FinanserBanker

Internationale udviklingsbanker. IBRD

Regionale udlån institutioner yde lån og teknisk bistand til stater med henblik på deres sociale og økonomiske udvikling. Til dato den Interamerikanske, Afrika, Asien banker. De deler mål og aktiviteter. I denne artikel vil vi diskutere i detaljer de eksisterende multilaterale udviklingsbanker.

skæbne

Internationale udviklingsbanker blev etableret for en række årsager:

1) at øge rolle lande i verden samfund;

2) behovet for at løse problemer, der ikke altid tages i betragtning IMF;

3) tiltrækning af eksterne finansieringskilder med henblik på lånet;

4) at fremme samarbejde og økonomisk integration af landene;

5) interesserede medlemmer MRBR (fortrinsvis ikke-regional) fremme eksport.

Forskelle og ligheder

Internationale udviklingsbanker har en differentieret niveau af social, kulturel og økonomisk udvikling i landene. Men de forfølger lignende mål: at fremme inklusive vækstregioner. Megen opmærksomhed er betalt til bekæmpelse af fattigdom i Asien og Afrika.

Ca. en tredjedel af medlemmerne af kreditinstitutter - udviklede lande. De ejer det meste af hovedstaden, de har en indvirkning på organisationen. Enhver beslutning truffet af internationale og regionale udviklingsbanker (IDB, ADB, AfDB), kan blive blokeret af USA, Japan, Nigeria.

Voices medlemmer er fordelt afhængigt af den investerede kapital. Selv om der ifølge chartret, bør de fleste tilhøre regionale medlemmer, men deres andel faldt i dag til et minimum (ca. 50,02%) på grund af det stigende antal udviklede lande i formuleringen.

IDB

Den Interamerikanske Udviklingsbank - er en mellemstatslig organisation oprettet for udlån i Latinamerika programmet i 1959. Bestyrelsen er i Washington, det styrende organ - Styrelsesrådet, som vælges for fem år. Som en del af bankens 27 regionale og 20 ikke-regionale aktionærer. Autoriseret kapital - 34 milliarder dollars, 30% af stemmerne er USA. Midler fra de internationale kapitalmarkeder. Banken yder lån på normale kommercielle vilkår.

ADB

Den Afrikanske Udviklingsbank blev grundlagt af Organisationen for Afrikansk Enhed til at fremme den økonomiske udvikling i hele kontinentet. Egenkapital er 100 milliarder dollars. Det er interessant, at medlemslandene har kun 7,6% af dette beløb, resten forbliver i form af garanterede betaling. Under dem ADB at rejse yderligere midler på markedet af lånekapital. Problemer med ressourcer organisationen har ikke. Men de fleste af kapitalen er koncentreret i Afrika.

ADB

Asiatiske Udviklingsbank midlerne anvendes til at stimulere væksten af Asien og Fjernøsten økonomier. Med hovedkvarter i Filippinerne. Der er tilvejebragt midler til både udstillere og juridiske enheder. Det gennemsnitlige lånebeløb - 15 millioner dollars. Key investeringsområder - industri, transport, landbrug, energi, den finansielle sektor. Midlerne tages fra de midler. Normal er at låne til en rente på 5% for 15-25 år. Særlig brugt til on-udlån til langsigtet (25-40 år) med 1-3%. Den afdragsfri periode er 3-5 og 10 år.

IBRD

Internationale Bank for Genopbygning og Udvikling blev etableret i 1944, 170 medlemsstater. Det kaldes også the World. IBRD funktion - udlån til udviklingslandenes regeringer og offentlige organisationer. Modtageren er forpligtet til at bruge midlerne til deres formål. Internationale Bank for Genopbygning og Udvikling er et kreditinstitut, som i begyndelsen af aktiviteterne er designet til at fokusere på økonomisk opsving i alle lande i verden.

Funktioner udlån

medlemmer af banken kan kun være IMF-medlemslande. Capital institutioner etableret af abonnement i overensstemmelse med den andel beregnes for hver stat, afhængigt af dens økonomiske potentiale. Den højeste kvote (17,5%), og antallet af stemmer (17%) hører til de Forenede Stater. Banken yder lån kun til opløsningsmiddel låntagere ikke udskyder betalinger på lån, så aldrig får skader. Institution har oparbejdet stor erfaring i projektfinansiering. Dens ydeevne uafbrudt i mere end halvdelen af det årlige beløb af midlerne af deltagerne.

Ressourcer omfatter bank egenkapital til at generere indtægter for mellem- og langfristede lån. medlemsbidrag udgør mindre end 5% af Verdensbankens budget. Regeringen køber aktier i et på forhånd aftalt beløb, som er bestemt af den økonomiske udvikling af staten, men betaler kun en brøkdel af deres omkostninger. Balance - "penge efterspørgsel", bare i tilfælde, hvis banken vil pådrage sig store tab. Denne kapital kan rettes kun til udbetaling af obligationerne.

lederskab

Den udøvende organ i institutionen er direktoratet. Det er afhængig af de 5 udvalg: revision, administrative, personale, produktionsregler, omkostningseffektivitet. Koordinering af Verdensbanken og IMF Boards Råd engageret. Han undersøger spørgsmål som: samarbejdspolitik industrialiserede lande, gældsnedsættelse på industriområder, udvikling af den private sektor, samt udarbejde rapporter til ledelsen.

CB "International Bank of Development"

IDB - Metropolitan kreditinstitut, hvis hovedaktivitet - operationer med obligationer, lån og RKO. Det blev grundlagt i 1994. Ejerne af strukturen af små virksomheder blev set i Moskva: "Alexis koncept", "FC Garant", "Galeon-TM." Til dato, kommerciel udvikling af banken rapporter til LLC "Intergazneft" og JSC "Urengoymontazhpromstroy".

Etablering omfatter et hoved og to yderligere kontorer i hovedstaden. Den internationale Udviklingsbank (Moskva) fokuseret på køb og salg af obligationer. Erhvervskunder er forsynet med en klassisk sæt af tjenester, herunder udlån og kontant afregning. Låntagere tjener primært kommercielle virksomheder. Private kunder har adgang til alle tjenester, bortset fra auto lån og realkreditlån. I alt, den finansielle institution er der 5000 kunder.

kapital

Strukturen af nettoaktiverne i en betydelig del besat af russiske udstederes obligationer (45%) og låneporteføljen (37%). Commercial Development Bank har en stor mængde af reserver (48%) og restancer (26%). I begyndelsen af tredje kvartal af 2013 institutionen har tiltrukket omkring en tredjedel af forpligtelser fra interbank lånemarked. En fjerdedel holde balancen på aflejringer af erhvervskunder, 4% udgøres af midler af enkeltpersoner. Trods betydelige bidrag i rækkefølgen af banker i Rusland CB "IDB" indtager 373. plads.

konklusion

Internationale udviklingsbanker skabt af offentlige og private organisationer for at fremme den økonomiske og sociale udvikling af nationer. De kombinerer også de samme aktiviteter. Men enhver beslutning af en sådan organisation kan korrigeres de deltagende lande med det højeste antal stemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.