Kunst og underholdningFilm

Biografi Tatiana Arntgolts - en succesfuld skuespillerinde af russisk biograf

Populær og efterspurgt skuespiller Tatiana Arntgolts, biografi, som vil blive beskrevet i denne artikel, blev født i en familie af kunstnere Drama Theatre Arntgolts Albert Alfonsovich og Galich Valentiny. Ikke alle ved, at Tatiana har en tvillingesøster ved navn Olga, som er 20 minutter yngre end hende. Ikke bare pigerne besluttede at gå i fodsporene på deres forældre, men generne endnu taget deres vejafgift. Biografi Tatiana Arntgolts fortæller om, hvordan hun og hendes søster har fået fremtrædende plads. Og hvis er den fortjeneste: deres forældre eller skuespillerinder selv.

Biografi Tatiana Arntgolts: barndom

Født pige tvillinger den 18. marts 1982 i byen Kaliningrad. Tatiana ældre end sin søster, som allerede nævnt, i 20 minutter. Ja, og de er meget forskellige i karakter. Tatiana barndom var dristig, modig, frække pige og Olga - en mere afslappet og rolig. Minder Tatiana, hun ofte fik det fra sine forældre for spedalskhed, mens yngre søster skånet. Voksede piger faktisk bag kulisserne i teatret, eller snarere i syning butikken. Hele dagen, mens forældrene arbejder, deres datter myldrede i kjoler, men klude under tilsyn garderobe elskerinde. Da han var ni år gammel, første gang de trådte på scenen i teatret, spiller rollen som frøer i stykket for børn "Golden kylling". Da det kom tid til at vælge et erhverv, pigerne var godt klar over alle funktionerne i skuespillerne og derfor repræsenterer, hvad der venter dem. Men deres præferencer varieret: på én gang søstrene blev engageret femkamp, så ønskede at blive gymnaster, og senere alle ville komme ind på fakultetet for Journalistik.

Biografi Tatiana Arntgolts: I begyndelsen af karrieren af skuespillerinden

På den niende klasse Tatiana med sin søster blev hun overført til et teater klasse. Forældre har gjort det, vi kan sige, med magt. Deres døtre var ikke blevet indstillet til at blive skuespiller. Men så var de så opslugt i læringsprocessen, besluttede de at fortsætte familiens dynasti. Efter gymnasiet, Tatiana og Olga gik Schepkinskoe tilmelde dig i drama skole, de glimrende formået at gøre den første gang. Student Years søstre også boede sammen, men når det kom til dette arbejde, de veje skiltes, hver havde deres egne projekter.

Biografi Tatiana Arntgolts: Filmografi

Selv under træning i college Tatiana begyndte at handle. De første værker var billeder af hende «NEXT», «Simpel Sandhed." Efterfulgt af roller i filmene "Dag repræsentative," "Honeymoon", "Hvorfor har du et alibi?"

Siden 2004 Tatiana Arntgolts begynder at dukke op oftere på tv. Hun medvirkede i film som "Mirakler i Reshetova", "nytår aflyst", "Knights of the Sea Star." Så det blev en heltinde Plotnikova Vera i filmen "Obsession", hvilket er handlingen i filmen har passeret gennem fængslet psykiatrisk hospital og erfarne virkelige sorg. Tatiana siger, at det var hendes mest dramatiske roller og psykologisk komplekse. Andre bemærkelsesværdige værker af Tatiana skød scener "Talisman of Love", "Sidste weekend."

En af hans foretrukne roller, skuespillerinden hedder Katja, en sygeplejerske i filmen "Under regn af kugler", på grund af krigen et særligt tema for hende, hendes familie ikke ved første hånd, at dette er en forfærdelig ord.

Tatiana Arntgolts: biografi, personlige liv

Tatiana har altid været en fremtrædende kvinde, og klagede over den manglende opmærksomhed fra mænd. Det er kendt, at hendes vildt forelsket i sådanne aktører som Kirill Pletnev Anatoliy Rudenko. Men hjertet af skuespillerinden forblev fri. Kun i 2008, Tatiana enige om at gifte sig med skuespilleren Zhidkova Ivana. Og i det næste år parret fik en datter, Maria.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.