SundhedKosttilskud og vitaminer

Hematogen amning - godt eller skade?

Mange potentielle mødre interesseret i, om du kan bruge hematogen amning. Ja, i denne periode, kvinder er særligt nøje at overvåge deres kost. Mælk kvalitet har en direkte indvirkning på sundheden i krummerne. Prøv at forstå de gavnlige egenskaber og sikkerhed af lægemidlet.

Sammensætning hematogen

For mange hematogen er en sød behandle. Ud over smag dette produkt har også særdeles nyttige for organismen egenskaber. Efter alt, er det lavet af bovint blod, som har et højt indhold af jern. Hovedbestanddelen stykke tørres for at opnå en koncentreret sort albumin. Det er dette stof vil blive anvendt i produktionen af hematogen. Ferrojern har en positiv virkning på niveauet af hæmoglobin i blodet.

Produktet er biologisk aktive tilsætningsstoffer. Apotek "chokolade" absorberes godt i mavetarmkanalen og ikke irritere slimhinden. Hematogen amning kan være meget nyttigt, fordi det er beriget med vigtige vitaminer i denne periode. I henhold til instruktionerne, det indeholder vitaminer B, A, C, PP.

For at forbedre smagen og tilføje ekstra ingredienser: honning, tørrede frugter, nødder, kondenseret mælk, kokos. Husk, at det kan være og palmeolie i sammensætningen af nogle af søjlerne - en meget skadeligt stof. Derfor, før brugen bør være bekendt med listen over ingredienser specificeret af producenten på emballagen.

Indikationer for brug

Hematogen med Ligner chokolade. Kosttilskud designet til brug i små mængder i jernmangel forårsaget af forskellige faktorer. I en flise indeholder en dagløn af jern for en voksen. Dette vil bidrage til at kompensere for mangel på dette sporstof i kroppen. Er tilgængelig i et præparat af C-vitamin er nødvendigt at styrke immunsystemet og forøge resistens over for virus og andre patogene organisme mikroorganismer. Hematogen, hvis pris varierer fra 20-35 rubler, ofte er ordineret til småbørn.

En meget nyttigt produkt vil under fejlernæring, nyrerne og leveren. Vitamin A (retinol) anvendes til forebyggelse og behandling af oftalmiske patologier. Derfor, i lyset af forværringen er det også nyttigt at bruge produktet.

Kan jeg hematogen ammende mor at bruge? Udtalelser fra læger uenige om dette spørgsmål. Nogle hævder, at det kosttilskud kan udløse udviklingen af allergi, mens andre mener, at det sikkert nok.

Fordele hematogen amning

Selv under graviditeten, er mange kvinder står med sådan et problem som jernmangel. Patologisk fænomen karakteriseret ved fremkomsten af overdreven træthed, søvnighed, depression. Efter fødslen tilstand kan forværre skyldes tabet af en stor mængde blod. For at komme sig, at kvinden kræver en ekstra kilde til jern, som så bare hematogen kan bruges.

Amning skal bruge tillægget kun efter høring af din læge. Typisk er eksperter lov til at acceptere midler i små mængder for ikke at påvirke smagen og sammensætningen af modermælken. Efter drastiske ændringer kan ikke lide den dreng, til det punkt, at han bare give op livretter.

Hvor meget stof er sikkert?

Tag hematogen amning kan kun være i 3-4 måneder efter fødslen. Dette skyldes det faktum, at barnets fordøjelsessystem er stadig underudviklet og kan reagere negativt på nogen nyskabelser i moderens kost. Start dosis midler skal være minimal. Er det tilstrækkeligt at én terning apotek "chokolade" for at teste responsen af barnet en ukendt produkt for ham. Hematogen spiser bedre for en time før fodring baby.

Når der ikke er allergi kan være over tid at øge dosis, men til brug betyder, at det er bedre at bare et par gange om ugen. Acquire følger klassisk hematogen uden at tilføje eksterne komponenter.

Hvorfor kan hematogen ammende mødre?

Helt sikkert, ved første øjekast, kan farmaceutisk produkt forårsage en række uønskede konsekvenser. Især hvis du spiser det i store mængder. Det skal erindres, at midlerne består af et stort antal okseblod (selvom behandlet).

Dette stof består af et protein, som er et stærkt allergen. Derfor, for at se om du kan hematogen amning, mødre behøver at vide om den disposition til allergiske reaktioner og tilstedeværelsen af overfølsomhed over for albumin. Som hjælp til dette kan kun være en specialist.

Fødevareallergi kan opstå i et barn. Diatese, rødme og afskalning af huden - de første tegn på, at kroppen krummer er ikke klar til sådanne eksperimenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.