SundhedKosttilskud og vitaminer

Som indeholder D-vitamin? De bedste produkter på sundheden for familien

Enhver person ved, at vitaminer til kroppen er meget stor. Vitaminer regulere anvendelsen af alle organer og systemer, at bevare en normal aktivitet. For hvert vitamin separat er begrebet det daglige behov. Hvis en person modtager en daglige behov for vitaminer hver dag, kroppen af hans arbejde et hundrede procent. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, derefter gradvist dukke mangeltilstande, der opstår i funktionelle lidelser af organer og systemer i kroppen.

Desværre, som vi gerne havde set, ikke vitaminer kan akkumulere til fremtidig brug. Vigtigt at overholde betingelserne for den daglige indtagelse af den nødvendige dosis af et vitamin.

Blandt de mange stoffer, der er kendt som vitaminer, essentielle for menneskelig D-vitamin spiller daglige behov for dette materiale er: for børn og voksne - 10 mcg / dag; for de ældre, gravide kvinder og for forskellige sygdomme - 15 mg / dag. Dette vitamin er enestående, fordi en person er i stand til at syntetisere det selv og få sammen med noget mad. Lad os se, som indeholder D-vitamin?

Sollys - en kilde til vitamin D

Under påvirkning af ultraviolet stråling i huden begynder at danne nødvendigt for os stof. Desuden i forskellige hudtyper og under forskellige miljøforhold vitamin D, dannet forskelligt. De fleste tilbøjelige til befæstning lys hud. Mørk hud til at producere den samme mængde skal være meget længere og sollys. Tilstanden af byen ren luft spiller også en stor rolle. I forurenede byer sollys får mere kompleks, og D-vitamin dannes i huden langsomt. Det bedste tidspunkt for solbadning: om morgenen til 12 timer. På dette tidspunkt, solens stråler er de mindst aggressive, og luften er stadig ren.

Sådan får D-vitamin fra mad?

Men hvad med når overskyet og sollys ikke kan se for uger? For mange russiske regioner dette fænomen er ikke ualmindeligt. Svaret er indlysende: i betingelserne for sollys mangel bør indgå i kosten af fødevarer rige på stoffet er nødvendigt for os. En rimelig spørgsmålet: som indeholder D-vitamin og andre næringsstoffer? Der er produkter, hvor indholdet af dette element kan tilfredsstille behovet for det menneskelige legeme. Disse omfatter:

 • Fiskeolie - er det, der indeholder D-vitamin i stort tal. Dommer: 100 g af dette produkt er 0,21 mg ædle vitamin. Det viser sig, at kun 5 g fiskeolie kan opfylde den daglige humane behov for vitamin D. Desuden fiskeolie normaliserer lipid metabolisme i kroppen og fremmer vægttab. Regelmæssig indtagelse af denne magiske produkt gør tykt og lydig hår, hjælper forynge huden, har anti-histamin og anti-inflammatoriske virkninger og reducerer risikoen for knogleskørhed. Tidligere torskelevertran skræmt skarp og ubehagelig lugt, og moderne lægemiddel elegant forseglet i et hætteglas og lugter ikke. Før du køber fiskeolie på apoteket, tjekke med din læge, da der er en række kontraindikationer.
 • Marine fisk. Det er, hvor det indeholdte vitamin D, og der er polyumættede fedtsyrer i store mængder. Sorter af marine fisk med højt fedtindhold - rige kilder til D-vitamin, især torsk og hellefisk. Den mindre mængde indeholdt i sild (2,9 g / 100 g produkt), makrel tun (3 g / 100 g produkt). Maksimal koncentration af vitamin D er i fiskelever. Spise hav fede fisk, vil du også berige kroppen med unikke omega-syrer, der holder én ung og kæmpe med åreforkalkning.
 • Æg, især æggeblomme, - hvad indeholder vitamin E i en mængde på 4,5 mikrogram pr 100 g Dette produkt er tilgængeligt, som indeholder vitamin E og A. De bidrager alle til den bedste absorption. Hertil kommer, at i blommen indeholder lecithin er et værdifuldt, som giver elasticitet ledbånd.
 • Lever, oksekød, svinekød eller kylling - hvad foretrækker du? Leveren kan findes 100 0,4 mcg af vitamin D. Desuden leveren - et produkt, der indeholder vitamin A, et værdifuldt protein, jern og kobber, som let fordøjes og beskytte kroppen mod anæmi.
 • Fede mejeriprodukter: smør, creme fraiche, fløde - vitamin A, hvori ca. 0,2 mg. Mejeriprodukter produkter indeholder calcium og fosfor, som absorberes godt med at takke vitamin D.

Efter at have undersøgt listen, nu ved du, som indeholder D-vitamin Vær sikker på at inkludere i kosten af disse fødevarer og forblive raske. Det er vigtigt at bemærke, at dette vitamin er helt tåler varmebehandling, men nedbrydes af lys og luft.

Hvordan at være vegetarer?

Vegetarer der udelukke fra din kost alle animalske produkter, bør også afspejle, som indeholder vitamin D. Vegetarer bør være opmærksomme på valnødder, svampe, persille, havre, nælder, lucerne og mælkebøtte. Men indholdet af disse vegetabilske produkter af D-vitamin er meget lille og vil være vanskeligt at gøre op underskud, spiser kun et måltid. For et sådant tilfælde vil det være nødvendigt at inkludere i kosten af fiskeolie, hvad indeholder D-vitamin i store mængder.

Hvor nyttig D-vitamin?

Lad os forstå, hvorfor D-vitamin er så nødvendig for vores sundhed. Funktioner af vitamin D:

 • Dannende calcium kompleksforbindelse fremmer dets absorption og assimilation i kroppen. Dette gør knogler og tænder stærke og nerver, hår og negle - smukke.
 • Børn - det er den eneste måde at forhindre fremkomsten og udviklingen af engelsk syge.
 • Det forhindrer farlig autoimmun sygdom, der fører til udviklingen af multipel sklerose.
 • I kombination med vitamin A og C, styrker immunforsvaret, hvilket giver en kraftig antiviral beskyttelse for den enkelte.
 • Det kæmper med hjerte-kar og onkologiske sygdomme.
 • Markant forbedrer hudens tilstand under hendes sygdom.
 • Det hjælper til at optage fosfor og magnesium.
 • Normaliserer blodpropper sats.
 • Det fremmer udskillelse af tungmetaller, herunder bly.
 • Som en forløber for testosteron, er det nødvendigt, at alle mænd til normalt liv.

Hvor mange funktioner udfører dette vitamin! Nu hvor du forstår, hvor vigtigt det er at vide, som indeholder D-vitamin, og for at gøre op underskuddet.

Hvad der er vigtigt, er, om D-vitamin til børn?

især vigtigt for barnet at opretholde et niveau af D-vitamin i kroppen. Det vil advare ham om den farlige sygdom - engelsk syge. Lad os finde ud af, hvad der er indeholdt D-vitamin til barnet. Børn, der er ammet få ham ud af moderens krop med mælk. Ammende kvinder er meget vigtigt at anvende produkter, som indeholder en masse D-vitamin er nok tid i solen eller tage en speciel vitamin komplekser. Baby skal også være i solen hver dag om morgenen.

Børn, der er flaske-fodret, den resulterende blanding, som indeholder D-vitamin Læs omhyggeligt sammensætningen af blandingen. Hvis det ønskes vitamin ikke findes der, er det nødvendigt enten at ændre mix, eller for at sikre sin ankomst på andre måder.

Med indførelsen af supplerende fødevarer og yderligere overgang til "voksen" mad, du kan føle dig fri til at tilføje til kosten af barnet, hvad der indeholder D-vitamin

Kan jeg tage vitamin D lægemidler uden recept?

Børnelæger ofte er ordineret til børn under tre år af D-vitamin i form af narkotika. Det er enten "Vigantol" (oliebaseret) eller "Akvadetrim" (vandbaseret). Dosering og administration udpeges kun af en læge baseret på barnets status, region bopæl og typen af babymad. Du må ikke begynde at tage D-vitamin uden en læges anbefaling. En overdosis af dette stof kan forårsage alvorlige forstyrrelser i kroppen.

I mange regioner i Rusland, hvor solskinsdage om året, ikke mere end tres, er befolkningen oplever en mangel på vitamin D. Denne mangel skal fyldes op til den fulde funktion af kroppen og forebygge farlige sygdomme. Måle niveauet af D-vitamin for alle familiemedlemmer og gå til lægen. Hvis det er nødvendigt, vil lægen ordinere den korrekte behandling.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.