Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød med ananas i sursød sauce med grøntsager

Svinekød med ananas i sursød sauce - en perfekt skål for de husmødre, der kan lide at overraske dine gæster. Det vil helt sikkert vil smage og elskere af kinesiske køkken.

Svinekød med ananas i sursød sauce, forbereder ret simpelt. Brug 800g svinemørbrad, 400 g ananas, 2 peberfrugter, æg, eddike, sukker, stivelse og krydderier. Svinekød skåret i tynde plader og let slå ud. Hvert stykke saltet, drysset med stivelse, og derefter dyppet i æg. Svinekød rullet i en rulle eller kugle og igen drys stivelse. Færdige ruller er stegt i masser af smør, og derefter spredt på et stykke køkkenrulle til at slippe af med overskydende fedt. Ringe af ananas skæres i små skiver og peber rengøres og delt i tern. Peber med ananas blandet og stegt i ca. 7 minutter i en gryde, tilføje lidt olie. Dernæst forberede saucen. Til denne blanding 3 spsk. spiseskefulde tomatpuré, en teskefuld eddike og et par store skefulde sukker, fortyndet med 0,5 kopper vand og tilsæt en knivspids salt. Alle ingredienser blev blandet, hældt i en pande og opvarmes til kogning. Skiftet peber sauce med ananas og svinekød og ragout i 3-4 minutter mere.

Jeg er sikker på mange vil kunne lide svinekød med ananas i sursød sauce, følgende opskrift.

Ingredienser: halvt kilo svinekød, 1 spsk. ske stivelse og mel, 300 g ananas, par spiseskefulde sukker, sojasovs, 4 spsk. ketchup og skeen 2 timer. eddike.

Kødet skæres i små tern og tilsæt 0,5 kopper sojasovs. Hældt i melet og stivelse, blandet og fik lov at marinere i 10 minutter. Ananas afskårne skiver, som er stegt i vegetabilsk olie i fem minutter. Så tag ananas og spredning i pan stykker svinekød den. Steg de har brug for på alle sider til de er gyldne brune. Indtil kødet tilberedes, gøre saucen: Bland ketchup, sukker og eddike og fortyndes med vand til konsistensen af sur mælk. Hæld svinekød sauce, sprede skiver af ananas og lad det ragout på kvart time. Kød kan være lidt peber og drys med persille.

Svinekød med ananas i sursød sauce med grøntsager god til det. Opskriften er stort set magen til den foregående. Til fremstilling af krævede pund af svinekød, 400 g ananas, sojasovs, 2 peberfrugter, gulerødder, stivelse, en håndfuld grønne bønner, mel og en teskefuld ingefær. Til saucen: en halv kop sukker, et par spiseskefulde af æble cider eddike og tomatpuré.

Svinekød skæres i terninger, drys med ingefær, hæld soya og lad som sådan i en halv time. Hæld derefter stivelsen og mel, blandes og sendes til en pande ved høj varme til brun. Når erhverve flæskesvær, det tid skifte til en separat beholder. Gulerødder skæres i strimler, tern peber og spredt sig til samme gryde, tilsæt bønner og rør steger 5 minutter, derefter fastgjort til grøntsager hakkede ananas og slukke et par minutter mere. Saft tilbage efter konservering, blandet med ketchup, eddike og sukker, hæld over grøntsagerne og tilsæt svinekød stykker. Alt opsigt og gryderet syv minutter mere. Dish inden servering, kan du drys med sesamfrø.

Svinekød med ananas i sursød sauce - ikke en enkelt fad, der kan sendes til den festlige bordet. Ikke mindre velsmagende svinekød med selleri bliver til æg-citron sauce eller svinekød med kål.

Til forberedelse af svinekød med selleri nødt til at tage et kilo selleri, 800 gram svinekød, 50 g smør, store løg, citron og æg. Selleri blev vasket, skåret i terninger og kogt i kogende vand i syv minutter. Svinekød skåret i små strimler, løg finthakket. Kød med løg spredes på en pande, tilsæt et glas vand og gryderet i ca. 5 minutter til at lægge smør, hæld et glas vand. Salt og peber, dæk med et låg og lad virke i 10 minutter, tilsæt derefter selleri. Ægget blandet med citronsaft og fortyndet bouillon kop (du kan fra en terning). Hældt i kødet i et par minutter, indtil bud og omrørt. I stedet for selleri kål kan isoplzovat at ikke mindre velsmagende og nærende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.