HobbyHåndarbejde

Undervisning hjælpemidler med deres egne hænder til børnehave for udvikling af sprog, matematik, til tider, beskrivelsen til junior, midten, senior gruppe

Om udvikling af børns tale, opmærksomhed, intellektuel aktivitet, intelligens, kreativitet påvirket af niveauet af udvikling af finmotorik. Dette er meget vigtigt, fordi det giver barnet er i stand til at udføre en række uddannelse og indenlandske operationer. Udvikle motoriske færdigheder af fingrene hos børn kan, ved hjælp af didaktisk vejledning lavet med deres egne hænder for børnehaven. Med andre ord - ved at spille med barnet. Således udvikler opmærksomhed, fantasi, hukommelse, sidestilles oplevelsen, den vane, færdigheder.

Meget let at lave en didaktisk vejledning med deres hænder til børnehave. Med beskrivelse af nogle af dem kan findes nedenfor.

"Jeg ønsker at røre alle»

Det er en didaktisk vejledning med sine egne hænder for børnehaven. Mellemgruppen børn blevet interesseret i dette spil. Det repræsenterer 10 taktile kort med forskellige strukturer og overflader tal. De hjælpe med at udvikle sansning, mentale kapacitet i almindelighed, finmotorik, hukommelse, lærer børnene kontoen.

Hvad der er behov:

 • pap;
 • saks;
 • lim;
 • tal af filt, velour papir;
 • forskellige overflader.

Kan bruge sandpapir, træ, læder, filt, Velcro (barbed del) bånd. Taktile kort er lavet af pap. På hver figur og indsættes fragment af materiale med forskellige overflader. Du kan lave et par sæt, så vil der være flere spil variationer. For eksempel, at finde den samme, gæt overfladen af touch.

"Arranger i huse småsten"

For at danne evnen til at skelne farver og navngive dem korrekt, vil hjælpe følgende didaktiske manual lavet med deres egne hænder for børnehaven. Junior gruppe - målgruppen for uddannelsen.

Materialer: småsten, farvet pap, sakse, lim. Det gjorde fire kasser.

Variationer af spillet:

 • tælle småsten i en given farve;
 • sætte dem i den relevante rubrik.

Fordelene ved en sådan ydelse er at udvikle finmotorik, læring blomst børn, evnen til at bruge deres navne i talen.

"Geokont"

Du kan lave en mere didaktisk vejledning med deres hænder til børnehave. For matematiske opgaver kan udføres med dens hjælp. Spillet felt er en (træ) med farvede nelliker, der er spændt elastikker.

Geokont - en konstruktør. I sit felt ved hjælp af multi-farvede elastikker kan gøre en række geometriske former, mønstre, symmetriske og asymmetriske. Spillet udvikler de kognitive, sensoriske evner børn, hukommelse, tale, finmotorik, fantasi, rumlig tænkning, lærer at koordinere aktioner, sammenligne, analysere. På tidspunktet for konstruktionen af geometriske figurer i førskolebørn udnyttes taktil-taktile og sensoriske analysatorer, som bidrager til dannelsen af begrebet form elasticitet (rezinochki stræk og vender tilbage til sin oprindelige position), nedsænket i en verden af geometri (finde ud af, hvad en "stråle", "straight", " segment "" point "" vinkel ").

Geokont - nyttige didaktiske manual. Med deres hænder til børnehave for den ældre gruppe er det ikke svært at gøre. Men selv den mindste bliver interessant og oplysende at trække flerfarvede rezinochki på nelliker.

"Four Seasons - Doll"

Undervisning hjælpemidler med deres egne hænder for børnehaven gennem årstiderne kan overlades til forældre til små børn. Det vil hjælpe til at holde opmærksomheden, vække interesse i spil med dukker.

Først skal vi forklare forældre formålet, vil det se ud som alle de elementer, samt at afhente materialerne (uld, stof, tråd, knapper).

Så hvordan kan du gøre sådan en didaktisk vejledning med deres hænder til børnehave? Base - fire dukker, som hver især er klædt i det respektive tidspunkt sundress år - blå, grøn, orange, gul. På hovedet, de kranse. Hver dukke holder en kurv med elementer, der svarer til årstiderne. Det kan være blomster, både, grene, istapper, svampe, frugt.

Det er nemt at lave en didaktisk vejledning med deres hænder til børnehave. Til udvikling af talen, der er mange retningslinjer, men det er en af de mest effektive. Også spillet "Four Seasons - dukke" kan bruges i de skønne kunster, teater aktiviteter for børn. Materialet anvendes i overensstemmelse med den tid af året.

De usædvanlige, attraktive dukker opmuntrer børn til at gentage bestemte ord, sætninger, gør du ønsker at lytte opmærksomt til, hvad læreren siger. Manualen er godt at bruge i individuelle lektioner med børn. Det bidrager til den store sensoriske udvikling, bidrager til at konsolidere materialet. Pædagog kan bruge marionetter til underholdning som en overraskelse for ferien.

"Sun"

Denne didaktisk vejledning med deres hænder for børnehaven er meget enkel at lave. materiale:

 • flerfarvede pap;
 • tøjklemmer;
 • saks;
 • markører.

Du kan klippe ud i solen, et pindsvin, en sky. Stifterne anvendes som stråler, torn, regndråber henholdsvis. Spillet er med til at udvikle:

 • motilitet af fingre;
 • muskelstyrke;
 • øje koordination.

Alle børnene ville være glade for at klamre sig til og tage tøjklemmer.

"Lokomotiv"

Udvikle en visuel didaktisk vejledning med sine egne hænder for børnehaven. Aktive ældre gruppe af børn vil lære det i deres klasseværelser. Der skal tages på et fremtrædende sted, så børn på ethvert tidspunkt kunne komme til ham, se, røre, lege. "Passagerer" lokomotiv skiftes ugentligt. Det hele afhænger af, hvad der er omfattet børn studie. Det kunne være dyr, grøntsager, frugt, objekter, besættelsen, og så videre. D.

Manualen vil konsolidere det materiale, udvikle en nysgerrighed børnene berige deres ordforråd, en række spil, vil bidrage til at udvikle tænkning, vil være uvurderlig i uddannelse af hukommelse, logik.

Overvej hvordan arbejdet skrider frem med en didaktisk skoleeksempel.

 1. Sod vogne lokomotiv frugt og en grøntsag. Vi beder børnene et spørgsmål: "Hvad er for meget?"
 2. Småbørn skal ringe frukty- "Passagerer" og sammenfatte dem i et ord.
 3. "Hvad er gået?" Spillet udvikler opmærksomhed. Den knægt vender, læreren fjerner et stykke frugt, et barn kalder ham.
 4. Orientering i rummet. Spørg barnet, hvad frugt gælder for pærer og en banan foran, bagved Apple, mellem den orange og kiwi.
 5. "Matematik". Det bør kaldes "bærere" af den anden vogn, sidstnævnte først. Plant et æble i den femte, og vasken i den syvende. Ring, hvor mange biler.
 6. Pædagog beskriver en frugt, uden at nævne ham. Barnet gæt. Så omvendt.
 7. "Hvad kan gøre saft fra et æble?" Lær at danne adjektiver.
 8. Learning farver. Caregiver spørger barnet i traileren anlægget kun røde frugter.

"Den tørre akvarium"

Denne didaktisk vejledning lavet med deres egne hænder for børnehaven for udviklingen af tale er en samling af multi-farvede pomponer, som er indsamlet i en kasse eller plastik skål. Dette spil normaliserer muskeltonus, stimulerer taktile fornemmelse, udvikler fantasi, det lærer at skelne farver.

Barnet begynder akvariet pen rører perler, sætter dem sætter tilbage komprimerer og dekomprimerer børsten. Værdien ligger i det faktum, at der ikke er nogen frygt for, at nogen pause. Du kan sætte på bunden af legetøjet tank og bede barnet til at finde og få.

"Find et hus for testikel"

Denne didaktisk vejledning, med sine egne hænder lavet til børnehave, hjælp tutor:

 • at lære barnet at skelne mellem farver til navn korrekt;
 • evnen til at danne og kombinere ægceller;
 • udvikle motoriske færdigheder;
 • handle konsekvent.

Til dets fremstilling anvendte papirbeholder hvis celler er farvede og mangefarvede kapsler ved Kinder overraskelser. Det viser sig meget farverige, lyse godtgørelse.

Mens du spiller, er børn lære de samme æg og de respektive celler til dem, tage det til at lægge ud elementerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.