FormationSprog

Formsprog "knock pantalyku": den værdi, oprindelse, synonymer og eksempler på brug

Vis på forvirringen kan være en række forskellige måder. For eksempel er der en ganske lang historie med flere forgreninger, og helte, og lytteren fortæller forfatteren: "Så meget kan banke pantalyku?! Jeg forstår ikke! "Hvad betyder denne sætning i dag, og vi analyserer.

Historie, hypotese 1: Mount i Grækenland

Det viser sig, er det ikke så enkelt. Udtrykket "knock pantalyku", og ikke så let at fortolke, men vi er ikke bange for alvorlige udfordringer. Der er stridigheder om, hvordan der var en talemåde. Den første version af denne: i Grækenland er der et bjerg kaldet Pantelic. Det er fuld af huler, alle former for ind- og udgange, så det er nemt at fare vild. Husk det, hvis du går til Grækenland. Men seriøst, er baseret på dette synspunkt, kan vi antage, at over tid ordet "Pantelic" Russified og blev en velkendt "pantalyku". Jeg spekulerer på, hva '? Vent, læseren ikke kender den anden hypotese. I vores fokusområde for udtrykket - "raslede". Oprindelse phraseologism nu overvejer.

Fortsættelse af historien. Hypotese 2: Den visdom af sprog

Eksperter siger, at i Romansk-germansk sprog familie er roden pantl. Engang betød det "samling", "binde", så blev den "essens", "sans", "en ekspert." Men da denne rod ikke kunne ændres under indflydelse af vores sprog, er oversøisk låntagning blevet mor "pantalyku". Hvad kan jeg sige? Begge hypoteser er fortjener opmærksomhed og interesse. Men det er uklart, bare én ting: i henhold til historien, i en tale omsætning ædel oprindelse, og vi har udtrykket "knock pantalyku" dagligdags, eller i det mindste er det bedre ikke at bruge, når du skriver en artikel i et blad eller en avis, bortset fra at for at kunne fastslå måde at style sprog. Med andre ord, alt er usikkert. Lad læseren afgøre. For eksempel har vi foretrækker hypotesen nummer 2.

Synonymer og værdi

Ord og sætninger, der kan anses for at erstatte en talemåde, hjælpe til at forstå og huske betydningen af udtrykket "knock pantalyku". Vi vil ikke trætte læseren og komme ned til erhvervslivet. Formsprog er:

  • forvirrende;
  • at forvirre;
  • at forvirre;
  • vildledende;
  • narre;
  • narre hovedet;
  • ledet af næsen.

På baggrund af listen, er det let at genoprette betydningen af udtrykket. Når spørgeren udbrød: "Hvordan kan jeg banke pantalyku", han netop signalerede til sin kammerat, at han ikke forstod, og at skyde skylden på manden, der fortæller ham historien. Kort sagt, er lytteren tabt i labyrinten af tanken helt det samme som en rejsende i klippehuler i den berømte græske bjerg. Hvad betyder det? Det faktum, at vi er nødt til at arbejde på kunsten at fortælle. Dette er udtrykket "raslede". Hvilket betyder at det er ikke lang tid skjule fra os.

Et eksempel på brugen af den gamle sovjetiske tegneserie

Husk tegneserie, som lød sætningen "Wow, en talende fisk!": "Vil godt og smide det i vandet" Der er en kamp finder sted mellem den "gode" guiden Eeeh og drenge, som faktisk talte fisk. Så det er evnen til at banke pantalyku reddet livet for de ældre. The Wizard var, mest sandsynligt, stadig en af de mange inkarnationer af Satan. Og Djævelen er kendt til at spøge med, men hvor den gamle mand havde at vide, hvad troldmanden vil have sin udødelige sjæl? En ung mand forvirret skurk, og, vigtigst af alt, skal du ikke gå tabt sig selv i labyrinten af sin egen logik, dvs. Eeeh han bragte til at tænke på, samtidig med at den absurde fortælling, der reddede hans liv. Og det var så nemt at fare vild i alle disse ørne, harer og frakker!

Tale - en løgn, men det vink: være rart, når en mands tunge er suspenderet. Sommetider livet kan gemmes som en krystalklar tale og volapyk som ingen, undtagen fortælleren, ikke forstår. Derfor er det nødvendigt at læse bogen, og jo mere jo bedre. Du ved aldrig, hvad dækker dig kan tage højde for en misforståelse. Det vigtigste er ikke at miste sin tilstedeværelse i sindet. Hvis en person er bange for - det betyder besejret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.