HjemlighedVærktøj og udstyr

Håndmixer i Entreprenør

Hvad du behøver at vide for at vælge en manuel mixer til beton i mangel af strenge begrænsninger prisen? Først og fremmest skal vi definere de formål, som enheden vil blive anvendt. Til indblanding af store mængder kræver stor kapacitet mixer, for materialer, der har en større grad af viskositet nødvendig maskine med højt drejningsmoment. Hvis derfor den næste operation i forbindelse med en stor mængde af den viskose opløsning ved omrøring, så skal erhverve en 1 kW enhed og ovenfor.

Hvad er forskellen

Mixer bygning manual mindre strøm bruges typisk til at arbejde med maling, så vigtigt her er ikke drejningsmomentet og antallet af motoromdrejninger. Der er indretninger, hvori to højhastighedstog betjeningstilstand at udføre lette og tunge blanding billede. Blanderen designet til at arbejde med tunge formuleringer skal være udstyret med et system, der kan opretholde en stabil antal omdrejninger under en belastning. I øvrigt er anvendelsen af aggregater kaldet bore mixer økonomisk berettiget, da sådanne mekanismer er utilstrækkelige til blanding af tunge sammensætninger ydeevne spindel apparat under alvorlig stress og bøjet ud af drift, og den tunge anvendelse af apparatet forkorter dens levetid.

Dyser til mixere

Håndmikser bør medtages dyser udformet til blanding lette og tunge materialer. Den første omrøring skal vende nedad på bunden af tanken, så dysen anvendes med en venstrehåndet helix at arbejde med dem. For tunge materialer, som er i færd med at blande skal løftes, bruge en højrehåndet spiral blandere. Opbygning typer med de nødvendige tilbehør til rådighed til salg, ikke alle leverandører, men med købet af nødvendige ekstra udstyr, som regel er der ingen problemer.

elektronisk styresystem

Stort set alle håndmikser har at justere antallet af omdrejninger, som gør det muligt at opnå den mest hensigtsmæssige opblandingseffekt af materialet. Der er et system opretholde frekvensen af omdrejninger bevare den ønskede hastighed omrøring viskose materialer samt softstarter system, som bidrager til fraværet af spray under drift med lette væsker.

drejningsmoment

Jo højere værdien af denne egenskab, den mere egnet blander til blanding tyktflydende væsker.

Antal hastigheder

Håndmikser, der som en del af sin struktur en to-gear, og giver mulighed for en vellykket kvalitet blanding af både flydende og faste blandinger.

fastsættelse vedhæftede filer

Alle professionelle blandere tillader at fastsætte en dyse ifølge kravene i M14 standard, ifølge hvilken anordningen er snoet røres i spindlen og efter at arbejdet er taget ud af nøglen billede.

Antal blandere

Spindel blandere sammenlignet med spindel muligt at opnå en højere kvalitet af blanding. Da en sådan omrører indretning bevæger sig i modsat retning, under drift er væsentligt er fæstnet mindre indsats til indretningen falder i en forudbestemt position. De kan imidlertid ikke anvendes i beholdere med lille volumen.

arrangement

Håndmikser kan udstyres med en ekstra aftageligt håndtag, har håndtaget ring dannet i form af to hæfteklammer. Men det bedste er at bruge et stærkt beslag og placeret i forhold til det vinkelret på skaftet med aftrækkeren (T-formet layout).

kabel

Aftageligt kabel er praktisk, men det sker ikke i alle modeller. En sådan ledning kan være meget let at udvide, eller i tilfælde af skader hurtigt udskiftes, hvis det er nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.