Hjem og familieTilbehør

Gabardine - stof sverhfunktsionalnaya

En af de mest populære materialer til i dag - gabardine - blev ikke opfundet haute couture, det blev skabt for landmændene. Thomas Burberry opfandt det for at beskytte arbejderne i landlige arbejdskraft fra dårligt vejr. Det er sjovt, at nu gabardine stof, der anvendes til syning bukser, nederdele, jakkesæt. Det anvendes i udformningen af offentlige catering steder som stof til gardiner, duge. Nogle tøjfirmaer fremstillet af gabardine tøj til sundhedspersonale, medarbejdere af retshåndhævende myndigheder , og mange andre. Selvfølgelig gabardine - et stof, som kan være dannet af fibre af forskellig oprindelse. Det var oprindeligt tænkt som bomuld og uld, læder. Imidlertid mange tekstiler fra Italien og andre førende producenter kommer med tilsætning af syntetiske fibre, såsom polyester.

Dette gør stoffet nemnuscheysya, fleksibel, stærk. Desuden syntetiske fibre giver stoffet en karakteristisk glans. Gabardine er populær som en helsyntetisk type og blandet (polyester uld plus additiver). Opkald til en særlig stof gabardine, vi er på en typisk vævning fibre og en speciel vandafvisende. Vævning kaldes tvillovogo og betragtes som en af de mest holdbare.

Dens karakteristiske træk er den glatte underside og et diagonalt ribbe på forsiden. Denne type vævning opfundet gabardine skaberen. Thomas Burberry besluttede at navngive det nye materiale «gabardine» ved navn middelalderlige kongelige klæder. Da opfandt gabardine - stoffet er meget stærk, det blev brugt til at sy varmt tøj til polarekspeditioner af Amundsen i 1911!

Senere, militæret på områderne Første Verdenskrig i form af gabardine. Dette er ren fortjeneste Burberry, der bragte dette materiale til verden niveau. Han blev anerkendt som en af de undervisningsmaterialer. Moderne farver gabardine repræsenteret i mange nuancer, men før i tiden var det hovedsageligt fremstillet i blå, grå og orange.

Range gabardine stof køber overraskelser i vente, da det ikke alene i forskellige farver, forskellig tykkelse, men forskellige kvaliteter.

På det nuværende stadium i udviklingen af produktions- gabardine materialer - stof, hvorfra du kan foretage en varm frakke, en lys kulør, vindtæt jakke, overalls, samt gøre og dekorere et værelse til festligheder. Gabardine af naturfiber er dyrere end syntetiske, disse faktorer danne den endelige prisen på det færdige produkt. Hvordan til at passe produkterne af gabardine? Eftersom gabardine - stof, som kan være fremstillet af naturlige fibre afhænger af valget af den tilstand af vask og tørring. Uld gabardine at være renset eller håndvask på bagsiden. Naturlig tørring anbefales. Som for stoffet fremstillet helt af syntetiske fibre, kan den vaskes i maskinen, men ved en temperatur på mindre end 40 °. Ved strygning gabardine gaze skal anvendes til fibrene på ansigtet er ikke lyse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.