SundhedMedicinsk turisme

Børns klinik № 110 i Moskva

Børns Clinic 110 - institution, som giver lægelige ydelser til børn i Moskva. Organisationen på daglig basis tager drenge og piger har forskellige helbredsproblemer. I dag lærer vi strukturen i organisationen, som den aftale med lægen, at omkostningerne ved optagelse. Selv finde ud af, hvad folk mener om denne institution, lægerne, tjenesten.

Adresse, åbningstider, kontaktpersoner

By Børns Clinic 110 er placeret på Ul. Dekabristov. 39.

Denne institution beskæftiger 197 læger og 287 sygeplejersker.

Driftsmåde klinik:

 • Hverdage - 8:00 til 20:00.
 • Lørdag - 9:00 til 15:00.
 • Søndag - hviledag.

Et træk ved denne sundhed facilitet er i tæt kontakt med administrationen af syge børn af forældre. Så på hjemmesiden for den person kan spørge sig selv chefen læge. For at gøre dette, skal en borger indsende din ansøgning online ved at indtaste dine oplysninger: navn, efternavn, e-mail-adresse.

Telefon klinikker for information: 8 (495) 610-30-69.

Hvis du har brug for at ringe til en læge i hjemmet, skal du så ring: 8 (495) 610-89-92 eller 639-16-64. Foretage opkald bør gøres klart fra 8:00 til 12:00.

organisationens struktur

Børneklinikken № 110 er en ambulant center, hvor 4 filialer lagt sammen. Det skete i 2013. Op til dette punkt, eksisterede hver struktur separat. Den nye organisation omfatter:

 1. Børns Clinic № 110 (Ul. Dekabristov) blev grundlæggende institution.
 2. Gren № 1. Tidligere var en klinik № 44 (st. Khachaturian, 3).
 3. Branch nummer 2. Tidligere var dette en klinik nummer 75 (st. Polar, 24).
 4. Gren № 3. Tidligere var det klinik № 24 (st. Yablochkov, 33).

Udnævnelse til lægen

For at få en aftale med nogen specialist, skal du tilmelde dig. Du kan gøre dette på flere måder:

 1. Via internettet ved at gå til den officielle hjemmeside for klinikken.
 2. Gennem call-center på telefon: 8 (495) 539-30-00.
 3. Personligt er jeg kommet ind i registreringsdatabasen, eller ring til følgende nummer: 8 (495) 610-30-69.

Anvendelse self optagelse er tilgængelig for fagfolk, såsom en øjenlæge, en kirurg, ENT. Modtagelse af andre læger kun udføres i retning af børnelæger.

Efter selv indspilning få specialist kan i 7 dage. Hvis du har brug for at yde nødhjælp, så registreringen er foretaget på de presserende adgangskrav kuponer, der er udstedt af en læge på vagt administrator klinik på samme dag.

institutioner specialister

Børns Clinic № 110 (. Ul Dekabristov, 39) kan tage patienter med eventuelle problemer, fordi der i dette sted er der alle specialister: Børnelæger, kirurger, Ortopæder, endokrinologer, at øjenlæger, Kardiologer, otolaryngologists, gastroenterologer, neurologer, talepædagoger, allergikere, nyrespecialister, terapeuter, dermatologer, TB specialister, radiologer, endoscopists.

Patienter kan henvende sig til en hvilken som helst læge her og få pleje kvalitet. Alle lægerne en masse erfaring, så behandlingen vil altid være korrekt.

Igangværende undersøgelser, procedurer

Børns Clinic № 110 er udstyret værelser, hvor de følgende forsøg er gennemført og terapeutiske processer (Ul Dekabristov, 39.):

 • X-ray.
 • USA.
 • Elektrokardiogram.
 • Terapeutiske øvelser.
 • Klasser i poolen.
 • Audioterapiya.

Der er også en "sund baby værelse", hvor børnene er en sygeplejerske, mens deres mødre løse forskellige problemer i klinikken (stå i kø, konsultere en læge skrive en erklæring til den øverste læge af navnet, og så videre. D.).

daghospital

I 2013 på grundlag af den første og tredje filialer blev åbnet hospitaler til 4 senge. Den første del er en neurologisk hospital, og den tredje - ortopædisk retning.

På grundlag af en dag hospital børn er massage, fysioterapi, fysioterapi, de injicere medicinen.

Det fungerer en klinik i 2 skift. I gennemsnit drenge og piger er på deres senge til 4 timer om dagen. Mellem behandlingerne hos børn har tid til at slappe af i rummet. Administration kontorer udstyrede spillehal, købte et tv til børnene var sjovt. Naturligvis på dagen hospitalet med børnene og har ret til at blive forældre. Og det skaber yderligere psykologisk komfort for børnene.

Dag hospital har en vanvittig populær. Kun i 2014 antallet af børn, der har været her i behandling, var 384 mennesker. I 96% af de unge patienter efter behandling har forbedret sundhedstilstanden.

Den gennemsnitlige periode af behandlingen på dagen hospitalet er 10 dage.

nødstationen

Hvis dit barn har brækket et ben eller en arm, kan du hurtigt bede om hjælp i en organisation som byen Børns klinik nummer 110. Moskva - byen dyrt, dette gælder også for forskellige medicinske centre. Men klinikken nummer 110 er en lav pris for deres ydelser. For eksempel, hvis barnet skal gælde fastsættelse bandage, så er du nødt til at betale 250 rubler. For at rette en forvredet, bør forældrene betale omkring 650 rubler. Det er lidt billigere end i andre klinikker, så der er altid en masse kunder.

Emergency Room Børns klinik № 110 værker siden 1984, det tjener omkring 146.000 børn om året. I denne afdeling er der værelser:

 • Dressing.
 • Skab modtager primære gentagne patienter.
 • Gipsovochnaya.

Hvor en sådan bistand ydes, såsom:

 • Forebyggelse af rabies, stivkrampe.
 • Førstehjælp for børn under 18 år, der har fået skader af forskellig karakter.

Børns Clinic № 110 (Moskva): Positive bedømmelser folk

Forældre til unge patienter har forskellige holdninger til tjeneste i den medicinske facilitet. Selv om de fleste mennesker er tilfredse med det arbejde, som de ansatte i klinikken. Så meget gerne, hvordan rengøringsassistenter arbejder her. Altid ren, lugter godt, behøver toiletterne ikke have en ubehagelig lugt. Tjenesten fascinerer mange mennesker. Så, hænge i kontorerne hos klimaanlæg, computere er. Men i gangene på hver etage hænger skærme, der viser tegnefilm for børn. Det er ret cool, at administrationen har taget hensyn til dette punkt, klinikker og integrerede skærme.

For unge patienter og deres forældre sofaer. At swaddle babyer var komfortable, der er særlige borde. Mange mødre gerne, at i denne institution er "et sundt barns værelse." Og du behøver ikke bekymre dig, at barnet har hårdt brug for at fodre. Det er nok til at gå ind i rummet, forberede en blanding, eller fodre barnet modermælk.

Men folk er tilfredse med, at børnenes klinik nummer 110 er udstyret med massagerum, swimmingpool. Dette i mange andre institutioner ikke. Selv mødre siger, at det er meget praktisk at komme til klinikken med kørestole, da der er en god opstigning rækværket. Derfor kan vi sætte en børns transport i lobbyen, og ikke bekymre dig, at den bliver stjålet.

Hvis vi taler om lægerne, tror mange, at børnenes klinik nummer 110 har de bedste specialister. Børnelæger, øjenlæger, neurologer og andre læger til hurtigt at finde en kontakt med børnene, de har til sine unge patienter. Og det er vigtigt, fordi så barnet vil ikke være bange for at komme tilbage til denne klinik.

Negativ feedback fra forældre

Desværre, børns klinik № ratings 110 har ikke kun positiv, men også misbilligende. Nogle forældre siger, at det ikke altid er muligt at komme til lægen på den første dag, når barnet er syg. Og alt sammen på grund af den elektroniske-køen, hvor der er optaget mennesker. også udtrykt utilfredshed med de mødre, der skal tage mælken i køkkenet, "kabinet et sundt barn." Selvom tidligere det blev givet af en læge. Nu ubehageligt på grund af det faktum, at du kommer, og der er en vis form for mor amme spædbørn. Og det bliver ubehageligt, og den ene forælder, der gik nevovremya.

Nogle mere oprørt, når lægen kaldte på huset, han kommer uden skoovertræk. Sig i receptionen alle minde os om, at det er umuligt at komme ind uden at skulle skifte sko. Hvor er logikken her? Selv nogle læger modstræbende acceptere patienter fra andre websteder (hvis de går børnelæge er ikke på stedet).

betalte tjenester

I 2015 prislisten i børnenes klinik nummer 110, var som følger:

1. Henvendelse til:

 • øjenlæge - 710 rubler.
 • endokrinolog - 680 rubler.
 • kardiolog - 680 rubler.
 • allergolog-immunolog - 880 rubler.
 • gastroenterolog - 750 rubler.
 • af ortopædisk traume - 700 rubler.
 • børnelæge - 570 rubler.

2. Udstedelse af træning i poolen - 1200 rubler.

3. Klinisk overvågning barnets første leveår (12 måneder) - 25 tusind rubler ..

4. Forebyggende medicinsk check-up - fra 1200 til 9000 rubler (afhængigt af alder og barnets køn).

konklusion

Børns Clinic № 110 er en stor institution, hvor lægerne hjælpe unge patienter. Etablering af filialer og præsenterede den grundlæggende forudsætning, at lave en aftale via telefon, internet eller personligt ved at komme til receptionen. Anmeldelser forældre om denne klinik overvejende positiv, selv om der er negative vurderinger. Men for det meste denne institution tilfredse, fordi hvis der var noget galt, at et så stort antal patienter ville det ikke være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.