FinanserSkatter

Hvad er den eneste sociale skat?

Social skat - en slags afgifter, der er målrettet mobilisering af midler, efterfølgende brugt på lægebehandlingen, og sikrings- og pensionsordninger borgere sociale. Siden januar 2010 har den finanspolitiske samling blevet annulleret, men skatten er planlagt til snart genoplive, men i en ny form.

betalere

Social skat frem til 2010, blev tvunget til at betale de enkelte forretningsmænd og forskellige organisationer, ved kontant betaling til borgerne om civile og ansættelseskontrakter, og royalties fordelt mellem FB TFOMS, FSS, den finansielle efterretningsenhed og FFOMS. Denne skattemæssige pligter er "dobbelt", fordi skatteyderne er opdelt i to hovedkategorier. Således forenet sociale skattesats som beregnes efter en bestemt kategori af skatteydere, betalte virksomheder og iværksættere betalinger til borgerne.

Disse omfatter individuelle iværksættere, virksomheder og enkeltpersoner, som ikke er i henhold til gældende lovgivning, private entreprenører. Den anden gruppe af UST tilskrives advokater og iværksættere, og hvis en bestemt virksomhed henviser til to arter, måtte hun betale et gebyr for hver fiskal base.

genstand for beskatning

Social skat for den første gruppe blev beregnet i overensstemmelse med mængden af betalinger og andre gebyrer, der betales af betalere finanspolitiske indsamle forskellige enkeltpersoner på kontrakter i forbindelse med levering af tjenesteydelser eller udførelse af enhver form for arbejde. Men i dette tilfælde, er grundlaget for beregningen af samlingen ikke indeholde en aftale om overdragelse af ejendommen, eller sælge den. Den anden gruppe af skatteydere er blevet tvunget til at betale gebyret for den samlede indkomst optjent som følge af erhvervs- eller forretningsmæssige aktiviteter, med undtagelse af udgifter tidligere afholdt.

fordele

Social skat frem til 2010 var blevet registreret i udbetaling af erstatning til borgere for ubrugt ferie, hvis de blev fyret fra deres job, og når betalingen sker på langsigtede sundhed forsikringsaftaler indgået af arbejdsgivere på frivillig basis. Tilvækst finanspolitiske samling også fritage de fleste af kompensation og fordele, er ikke omfattet af skatter på indkomst borgere.

selvangivelse

Social skat i 2012 - en samling af alle bidrag indbetalt til pensionskassen, og den russiske Pensionsfond i indeværende år planer om at fusionere alle eksisterende rapportering personificerede regnskabs- og pensionsbidrag. I øjeblikket, er organisationer tvunget til at afsætte afgifter direkte blot tre midler uden for budgettet for social, sundhed og pension, og PF tilbyder tre forskellige regnskabsbilag kombineres i en enkelt erklæring.

På nuværende tidspunkt, idet firmaet tvunget til at bruge den "kreditering" -princippet, hvorunder betale en syg medarbejder sygefravær kræves hans umiddelbare arbejdsgiver, mængden af fradrag for bidrag til sociale fonde vil være mindre præcis dette beløb. Imidlertid har en reform af strukturen i den finanspolitiske samling allerede begyndt, at regeringen og de relevante udvalg i dette spørgsmål bliver aktivt diskuteret og udarbejdelse af lovforslaget er at være afsluttet i 2012.

Alle præmier guide extrabudgetary fonde tilbyder nyligt kombineres til betalere kunne fylde kun ét dokument igen. Hvis i 2010 at afskaffe ESN var ønsket af myndighederne til at beskytte de arbejdende borgere, notering alle ved arbejdsgiveren lønskat indbetales på personlige konti for medarbejderne. Men på grund af stigende rater af repræsentanter for erhvervslivet, på den anden side, begyndte at bruge skygge ordninger, og finansministeriet blev tvunget til at indrømme, at der ikke er noget bedre end ESN, at indføre i moderne virkelighed umulig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.