Sport og FitnessUdstyr

Automatisk Airsoft AK-74

Airsoft - sigt russisk, men i engelsk. I andre lande er dette spil kaldet Airsoft (Airsoft). Måske er årsagen er, at vi airsoft guns liggende på hylderne i legetøjsbutikker og ikke skyde på 5-10 meter. Strikeboll oversat som bolden drop, og airsoft guns hit på 20-35 meter, med tuning og mere. Kalde sådan en pneumatisk blødt ikke tør.

tøj

Håndvåben i verden, en stor Skare, kopier til airsoft, henholdsvis, også. Efter type af affyringsmekanisme, er der tre grundlæggende typer.

  • Den første og billigste løsning - Spring anvender en fjeder-stempelmekanisme. Før hvert skud, du har brug for at spænde lukkeren. Dette våben er meget stille og kræver ikke en lyddæmper. Brande langsomt, men uhøjtidelig vejrforholdene. Normalt er det en pistol eller riffel.
  • Den anden type - dette er automatiske elektriske pistoler. Anvendes til affyring elektriske kompressor. Udgange på op til 600 skud i minuttet, men er afhængig af vejret. Ved lave temperaturer, vil batterierne sidde. Den højest blandt den type airsoft våben. Normalt er denne automatiske airsoft
  • Den tredje type - det er gas våben. Til brænding af en pneumatisk mekanisme hladogene. Det er meget afhængig af vejrforholdene, men det er meget stille, og ved lyddæmperen generelt roligt. På nogle modeller lavet bevægelse af bolten, når fyring, som tilføjer til realismen af våben og øger strømmen af gas. Den dyreste løsning.

Camouflage og sko kan du samle op efter behag, og kravene, ud over at styrke og komfort, ikke her. Men i løbet af øjenbeskyttelse er værd at overveje. Producenter angiver beskyttelsesklasse på deres produkter. Normalt er dette med hvilken hastighed i meter per sekund kan modstå briller metalspåner vægt på 1 gram. Vi tager som reference den maksimalt tilladte hastighed spil 200 m / s om bolden i 0,2 gram. Automatisk airsoft sniper rifle, og når tuning nå sådanne mål. Ved simple aritmetiske beregninger at nå frem til det tal på 40 m / s. Derfor har vi brug for point med tæthedsgrad højere end 40 m / s, så det var en lille margin.

oversigt AK

Kendte spillere Firma G & G producerer en serie AK. De har et batteri skjult i underarmen, indså bevægelse af lukkeren, hvilket gør airsoft udgave mere som den ægte vare.

Lad os betragte en af de bedste af deres GK74N modeller. Tilbehør har en forekomst af træ, der er et ekstra batteri, oplader til dem, mushkovert, ladestok, shop for 500 bolde til Dummies guide og salgsfremmende brochure.

Alle elementer undermineret meget stram, ingen slør, drevet synes at være skåret fra et enkelt stykke metal med træ skær. Butikken har en bekvem vindue til påfyldning balloner og fastgøres meget stramt. Som et resultat, er bevægelsen af denne Airsoft maskinen ikke udsender unødvendige lyde. I tilfælde af tab eller skade på hans butik det samme kan erstattes af andre producenter er egnet uden problemer, for eksempel fra Cyma og ICS.

Batteriet i forenden standardstørrelse og almindelige terminaler, så den kan udskiftes uden problemer. Glem ikke at tage spillet med et ekstra underarm. De er nemme at skifte. Ved forenden ring er der en knap, trykker det er nødvendigt at flytte ringen fremad. højere batterikapacitet kan placeres i Butt, var det oprindeligt gjort hul.

Alle aftagelige dele af maskinen er knyttet til de sekskantede bolte, der ikke vil skabe problemer under demontering. Lukkeren er lavet af aluminium legering, ikke at bruge en masse energi i sin bevægelse.

Den konventionelle gearkasse, den tredje version og med en ekstra cylinder. Ifølge producenten, skal fungere uden vedligeholdelse i lang tid. Gennemsnitshastighed shot våben er 135 m / s, hvilket gør det muligt at spille på fuld styrke på de åbne områder.

Næsten alle maskindele fremstillet af stål, hvilket gør det stødsikker og vedholdende. Blandt de få ulemper er den lange batteri opladning, og hvis begge er flade, på stedet for at installere den anden er ikke mulig.

tuning våben

Hver prøve airsoft guns i spillet ønsker at skyde yderligere og bunke, især hvis det er automatisk. Airsoft mulighed våben har et stort potentiale for forbedringer. Men spillereglerne begrænse mulighederne for tuning, for at undgå skader. Kraftig våben begynder at trænge tøj og forlade blå mærker, samt beskadige øjenbeskyttelse.

Den mest almindelige variant af forbedringer - er at bruge tungere skaller, og de trækker på aftrækkeren til forbedringer er. I en afstand af mere end 35 meter af elpærer mister deres nøjagtighed og tunge i en afstand af 20 meter kun orlov mere blå mærker.

Tuning ligner et magisk tablet, som giver en fordel i forhold fjenden skydebane, sats. Nyankomne købte agn og investerer kraftigt i dyrere våben og forbedre det. Glem ikke de erfaringer og kvalifikationer, ellers modstander med en konventionel pistol springovym simpelthen stjæle op til dig tættere på. Vil kun en følelse af spildte penge og frustration. Kritik til ham - det var godt, så der er plads til at vokse og har et ønske om at vokse. Lær at skyde, flytte og fungere som et team med sine venner. Viden om taktik ville ikke ønsker.

Der er to typer af tuning: udvendig og indvendig.

ekstern tuning

Denne type af tuning til formål at forbedre den visuelle arme. Factory elementer ændret til en lysere eller stærkere. Nogle producenter leverer Airsoft Kalashnikov stormgevær med en plastik underarm, og spillerne ændre det på træet. Det er også ofte sat bestanden mere bekvem. Hang yderligere elementer i form af seværdigheder, lys, granatkastere. Her er valget så stor, at du kan blive revet med og give dine arme et futuristisk look.

intern tuning

Dette er en kompleks proces, der kræver dygtige hænder og erfaring. Bedre at eksperimentere på billige muligheder for airsoft våben, ellers giver mestre. Intern tuning kræver en masse tid, finansiel investering, men resultatet er det værd, er det muligt at forbedre pålideligheden af mekanismen, magt, nøjagtighed, skudhastighed.

Power øges ved at ændre fjedrene på strammere. Bemærk, at presset på gear mekanisme også er stigende. Airsoft AK-74 og andre nyere modeller fås med stålkomponenter af tilstrækkelig styrke. Mens ældre gear er bedre, også skal udskiftes.

Lad os gå videre og se, at fjederen er komprimeret gennem gearene takket være den elektriske motor, derfor skal det ændres. Fra producenterne af elektriske motorer og spillerne stoler Morui Systema. Ny ED forbruger mere energi, henholdsvis, er det nødvendigt at skifte batteriet.

Med en kapacitet på sorteres, nu for nøjagtigheden. Det påvirkes af kvaliteten af den indre aksel og den indre diameter. påvirker også hop-up, som giver bolden vridning og reducerer luftmodstanden for ham. Almindelig gummi dubeet hop-up i kulden og hurtigt bryder sammen, er det bedre at bruge silikone.

At forøge hastigheden af, foruden nye gear bør justeres lejer med en lavere gear.

Pålidelighed kan forbedres ved at erstatte gearkassen (dette hylster besidder samtlige våben sites sammen). Når udskiftning af batteriet og den elektriske motor er at ændre de ledende elementer, således at de modstår mere stress.

Spil eller træning

Airsoft - et af de spil, der hjælper udvikle taktiske færdigheder, der anvendes i disse kampe. Det virkede gennem det fælles arbejde soldater. Listen over sådanne spil inkluderer paintball og hardbol. I paintball udarbejde en fælles beslutningsforslag, capture fjende cover taktik, airsoft - det samme, men på stor afstand nederlag. De Hardball tingene ændrer sig, stålkuglerne ramte virkelig ondt, og grave ind i huden. Som nogle trænere vittighed: "Jo hårdere skallen, jo mindre du vil køre" Det er her, det bliver klart, hvor meget der er veludviklede taktik, når alle skjul, og venner og fjender er nødt til at se gennem intuition.

tilgængelighed airsoft

Airsoft engagere alle kan. Det betyder ikke spekulerer på, hvad du tilbeder, hvor partiet vil finde sted, og det sprog de taler. Udholdenhed og ønske om at hjælpe besætte deres niche her og få resultater og respekt. Det kan købes for en lille mængde af udstyr og airsoft maskingeværer. Pris, hvis vi tager det sæt til et minimum vil være omkring 20 tusind rubler. Men det våben af omkostningerne varierer 6 til 22 tusind. Rub.

Psykologisk komponent

Vi lever alle i samfundet og tilhørende ansvar og privilegier. Men som et hold i airsoft kan være den underordnede og overlegen, bankdirektør og en almindelig person med et lån i banken, den studerende, der ønsker at blive en militær og Major Marine Corps, og endda en kriminel og en politibetjent wielding airsoft maskine CSSA.

Spillet - en stor undskyldning for at udforske og hvile fra den daglige rutine. Der kan navngives at appellere til hovedet eller hjerte til hjerte snak med sin stab, uden at tænke på samarbejdet. Hardball automatisk forene alle.

Nogen kunne ikke realisere sig selv i livet, kan ikke opnå det ønskede resultat af en eller anden grund. Spillet vil give mulighed for at teste sig selv og deres evner, genoplade din selvtillid og godt humør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.