FinanserBanker

Grace periode. Hvordan man bruger det med omtanke

Reklame vedholdende forsikrer os om, at enhver indehaver af et kreditkort kan få penge på kredit uden interesse for en ganske betydelig periode, hvilket kan beløbe sig til en eller to måneder, og endnu mere tid. Mangen en snigende mistanke om, at dette ikke er noget mere end et publicity stunt. Dog kan en alvorlig banker sådanne manipulationer betydeligt forringe billedet. Der er ingen bedrag her. Det er kun nødvendigt, inden han underskriver en kontrakt med et kreditinstitut at studere betingelserne grundigt. Så hvad er omfattet af den attraktive udtrykket "henstandsperiode"?

Taler bogstaveligt, det er den periode indtil udgangen af som du kan bruge lånte penge uden at betale rente for det. I teorien, alt er simpelt, men i praksis kreditkort med en afdragsfri periode på kredit udstedt af forskellige banker, arbejder på forskellige måder.

Hvad du bør være opmærksom på

For det første, at begrebet en "henstandsperiode kredit", som regel anvendelse på transaktioner ved at betale for køb med kortet, i stedet for hævning af kontanter. Undtagelser, selvfølgelig er der, men før du indgå en kontrakt, skal du sørge for at afklare dette punkt.

Den anden fejl, at mange brugere af kort, foreslås det, at brugen fjernet fra kortet penge "gratis" som muligt i den periode er angivet i annoncen. I virkeligheden er dette ikke altid tilfældet. Så hvis en afdragsfri periode er 60 dage, er det ikke altid ensbetydende med, at ved at fjerne et kort, penge til enhver tid, kan du returnere dem inden for dette tidsrum, og ikke behøver at betale med interesse.

Mere detaljeret, den "rentefri" brug af lånte midler består af to faser:

  • afregning (det tidspunkt, hvor du kan bruge penge fra kortet);
  • betalinger (begynder efter forliget og givet ud til at afbetale gælden fuldt ud).

Det er disse to segmenter tilføje op til den lovede tal på 50, 60 eller endnu flere dages rentefri brug af penge. Den anden fase er simpelt, det er et fast antal dage, banken er angivet, ofte lig med 20. Men afregningsperioden kan defineres på forskellige måder. Hvis du modtager et nyt kreditkort, en afdragsfri periode kan begynde i øjeblikket?

  • aktivering kortet;
  • først fjernet fra dens midler.

I fremtiden kan dette begreb defineres som anderledes og lig med:

  • resterende indtil udgangen af den kalendermåned det antal dage;
  • et fast antal dage fra datoen for den handling med kortet (undertiden lig med den lønperiode).

Så i det første tilfælde, hvis beløbet blev trukket tilbage 1 nummer, den afdragsfri periode vil det være 50 dage (en kalendermåned + 20 dage betalingsperiode), men hvis du holder en sådan operation 15 numre, for at bruge de midler tilbage (15 dage før udgangen af måneden + 20 dage faktureringsperiode = 35 dage).

I det andet tilfælde, og det er typisk for billige plast, kan det rentefrie periode være så lav som 20 dage.

Hvad er fordelen for banken

Det viser sig: en vis mængde tid, kan du bruge de lånte midler gratis. Hvorfor långivere gå for det? Faktisk en afdragsfri periode - effektive tjenester til begge sider. Brugeren har mulighed for at foretage et køb på favorable vilkår (hvis du har tid til at afbetale gæld på det tidspunkt). Nå, vil banken modtage en temmelig stor procentdel (over 20% om året), hvis kunden ikke tilbagebetale gælden ved udgangen af den rentefri stadie. Af den måde, hvis kortet er blevet opkrævet beløbet på 30.000 rubler, og inden udgangen af den afdragsfri periode blev slukket 25.000, er procentdelen for anvendelsen af midlerne ikke behøver at betale 5.000 rubler, og på hele beløbet.

Derfor har nøje studeret vilkårene for kontanter, kan vi rette disponere over dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.