Hjem og familieGraviditet

Hvad der sker ændringer i perioden efter fødslen hos kvinder?

Efter generationer er gået, begynder de nye ændringer i kroppen absolut enhver kvinde. Eksperter advarer om, at selv nu, når det afgørende øjeblik er blevet efterladt, er stadig forpligtet til at følge tæt bag.

Hvilke ændringer kan forekomme i perioden efter fødslen i en kvinde?

  1. For det første efter fremkomsten af en baby født til repræsentanter smukke køn nedsætter niveauet af hormonet østrogen, som igen påvirker den grundlæggende ændring. For eksempel er stofskiftet reduceres betydeligt, hvorved fortykkelse af fedtvæv.
  2. På den anden side, i perioden efter fødslen hos kvinder, ændringer i knogler, ryg, ryg muskler. Sagen er, at i drægtighedsperioden i livmoderen krummer krop bliver brugt til at flytte tyngdepunktet, så at sige, har tilpasset sig en stor vægt i maven. Men nu er det nødvendigt igen at lide under alvorlige ændringer, der er manifesteret ved smerter i lænden og leddene. Ofte er der kramper i lægmusklerne.
  3. Postpartum kvinder, som regel, og er kendetegnet ved hormonelle ændringer, som ofte fører til overdreven tørhed af huden, reduktion af dets elasticitet. Mange af messen køn i mangel på ordentlig anbefalede hudpleje under graviditeten varsel strækmærker.

Livmoderen efter fødslen

Når placenta livmoderen begynder at aftage og returnerer dens sfæriske form. Om en dag efter fremkomsten af krummer at tænde den vejer omkring en kg en uge senere vil det være vægten på 500 gram, og ved udgangen af den såkaldte postnatale periode - kun 50 gram. Kvinden, selvfølgelig, føler også ændringen. Hun kan forekomme sjældne ømme smerter i underlivet, især i forbindelse med fodring. Sagen er, at når barnet sutter, mor udskiller et hormon kaldet oxytocin, som igen forårsager livmoderen til at trække sig sammen.

Ændringer i bryst

Bryst stykke tid vil blive syge, men du kan allerede nu se, at det er meget øges i størrelse. Hvem bør fokusere pleje og hygiejne. På grund af det faktum, at mange kvinder vælger at amme, anbefales det at vælge den rigtige bh. Under ingen omstændigheder bør ikke presse brystet. Bedre at vælge de understøttede modeller af naturlige stoffer. Det kan være flere gange om dagen for at skylle hans bryst almindeligt sæbevand. Bemærk, at dine brystvorter ikke er revnet. I den periode, amning på huden er tør nok, at provokerer sådanne processer. Det anbefales at blive anvendt på patterne i morgen og aften, vitamin E (olieopløsning) eller selvstændig modermælk. Du kan også gøre en let massage.

Postpartum periode hos kvinder. nyttige tips

Eksperter rådgive omkring en måned efter fødslen for at besøge en gynækolog. Det er vigtigt at overvåge deres helbred. Desuden bør man være særlig opmærksom på den daglige hygiejne, ellers er det en stor sandsynlighed for infektion, hvilket er uacceptabelt i denne situation. Kroppen efter fødslen i nogle kvinder at komme hurtigt, de er et par måneder kan prale en fremragende helbredstilstand og vægten kommer tilbage til det forrige niveau. I nogle af de unge mødre optræder alle processer meget langsommere. Men du behøver ikke bekymre dig om det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.