mængder slim, hvilket er en enorm koncentration af mikroorganismer. Det er bedst at blive testet for kighoste før morgenmad og ikke at foretage rengøring af tænderne. Ellers vil en stor del af spyt tabt.

Transkriptionsassay for pertussis

Analysen udføres sammen med resultaterne af etablering af forskellige klasser af antistoffer (IgM, IgA)

Bordetella pertussis (Bordet-Gengou bakterie)

IgG

IgM

IgA

afkodning resultater

negativt

negativt

negativt

Det forårsagende middel er ikke

Negativ eller positiv

negativt

Negativ eller positiv

Det indikerer tilstedeværelsen af infektion

Negativ eller positiv

negativt

positivt

Indikerer tilstedeværelsen af infektion i den seneste tid,

positivt

negativt

negativt

Den taler om nyere eller tidligere infektion eller immunisering af tidligere implementeret

Hvor kan jeg blive testet for kighoste?

Hvor kan man blive testet for kighoste? Denne form for forskning, der udføres i kliniske laboratorier og diagnostiske centre. de normalt findes i samfundet. Nødvendig forskning og mødested bestemmes af lægen.

Typeprøver for pertussis er fastlagt på grundlag af symptomer, sygdomsforløb og aldersgrupper af patienter.

Blod på kighoste, læger bedt om at give i første omgang, fordi denne type analyse bærer en masse information.

mulige komplikationer

Den særlige nævnes:

 • lungeemfysem;
 • mediastinale og subkutan emfysem-celler;
 • atelektase;
 • pertussis lungebetændelse;
 • afbrydelser i den respiratoriske frekvens (suspension af respiration - apnøer til 30 sekunder, stop - apnø end 30 sekunder);
 • forringelse af blodgennemstrømningen i hjernen;
 • blødning (næse, det bageste område af strubehovedet, bronkier, ekstern auditive pathway og i huden og slimhinderne, sclera og retina, hjerne og rygmarv);
 • udseende eller navlebrok;
 • tab af rektale slimhinde;
 • beskadigelse af trommehinden og membranen.

Ved blot de mest almindelige komplikationer, der opstår på grund af ophobning af sekundære bakterieflora er:

 • lungebetændelse;
 • bronkitis;
 • ondt i halsen;
 • lymfadenitis;
 • mellemørebetændelse.

behandling af pertussis

Behandlingsprocessen udføres kun stille. Nyfødte børn forsøger at sætte i et roligt svagt lys plads for at minimere irritation faktorer, da de kan medføre en forværring af hoste. Ældre børn med simple former af sygdommen seng valgfri tilstand.

Der lægges særlig vægt på ernæring, holder hyppig fodring af små portioner. Nyfødte børn har brug for tid til at pumpe ud slim fra halsen. For ældre børn er det almindeligt praktiseres ilt behandling.

Antibiotika bruges til børn i en tidlig alder til en række alvorlige sygdomme. Ved trin bluetongue foretrukne ansøgning "Erythromycin".

Ofte anvendt specifik gammaglobulin, kighoste, indgives ved intramuskulær injektion af 3 ml hver dag i 3 dage.

Sjældent anvendte sedativer Hoste, nærme sig dem med forsigtighed, da effektiviteten af disse lægemidler anses for tvivlsomt. Det er nødvendigt at undgå brug af værktøjer som sennep og banker, som kan fremprovokere hoste.

Vaccination mod kighoste

vaccinationsprogram etableret af staten immuniseringsprogram. Aktivering af immunitet mod kighoste hjælp DTP ( "Tetrakok" "Infanrix") - udføres i 3, 4 og 5 måneder. Efter at re-vaccination mod kighoste udføres i 18 måneder.

DPT injektionen foretages i en muskel, for børn op til 1,5 år - foran den ydre del af låret, og børn ældre end det - i deltoideus. Efter indførelsen af sådanne medikamenter, ofte på grund af hel-celle-vacciner injektion i løbet af de første 3 dage, kan barnet manifestere beskyttende reaktion på vaccinen, både lokalt og generelt. I tilfælde 8-9 af 10 sådan proces kan opstå efter kun få timer efter injektion. Sådanne reaktioner er normale naturlige udtryk, og anses ikke for komplikationer.

Forebyggende og terapeutiske foranstaltninger

Pertussis tilfælde må nødvendigvis isoleres i 25 dage efter infektion, bør behandlingen være rationel og strengt formål at fjerne årsagerne til sygdommen.

Som til transplantatet, og børnene bliver ikke vaccineret kontakter pålagt karantæne varighed på 2 uger fra begyndelsen af den isolation af patienten. Et besøg på børnene er strengt begrænset, ændrede køreplaner og vandreture.

For at identificere kighoste i de tidlige stadier, kighoste i området foretaget daglige lægeundersøgelse af børn og voksne og en engangs-bakteriel undersøgelse.

Hvordan man undgår sådanne sygdomme som kighoste? Immunsystemet skal være stærk, skal du fortsætte med at styrke det, så vil du undgå mange sygdomme, ikke kun kighoste. Og selvfølgelig, så glem ikke om vaccinationer.

For at finde og løse det sted nederlag kighoste, al kontakt af børn og voksne, som fik anbefalet "Erythromycin", "rulid" eller "Sumamed" i en uge ved den ønskede dosering af alder.

Kontakt nyfødte op til 1 år og ikke podede (op til 2 år) er inviteret til at komme ind i donor immunglobulin - 2-4 doser (1-2 doser hver anden dag).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.