HobbyHåndarbejde

Hånd symaskine til hjemmet - hvad skal jeg vælge?

Først og fremmest beslutte med hvilket formål du har brug for en manuel symaskine derhjemme. Hvor ofte vil du bruge det? Hvis der fra tid til anden, som en hobby, kan du finde en brugt model. Du kan bladre igennem lokale aviser, tjekke opslagstavlen på internettet, så ring førerne af reparation og vedligeholdelse.

Mini symaskine Hand syet alle former for stoffer, der bruges til mindre reparationer. Betragt hende som en mulighed.

Har du lyst til at nå det niveau af master? Så er det nødvendigt at købe en ny elektromekanisk maskine med garantier fra forhandlere i butikkerne. Prisklasse i dette tilfælde, startende fra 100 Euro og derover.

De dyreste - specialiserede modeller. Hovedsageligt for deres køb af virksomhed, til værksteder, til masseproduktion i en længere periode.

I placeringen af de bedste producenter af følgende mærker: Singer, Baby Lock, Janome, Bernina, Elna, Sears-Kenmore, Pfaff, Husquavarna.

Vær opmærksom på typen af rumfærgen om tilpasning magt, antallet af optioner ud for nogen former for stoffer designede maskine. Tænk reservedele. Det er vigtigt at finde de dele, du har brug for hurtigt og nemt, og erstatte dem i tilfælde af brud. Det afgørende er, at kvaliteten af de materialer, som hun håndlavet symaskine. Overvej, om du vil være nyttigt for alle linjer led og funktioner? Deres antal påvirker også omkostningerne.

notat

I maskiner med vandret krog let at tråde, flere muligheder, lavere procentdel af slitage, en lille lyd, når de arbejder, klar flad linje.

Til quiltning, patchwork er bedre at give fortrinsret til maskinen med en automatisk tråd trimmer.

At sy en tynd, lette og komfortable stoffer glidende top transportør.

Great sovjettiden hånd symaskine til læder.

Disse dage bliver populære elektroniske symaskiner, der styres af en mikroprocessor. De giver en masse operationer: et simpelt tryk på en knap - og straks skifte presets. Vises på LCD-displayet tips om at vælge en nål, søm, ledningslængde, oplysninger om årsagerne til fiasko. Regulerede og meget stretch garn. Maskinen broderer designs, alfabet, tal, udfører en bevægelse frem og tilbage i forskellige retninger. Uddannelsesmodel med stabilisator punktering, som "tager" den tykkeste væv.

Drømmen om en erfaren herre - en sy- og broderimaskine, computerstyret: det er i stand til at sy alle. Nogle af fordelene ved arbejde med det: kraftfulde funktioner, et stort udvalg af mønstre for broderi. Prisen starter fra 800 Euro.

Husk! Mulighed for at sy smukt, let, med entusiasme afhænger af kvaliteten af maskinen. Udnyt disse anbefalinger, råd fra denne artikel, læse instruktionerne og beskrivelserne af foretrukne modeller. Og den endelige beslutning om at købe tage, når du prøver det i sagen. Sammen med lederen gøre de vigtigste typer af masker, lære, hvordan man korrekt skifte alle funktioner, tøv ikke med at stille spørgsmål. Med korrekt brug og ordentlig pleje, vil din manual symaskine vare meget længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.