SundhedKosttilskud og vitaminer

Merz Skønhed - Skønhed kraft i en tablet ...

Kvinden har altid været en kilde til skønhed, jeg har altid inspireret mænd til store gerninger. Og i dag, har intet ændret sig. Bruge en masse tid i skønhedssaloner, arbejder på pedicure, manicure, make-up og holde kroppen hygiejne, vi glemmer det vigtigste. Skønhed bør komme indefra. Aktuelle lægemidler ved førende virksomheder er i stand til at give den kvindelige krop skal beskyttes mod aldring og opretholde den normale tilstand af hud, hår og negle. Selvfølgelig taler vi om den sensationelle forberedelse «Merz Beauty Special».

beskrivelse

Forberedelse "Merz Beauty" indgår i kategorien af kosttilskud. Det anvendes til at behandle beskadiget hår, og også i tilfælde af mangel på vitaminer i kroppen (A, B, C, E) og mineraler (jern, zink). Det er indiceret til anvendelse især i jernmangel. Fås i piller (i flakonchike 60 stk) pink. 2 tabletter indeholdende en daglig nødvendighed samt vitaminer og jern.

producent

Producer - tyske selskab Merz pelleteringsmaskinen "Merz Beauty" gælder moderne teknologi, ny og forbedret formel. Virksomheden gennemfører egen forskning og dermed lykkedes markedet for narkotika. Kvalitet tyske firma tillid, som Merz arbejder med læger og farmaceuter.

Funktioner af narkotika

En del af navnet på stoffet - "skønhed skønhed" (i "skønhed" oversættelse) - taler for sig selv. I modsætning til andre kosttilskud særlige piller, "Merz Beauty" målrettet handling og løse problemet: skadet hår på grund af hyppige bivirkninger af styling apparater (hårtørrer, curling, curling). Lægemidlet beskytter håret, genskaber deres naturlige glans og volumen, stimulerer deres vækst (på grund af beta-caroten i præparatet af piller og vitaminer), genopretter strukturen af hvert hår.

Med den samme effektivitet "Merz Beauty" til at klare problemet med forarmet negle, beskytter mod virkningerne af neglelakfjerner, og den negative virkning af lakken. Biotin er en del af piller giver dig mulighed for at genoptage væksten af negle og styrke deres strukturelle sammensætning.

Forberedelsen og returnerer en sund hud farve, beskytter mod dårlig indflydelse af kosmetik på huden: de tilstoppe, irritere, provokere hudens ældning.

Den unikke formel giver piller til at beskæftige sig med de vigtigste problemer i bevarelsen af skønhed. Lægemidlet virker i tre retninger (hår, hud, negle) for at vende tilbage (virker som en antioxidant) og bevare den naturlige skønhed. Fremragende resultater opnås efter kun tre uger (underlagt daglig brug piller), men bør tages i løbet af 2 måneder for at konsolidere effekten. Efter en måned pause, kan du genoptage tage stoffet.

Hvad er interessante, specialiserede medicinske hjemmesider fra analoge lægemidler søgetjeneste bekræfte analoger "Merz Beauty" Nej!

Forsigtig

Producenten betaler opmærksomhed til kunder på behovet for at respektere dosering: ikke mere end 2 piller om dagen, morgen og aften, kan de kun drikker vand (kun en lille mængde).

Blandt de bivirkninger - bare allergisk over for komponenterne i "Merz Beauty" stof. Det observerede sjældent. Indvirkning på en kvindes krop under graviditeten er ikke undersøgt til enden! Vær forsigtig.

anmeldelser

De fleste anmeldelser påpege, at takket være Badam fra firmaet Merz, folk fik det ønskede resultat: at styrke negle, forbedret tilstand af hår og hud. Den negative feedback vil altid, fordi folk kan ikke altid overholder dosering og genkende denne skyld. Men mange påpeger, at den negative holdning til stoffet, men at begynde at tage, har ændret deres holdning til Badam generelt.

pris

Køb multivitamin kompleks kan være i ethvert apotek for omkring 650 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.