SundhedSygdomme og betingelser

På hvilke måder der vises vorte til fods?

Findes på huden kaldes godartede vorter. Deres udseende er ofte forårsaget af en virus, infektion, som kan forekomme fra en syg person. Viral vorte er ikke det samme. Hun har en temmelig lang inkubationstid: fra tre til otte måneder.

Almindelige vorter næsten smertefrit og repræsenterer en lille, tætte og tørre knob. Oftest findes hos børn og unge på fingrene, på bagsiden af hånden, i det mindste på ansigtet. de normalt ikke give problemer. Men voksende såler levere en masse ubehagelige øjeblikke, være ganske alvorligt problem. Før du beslutter at slette, skal du kontakte din læge. Sommetider kirurgi kan forårsage degeneration af uddannelse i en ondartet svulst.

Behandling af fodvorter - nok tidskrævende procedure. Traditionelle metoder til at komme af med dette problem til dato en utrolig matrix. Her er nogle tips:

1. Den hurtige fjernelse af vorte vil komprimere fra bladene af Kalanchoe. Du skal blot anvende dem til det ramte område og bandage zamatyvaem. Det kan være en hel del, som gennemføres som er bedst for natten.

2. kompres kan gøres fugtet bint flydende sæbe. En dag bandageskift. Dette gentages flere gange. Vorter på foden af det blødgøres, og det kan fjernes.

3. Det kan anvendes på det angrebne sted pulp fra rå kartofler. Gentag proceduren et par dage i træk.

4. For at fjerne vorter kan bruge mælkebøtte latex, gnide uddannelse fem gange om dagen. Derudover kan du gøre lotion.

5. Før sengetid på overfladen af vorter dråbe eddikesyre. Gentag proceduren et par dage i træk. I processen med at behandle en vorte på foden bliver sort og falder af med tiden.

traditionelle opskrifter

• Celandine. Frisk saft af celandine er godt smurt vorter til deres fuldstændig fjernelse. Derudover kan planten forberede infusionen pr ene spiseskefuld urter på to glas vand. Infusion tage et halvt glas før hvert måltid.

• Melissa officinalis. Til fjernelse af brugte vorter infusion af 0,4 liter vand fra to spiseskefulde hakket blade. Infusion drikke ½ kop før hvert måltid.

• Sundew kruglolistaya. Vorter på foden fjernes inden for en uge at indføre et grødomslag af bladene af planten.

• Juniperus. Det er nødvendigt at insistere i tre uger spiseskefuld knust enebær i 100 ml vodka, vorter smøre indtil fuldstændig udryddelse.

• Malurt. Fra anlægget til den fuldstændige forsvinden af formationer gøre en grødomslag på det berørte område.

• Ramsons. Pasta af knuste hvidløg løg oven på vorter for en kompres. Det omkringliggende hud beskyttet med vaseline eller creme fedt. Terapeutiske aktiviteter afholdes i løbet af ugen, hver dag, og derefter gøre et varmt fodbad. Dampet vorte på foden fjernes med en pimpsten.

• Highlander slange. Et par teskefulde hakkede tørrede rødder insistere på et glas vand. Tag lige store doser i løbet af dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.