Hjem og familieKæledyr

Gravhunde hvalpe hvordan man vænne til toilettet hurtigt?

Race Yorkshire Terrier hører til familien af terriere. Hver art er unik. Yorkies er også kendetegnet ved deres størrelse og elegant udseende. Nogle gange de ligner legetøj hunde og er som små børn.

Historie race

Native Yorkshire side er to amter i England. Den ene kaldes Yorkshire. Faktisk, på grund af denne form for hunde, så de begyndte paddehatte. Anses for at være stamfader til uotersaydskogo terrier. Denne lille hund med en temmelig langt hår grå farve. Deres formål var at udrydde gnavere.

komfortabel hund

Når du vælger et kæledyr hver ejer udvælger et kæledyr til at passe deres evner. For eksempel størrelsen af dyret påvirker mange faktorer. Nemlig, mængden af udstødning hund sted, tid til at gå, størrelsen af den daglige kost, og så videre. D.

Hvis du tager disse faktorer i betragtning, Yorkshire terriere er meget praktisk kæledyr. Sommetider de kaldes lomme og ikke ved et uheld. Der er sorter af arter ved størrelse: lille og standard. Hvis du hurtigt lære York til toilettet ikke virker, kan du tillade hunden at gå hjem. I koldt vejr, ejerne øve ofte denne metode.

Hvalp i lejligheden

Når familien forbereder sig på genopfyldning af og ansvar for den lille skat, det er den lykkeligste tid. Dette behagede både børn og voksne. Indledende pleje bør være på højeste niveau. Glem ikke om de overraskelser relateret til spørgsmålet om, hvordan man kan træne en hvalp York på toilettet. Den skat kan indledningsvis gøre det overalt. Desuden bør du være opmærksom på, at hvis du ikke har vaccineret dit kæledyr, så det skal gøres.

På dette tidspunkt er det ikke anbefales at gå dyret til det med ingen til at kontakte. Hvis opdrætteren ikke indpodet hvalp første hygiejne vaner, vil det have at gøre sig mestre. Så, hvordan man underviser York til toilettet derhjemme hurtigt og uden konsekvenser? Lad os prøve at regne det ud.

Forbered plads til det nye familiemedlem

For at gøre et dyr, skal du først være sikker på at forberede sig til hans udseende i lejligheden. Hvad er de vigtige ting er nødvendige:

  • strøelse (hus);
  • to plader til vand og mad;
  • legetøj;
  • bakke (Special flytbare stilling);
  • engangsbleer til toilet eller en avis;

Du skal angive et sted at sove og hvile.

Sådan lære York for at gå på toilettet?

Til at begynde med, tune ind på den idé, at hvalpen - det er et barn. Han, ligesom alle børn, har brug for kærlighed, omsorg, opmærksomhed, ros. Nu smutter forbi bakken vil blive opfattet mindre smerte og stadier af skolegang et nyt familiemedlem til at pleje færdigheder vil være glat.

Oftere om hvordan man underviser York til toilettet derhjemme, i henhold til opdrættere sig selv, når der beskæftiger sig med de nye ejere. ejere undervises normalt mere skrøbelige hvalpe i første omgang selv i øvrigt hjælper børnene et eksempel på en voksen hund.

Så hvad skal du gøre, før du vil medbringe dit kæledyr i sit nye hjem? På to eller tre måneder, fjerne alle tæpper, tæpper, ikke at have lugten af urinproduktion. Det kan være svært at gøre til tider. Desuden bør det være for den tid til at omarrangere til et andet sted forskellige figurer, smykker, udendørs blomster. Hvalpe i spillet meget aktiv og mobil. Det er bedre ikke at risikere ting, du værdsætter.

Så, et sted at sove og hvile er valgt. I nærheden af her, og det anbefales at sætte bakken. Det vil være meget godt, hvis alle disse elementer til at isolere voliere. Når du opdager, at hvalpen ønskede at bruge toilettet, tage og transplantation i bakken. Når en baby har gjort alle ting på plads, opmuntre ham generøst lækre tricks. Ellers PET har brug for at kritisere magtfulde resolut tone. Oftest hvalpene gå at aflaste sig selv efter voldelig spil, drikke og rekreation. Normalt vanedannende kommer et par måneder. Så gør mange Yorkies. Sådan at lære dit kæledyr til toilettet? Sikkert alle tror det er svært. Det afhænger af selve hunden, i sagens natur, køn, temperament.

Vant til bakken hund

Processen med at vaccinere hunden gode manerer, venskab med en gryde besværlig og kan tage flere måneder. Men det er ganske brugbar. Den karakteristiske stil af hunde-drenge er deres ønske om at markere deres territorium. I overensstemmelse hermed i hjemmene af de ejere, der har hunde under angreb altid hit hjørner, ben af stole eller borde, åben dør. For en mere grundig vænne anbefales kæledyret i gryden til at sætte i midten af den tildelte plads enhver kolonne. Dette kan tjene som polutoralitrovye plastflaske med vand, kat skrabe stillinger eller strikke specifikt til disse behov bar. Nu i butikkerne kan du finde en universel toilet til hunde med kolonnen i midten.

Hvis dit barn ikke kan lide bakken

Være patient og forstå nogle af detaljerne, at i dette tilfælde de ønskede sekvenser og værter gradvis udholdenhed. Det er bedst at være første gang derhjemme, således at hunden har lært at forstå, hvad der forventes af hendes ønske. Nogle gange sker det, at bakken er for stor til den lille hvalp (med høje sider), i denne henseende, ignorerer han alle forsøg på at klatre og defecate. Nogle gange er den modsatte effekt, når toilettet er for lille og hunden ubehageligt og ubehageligt at besøge dette sted.

Det er vigtigt at bemærke, at når hvalpen er ved siden af sin mor, bliver han brugte til hendes lugt. Ingen undtagelse og Yorkies. Sådan at lære dit barn på toilettet, så han straks følte ikke kun pleje, men også lugten af mor? Du er nødt til at tage fra de tidligere ejere et stykke bleer eller en avis med en voksen hund urin. Derefter sætte det i en ny og rengør bakken og vise din hvalp. I første omgang vil hans lugtesans minde dig om den korrekte handling, og fejlfri hit vil belønne deres ejere. Men bakken er nødvendig til periodisk at ændre mindst én gang i to dage. Nu er det nødvendigt at foretage manipulationer med lugten af hvalpen urin.

Skælde eller forbande?

Et vigtigt punkt er hvalp sanktioner. Hvis du senere bemærket, at hunden fejrede deres behov, ikke hvor det er nødvendigt, i hvert fald ikke irettesætte hende. Dyret forstår ikke, hvad det er du vil sige. Når værten opfører sig korrekt, og derefter pleje et kæledyr vil være let og ikke arbejdskraft. I dette tilfælde, bevæbnet med faglitteratur eller konsultere en specialist.

Vant til at bakken er i fuld gang. Kid endnu ikke altid forstår, hvad der kræves af ham. Hvis en hvalp York har gjort tingene ved toilettet, i hvert fald ikke kan ty til fysisk afstraffelse. Hvad er stadig skrøbelig, denne race - Yorkies. Hvordan til at undervise på toilettet lidt cub uden dårlige konsekvenser, fordi du kan tilfældigt bevægelse for at skade den vidunderlige skabelse?

Hvis ikke tillader tid i løbet af dagen efterfulgt af studieforløbet, anbefales det at alle gratis plads i voliere til at sprede over overfladen af papir eller bleer. Endvidere efter behov, og forstå hvalp, hvad han skulle gøre, de gradvist rent. Skal forlade kun én ble, som derefter placeres i en bakke.

Hvis du ikke kan være med barnet hele dagen, så send det til en speciel pen, som har to divisioner: et toilet og et sted at sove. Hvalp, at være i sådan et lille rum, aldrig forveksle de to dele af sit midlertidige hjem. Vær sikker på at sætte en plade af mad og drikke, legetøj.

Hvad stadig komfortable hunde, Yorkie! Hvordan til at undervise på toilettet, til darling kunne være et dyr udelukkende hjem? Du kan aldrig gå deres kæledyr på gaden, men så vil det hele være bange, herunder kommunikation med de andre dyr. Alt afhænger af ejerne og deres præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.